- 18 Ekim 2016
- 212
- 230
- 33
- 33
GunaydinlarrrGünaydınlarrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
GunaydinlarrrGünaydınlarrr
Gunaydinnnn nasıl gidiyor canımGunaydinlarrr
Gözün aydın tatlım.. sorunsuz devam eder İnşaAllah.. sen kendine iki kat daha fazla dikkat etmelisin eeee 3 kişi olmak zordur herhalde ...Çok şükür bizde gördük hersey yolunda şükürler olsun
İnsanı korkutuyor tabi doktör sen 11 ci haftasın maşallahGözün aydın tatlım.. sorunsuz devam eder İnşaAllah.. sen kendine iki kat daha fazla dikkat etmelisin eeee 3 kişi olmak zordur herhalde ...
Günaydın tatlım.. artık kimseler gelmiyor bu sayfaya... ikiz bebek bekleyenler için bi sayfa var istersen oraya takıl.. kafana takılan sorular olursa ikiz anne adayları yardımcı olur..Günaydın
Evet kimse gelmiyorGünaydın tatlım.. artık kimseler gelmiyor bu sayfaya... ikiz bebek bekleyenler için bi sayfa var istersen oraya takıl.. kafana takılan sorular olursa ikiz anne adayları yardımcı olur..
Canım ikiz anne adaylarına etiketledim seniEvet kimse gelmiyor
Nasıl girecem bulamadimkiCanım ikiz anne adaylarına etiketledim seni
Canım bildirimlere girdiğin zaman seni etiketlediğime dair bildirim olacak. Onu tıkladığın zaman direk sayfaya giriyosun.. yada forumlar bölümüne gir ikiz ve çoğul gebelikler var o sayfayı aç, ordada 2017 ikiz anneleri sayfası varNasıl girecem bulamadimki
Slam dikkatli ol her yer grip bugün 8 bitti:))Kızlar benim nerdeyse heryerim ağrıyo özellikle de eklem yerlerim
Ayyy evet çok güzel :) sen tahlil fln yapılcak diyodun yapıldı mıSlam dikkatli ol her yer grip bugün 8 bitti:))
Yok yapmadılar tek ugrason kalp hamilelik takvimi niye yapıyorsun günlük gelişimi yaziyoAyyy evet çok güzel :) sen tahlil fln yapılcak diyodun yapıldı mı
İyi valla canim ne olsun yarin ikili teste gitcem sen ne yaptin nasil gidiyoGunaydinnnn nasıl gidiyor canım
Kacinci haftadasinkiİyi valla canim ne olsun yarin ikili teste gitcem sen ne yaptin nasil gidiyo
13 haftalik oldumKacinci haftadasinki
Maşallah maşallah13 haftalik oldum