• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

benimde çok zor geçiyor yemek yiyemiyorum sürekli çıkartıyorum boş boş öğürüyorum sürekli tedirgin yaşıyorum bir yandan da bakalım hayırlısı

AYnen canım yemek yemek bende de sıkıntı. Ama bebişlerimiz iyi olsun yeter ki. Benim kabızlık sıkıntım da var su bıle cok zor içtiğim için ıkı uc gun de anca cıkıyorum o da cok zorluyo beni:( haftaya cuma kontrol inş iyi gecer

AYnen canım yemek yemek bende de sıkıntı. Ama bebişlerimiz iyi olsun yeter ki. Benim kabızlık sıkıntım da var su bıle cok zor içtiğim için ıkı uc gun de anca cıkıyorum o da cok zorluyo beni:KK43: haftaya cuma kontrol inş iyi gecer
bana ayın 30 una ense kalınlığı ve ıkılı test için randevu verdı bakalım

Neşeli bir şekilde cinsiyet öğrenmeye gelip de bebeğimin kalbinin durduğunu öğrenmek gerçekten çok acı verici , şu anda hastanedeyim kürtaj için bekliyorum , benim bebeğim başaramadı , rabbim hepinizin bebeğini korusun , dualarım sizinle güzel arkadaşlarım benim
Ne kadar aci verici olduğunu en iyi bilenlerdenim geçen sene 12 haftada neşeli bir sekilde bebegimi görmeye gittiğimde 8+6da bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim yıkıldım. Rabbim sabırlar versin tez zamanda kucağını doldursun inşallah

Kızlaaaarr güzel şeylerden bahsedelim:KK76: sizin bebislerin kalp atis hızları ne kadar? Biraz cinsiyetini tahmin etmeye çalışmak istiyorum. Öncelikle sağlıklı olsunlar ama insan merak ediyor? :KK45: Ben 8.haftanın içindeyim, birinin kalbi 180, digerininki 162.

Kızlaaaarr güzel şeylerden bahsedelim:KK76: sizin bebislerin kalp atis hızları ne kadar? Biraz cinsiyetini tahmin etmeye çalışmak istiyorum. Öncelikle sağlıklı olsunlar ama insan merak ediyor? :KK45: Ben 8.haftanın içindeyim, birinin kalbi 180, digerininki 162.
Ikizmiii benimde ikiz

140ın üstündeyse kız diye duydum ben ama kendiminkini sormak hiç aklıma gelmedi

Bende merak edip hiç sormadim doktor gayet kuvvetli iyi dediği için aklima bile gelmedi :KK51:

Ben gecen hafta gittigimde sordum. Kalp sesını duyamadık makıneden dolayı ama gorduk cok hızlı atıyo dedım. Dr da 180-200 arası atıyo dedı net bi sayı soylemedı. Minnoşum kız mı ki acaba:anneadayı: babası da kızım dıye sevıyo zaten :)

Kız uyuyamıyorum 2 gecedir. Eşimde işe çok erken gidince tamamen gidiyo uykum :KK43:

gun ıcınde uyumaya calıs canım. ne kadar cok vucudu dınledırırsek o kdr ıyı. benım de gece cok uykum bolunuyo. kolay uyanıyorum gerı zor uyuyorum. sabah erken kalkmak cok zor gelıyo bana :(

Back