• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

Canim ben de kasimda düşük yaptım igne ile iki haftada sifirlandi deger.. ben de dondurulmus transferi olacagim. Adetin olunca gel bakalim kist yoksa yapariz dedi doktorum yoksa dogum kontrol hapi kullanirsin bir ay dedi. Sende de yaptilar mi bunu?
Cnm bende düşük yapınca kist oldu genelde düşükten sonra kist olurmuş 1 ay Doğum kontrol hapı kullandım gecen hafta bitti adet oldum kistim yokolumuş iğnelere başladım .. bide embriyonun Rahime daha iyi tutunması içinde 2 hafta önce Rahime çizik attı doktor ... 2 haftaya transferim olur sanırım aksilik olmazsa ..
dondurulmuş ile trasnfer çok kolay ekimde ki transferim dondurulmuş ile olmuştu ... sıfırdan alıp iğnelerle baştan başlamak biraz yorucu ama neyapalım başka çaremiz olmadığı işin mecbur :)

Cnm bende düşük yapınca kist oldu genelde düşükten sonra kist olurmuş 1 ay Doğum kontrol hapı kullandım gecen hafta bitti adet oldum kistim yokolumuş iğnelere başladım .. bide embriyonun Rahime daha iyi tutunması içinde 2 hafta önce Rahime çizik attı doktor ... 2 haftaya transferim olur sanırım aksilik olmazsa ..
dondurulmuş ile trasnfer çok kolay ekimde ki transferim dondurulmuş ile olmuştu ... sıfırdan alıp iğnelerle baştan başlamak biraz yorucu ama neyapalım başka çaremiz olmadığı işin mecbur :)
Olsun da ha dondurulmus ha sifirdan olsun. Insallah Allah nasip eder ve saglikla da devam eder.. bakalim benim umarim kistim yoktur ama varsa da hayirlisi bir ay daha beklemekmis derim...

Bende 3 günönce 2 li tarama yaptırdım tam 12+0 dı ancak cinsiyet gözükmedi en erken 16 gibi gözüküyor
Bende 4 aylıkken biliyorum
Olsun da ha dondurulmus ha sifirdan olsun. Insallah Allah nasip eder ve saglikla da devam eder.. bakalim benim umarim kistim yoktur ama varsa da hayirlisi bir ay daha beklemekmis derim...
Düşük sebebi ne canım ya

Öyle valla:) bende gecen ay tedaviye başlarım diyordum gittim iğnelere başlama niyeti ile doktor kist var yumurta sayını etkiler 1 ay Doğum kontrol kullansan geçer dedi gerçekten öyle oldu ama o an moralim bozuldu biraz insan sabırsız oluyor beklerken :) ama ilac bitti iğnelere başladım bile... hakkımızda hayırlısı olsun

Öyle valla:) bende gecen ay tedaviye başlarım diyordum gittim iğnelere başlama niyeti ile doktor kist var yumurta sayını etkiler 1 ay Doğum kontrol kullansan geçer dedi gerçekten öyle oldu ama o an moralim bozuldu biraz insan sabırsız oluyor beklerken :) ama ilac bitti iğnelere başladım bile... hakkımızda hayırlısı olsun

Ben de ne zaman dondurulmuş transfer olacak diye ilk gun sordum doktora :) o da dusuk kanamasi sonrasi ilk adetinle gel bakalim kist olup olmamasina bagli dedi bana da rahim yapini etkiler dedi. Insallah guzel sonuclar alirsin :)

Canım arkadaşlarım hepimiz için dua ettim. Allah isteyen tüm arkadaşlarıma hayırlısıyla nasip etsin. Hamile arkadaşlarıma sağ salim kucağına almak nasil etsin. Rabbim dualarımızı kabul etsin
Allah razi olsun canim... dualarda bulusmak dilegiyle...

Ya topice giresim gelmiyo canımya. Birde öyle uzun uzun ve negatif dolu yazıyorki. İşk 1-2 cevap yazmıştım kendisine ama ardı arkası kesilmiyor. İnsanlar burda duygularını paylaşmaya giriyor senin sorularını yanıtlamaya seni sakinleştirmeye değilki. Ve şunuda belirteyim bu topicten öyle güzel dostlar edindimki çünkü benim bekleme sürecimde harikaydı burası. Negatif kimseyi istemiyorduk.
Helal yellu çok haklısın kuzum valla ben zaten az giriyorum her girdiğimde de ne igatif yazılarına denk geliyorum.

Canım arkadaşlarım hepimiz için dua ettim. Allah isteyen tüm arkadaşlarıma hayırlısıyla nasip etsin. Hamile arkadaşlarıma sağ salim kucağına almak nasil etsin. Rabbim dualarımızı kabul etsin
Allah razı olsun insallah inşallah bu mübarek günün suyu hürmette canım sagol

Kalbi geniş gönlü güzel arkadaşım rabbim dualarını kabul etsin.. sağlıkla huzurla bebişlerimizi kıcağımıza alalım inş..

kizlar keseyi kac haftalikken gordunuz benim 4+3 rapor icin normal kadin dogumcuya gittim keseyi karindan bakinca gormedi erken dedi.kafama takildi benimde

Back