• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

Neşeli bir şekilde cinsiyet öğrenmeye gelip de bebeğimin kalbinin durduğunu öğrenmek gerçekten çok acı verici , şu anda hastanedeyim kürtaj için bekliyorum , benim bebeğim başaramadı , rabbim hepinizin bebeğini korusun , dualarım sizinle güzel arkadaşlarım benim

Neşeli bir şekilde cinsiyet öğrenmeye gelip de bebeğimin kalbinin durduğunu öğrenmek gerçekten çok acı verici , şu anda hastanedeyim kürtaj için bekliyorum , benim bebeğim başaramadı , rabbim hepinizin bebeğini korusun , dualarım sizinle güzel arkadaşlarım benim
çok çok üzüldüm rabbim sabir versin inşallah :(((

Nasılya ciddimisin :( Rabbim peygamber sabrı versin :( en son ne zaman gitmiştin ne zaman durmuş :( off çok üzüldüm. Benzerini yaşadım çok çok zor. Allahım yar ve yardımcın olsun arkadaşım

Nasılya ciddimisin :KK43: Rabbim peygamber sabrı versin :KK43: en son ne zaman gitmiştin ne zaman durmuş :KK43: off çok üzüldüm. Benzerini yaşadım çok çok zor. Allahım yar ve yardımcın olsun arkadaşım
Kaç haftalık ti ya sabir ya allah allah sabir versin inşallah

Kaç haftalık ti ya sabir ya allah allah sabir versin inşallah
Benim kaybım mı? 8+6 da durmuş kalbi 9+0da gitmiştim. Hissetmiştim ben. Kanama falan olmamıştı ama ağrım olmuştu. İçim rahat etmeyip gitmiştim sabah doktora 2 doktorda kalp atışı alamadı :(

Benim kaybım mı? 8+6 da durmuş kalbi 9+0da gitmiştim. Hissetmiştim ben. Kanama falan olmamıştı ama ağrım olmuştu. İçim rahat etmeyip gitmiştim sabah doktora 2 doktorda kalp atışı alamadı :KK43:
Offf offf ya sabir rabbim sen köru

12+3 olucaktım ama gelişimi 11+4'te durmuş bebeğin , yani yaklaşık bi hafta önce durmuş kalbi , genetik teste gidicek belki oradan bir sebep bulabilirler
Kürtaj olduktan sonra da bi daha hamile kalamıcam diye çok korkuyorum

12+3 olucaktım ama gelişimi 11+4'te durmuş bebeğin , yani yaklaşık bi hafta önce durmuş kalbi , genetik teste gidicek belki oradan bir sebep bulabilirler
Sakın korkma tatlım. Rabbim kısmet ettiyse normal yolla bile olabilir. Allahım sabır versin :(

Çok ama çok üzüldüm allah sabri ni versin ne oldu acaba bayaa buyumusken ya sabir cenabi allah böyle uygun girmus

ALLAH sabır versin çok zor bende hep bundan korkuyorum yaşamadım ama içim hep tedirgin.Rabbim'in bir bildiği vardır elbette gene hamıle kalırsın tabikide Allah ol derse herşey olur hayırlısıyla

Eskiye donuk yazıların bir kısmını okudum da cok üzüldüm canım minipushinka minipushinka :( Allahım yeniden yaşatsın sana bu duyguyu ve saglıklı bı şekilde kucağına almayı nasip etsin inş. Her gün hepimiz bunun korkusunu çekiyoruz maalesef Allah sabır versin canım ama umudunu kaybetme hiç.

Canım ne zmndır gıremıyodum bugun gurdım sadece. Mıde bulantılarım arttı kusuyorum bazen boş boş öğürüyorum bu haftalar zor gecıyo benım ama şükür yınede. Sen nasılsın nası gıdıyo?
benimde çok zor geçiyor yemek yiyemiyorum sürekli çıkartıyorum boş boş öğürüyorum sürekli tedirgin yaşıyorum bir yandan da bakalım hayırlısı

Back