- 14 Ocak 2015
- 1.262
- 1.328
- 133
- 53
Evet çok şükür duydum kalplerini çok sağol teşekkür ederimAa ikizdi dimi senin maşallah :) inşallah çok güzel haberler al. Kalp atışı falan duydun mu? Bizimde 20sinde kontrolümüz inşallah :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet çok şükür duydum kalplerini çok sağol teşekkür ederimAa ikizdi dimi senin maşallah :) inşallah çok güzel haberler al. Kalp atışı falan duydun mu? Bizimde 20sinde kontrolümüz inşallah :)
Aynen ikiz devam ediyor değilmi canım iyimisin yoksunSeher benimde yarın kontrolüm çok heyecanlı dimi :) seher0607
Evet canım yarında görcez yine bakalım inşallah ama bu akşam kasıklarımda ağrı var çokAynen ikiz devam ediyor değilmi canım iyimisin yoksun
Töbe töbe rahim büyüyor ondan canım korkmaEvet canım yarında görcez yine bakalım inşallah ama bu akşam kasıklarımda ağrı var çok
Kaçıncı haftandasın canım. Çok normal benim hala var. 8.haftadaysan o zamanlarda her gün 2 kat büyüyormuş rahim.Evet canım yarında görcez yine bakalım inşallah ama bu akşam kasıklarımda ağrı var çok
Kaçıncı haftandasın canım. Çok normal benim hala var. 8.haftadaysan o zamanlarda her gün 2 kat büyüyormuş rahim.
Ayniyiz dryslck le transfer günümüz aynı 8 .haftadayiz canimKaçıncı haftandasın canım. Çok normal benim hala var. 8.haftadaysan o zamanlarda her gün 2 kat büyüyormuş rahim.
8 . Hafta canım ondan heralde kötü bişey düşünmek istemiyorum bu güne kdr hiç yoktu gerçiKaçıncı haftandasın canım. Çok normal benim hala var. 8.haftadaysan o zamanlarda her gün 2 kat büyüyormuş rahim.
Ondandır canım hiççç kötü düşünme. Kanaman ya da lekelenmen yoksa korkacak hiçbişey yok. Ben bile bazen endişeleniyorum ama rahim kasılmasıymış hepsi büyüdüğünden kendine yer ediniyomuş8 . Hafta canım ondan heralde kötü bişey düşünmek istemiyorum bu güne kdr hiç yoktu gerçi
Yok canım ağrıdan başka bişey yok çok şükürOndandır canım hiççç kötü düşünme. Kanaman ya da lekelenmen yoksa korkacak hiçbişey yok. Ben bile bazen endişeleniyorum ama rahim kasılmasıymış hepsi büyüdüğünden kendine yer ediniyomuş
Olmasında inşallah tatlımYok canım ağrıdan başka bişey yok çok şükür
Günaydııın :) baby lerimi gördük bugün çok iyiler maşallah güm güm kalpleri :)Günaydın herkese. Bugün doktora gidecekler çok güzel haberlerle gelin inşallah
Oy oyyyy maşallah maşallah benimki yarına kaldı çok şükür kan aldilarmiGünaydııın :) baby lerimi gördük bugün çok iyiler maşallah güm güm kalpleri :)
Yok canım neden kiOy oyyyy maşallah maşallah benimki yarına kaldı çok şükür kan aldilarmi
Bilmemki kan tahlilide var biliyorumYok canım neden ki
Maşallah canım benim. Kocaman olmuşlardır eminim :) kaç cm olmuşlar?Günaydııın :) baby lerimi gördük bugün çok iyiler maşallah güm güm kalpleri :)