- 19 Mayıs 2015
- 1.851
- 2.044
- 63
- 38
benimde çok zor geçiyor yemek yiyemiyorum sürekli çıkartıyorum boş boş öğürüyorum sürekli tedirgin yaşıyorum bir yandan da bakalım hayırlısı
bana ayın 30 una ense kalınlığı ve ıkılı test için randevu verdı bakalımAYnen canım yemek yemek bende de sıkıntı. Ama bebişlerimiz iyi olsun yeter ki. Benim kabızlık sıkıntım da var su bıle cok zor içtiğim için ıkı uc gun de anca cıkıyorum o da cok zorluyo benihaftaya cuma kontrol inş iyi gecer
Niye kız
Ne kadar aci verici olduğunu en iyi bilenlerdenim geçen sene 12 haftada neşeli bir sekilde bebegimi görmeye gittiğimde 8+6da bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim yıkıldım. Rabbim sabırlar versin tez zamanda kucağını doldursun inşallahNeşeli bir şekilde cinsiyet öğrenmeye gelip de bebeğimin kalbinin durduğunu öğrenmek gerçekten çok acı verici , şu anda hastanedeyim kürtaj için bekliyorum , benim bebeğim başaramadı , rabbim hepinizin bebeğini korusun , dualarım sizinle güzel arkadaşlarım benim
Geçmiş yazılarınızı okudum da ordaki negatifliğe verdiğin cevap için. O yorumu okuyunca korktum ben de insan yoktan yere panik oluyo ister istemez.Niye kız
Ne demek canım gerekeni yapmıştıkGeçmiş yazılarınızı okudum da ordaki negatifliğe verdiğin cevap için. O yorumu okuyunca korktum ben de insan yoktan yere panik oluyo ister istemez.
Ikizmiii benimde ikizKızlaaaarr güzel şeylerden bahsedelimsizin bebislerin kalp atis hızları ne kadar? Biraz cinsiyetini tahmin etmeye çalışmak istiyorum. Öncelikle sağlıklı olsunlar ama insan merak ediyor? Ben 8.haftanın içindeyim, birinin kalbi 180, digerininki 162.
Evet canım ikiz. Gözün aydın senin de. Kaçıncı haftadasinIkizmiii benimde ikiz
140ın üstündeyse kız diye duydum ben ama kendiminkini sormak hiç aklıma gelmediKızlaaaarr güzel şeylerden bahsedelimsizin bebislerin kalp atis hızları ne kadar? Biraz cinsiyetini tahmin etmeye çalışmak istiyorum. Öncelikle sağlıklı olsunlar ama insan merak ediyor? Ben 8.haftanın içindeyim, birinin kalbi 180, digerininki 162.
Günaydın tatlımGunaydin kizlarr
Çok soguk vallaGünaydın tatlımne soğuk bir gün bebişimle ısınamadık :)
Kızlaaaarr güzel şeylerden bahsedelimsizin bebislerin kalp atis hızları ne kadar? Biraz cinsiyetini tahmin etmeye çalışmak istiyorum. Öncelikle sağlıklı olsunlar ama insan merak ediyor? Ben 8.haftanın içindeyim, birinin kalbi 180, digerininki 162.
Kız sen niye uyumuyon ya ne zaman gorsem erkenden yazıyosun buraya. Ah calısmıycaktım kı o yataktan beı kazıyarak cıkarırlardı heraldeGünaydın tatlımne soğuk bir gün bebişimle ısınamadık :)
Kız uyuyamıyorum 2 gecedir. Eşimde işe çok erken gidince tamamen gidiyo uykumKız sen niye uyumuyon ya ne zaman gorsem erkenden yazıyosun buraya. Ah calısmıycaktım kı o yataktan beı kazıyarak cıkarırlardı heralde
Kız uyuyamıyorum 2 gecedir. Eşimde işe çok erken gidince tamamen gidiyo uykum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?