- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 173
Cnm bende düşük yapınca kist oldu genelde düşükten sonra kist olurmuş 1 ay Doğum kontrol hapı kullandım gecen hafta bitti adet oldum kistim yokolumuş iğnelere başladım .. bide embriyonun Rahime daha iyi tutunması içinde 2 hafta önce Rahime çizik attı doktor ... 2 haftaya transferim olur sanırım aksilik olmazsa ..Canim ben de kasimda düşük yaptım igne ile iki haftada sifirlandi deger.. ben de dondurulmus transferi olacagim. Adetin olunca gel bakalim kist yoksa yapariz dedi doktorum yoksa dogum kontrol hapi kullanirsin bir ay dedi. Sende de yaptilar mi bunu?
Olsun da ha dondurulmus ha sifirdan olsun. Insallah Allah nasip eder ve saglikla da devam eder.. bakalim benim umarim kistim yoktur ama varsa da hayirlisi bir ay daha beklemekmis derim...Cnm bende düşük yapınca kist oldu genelde düşükten sonra kist olurmuş 1 ay Doğum kontrol hapı kullandım gecen hafta bitti adet oldum kistim yokolumuş iğnelere başladım .. bide embriyonun Rahime daha iyi tutunması içinde 2 hafta önce Rahime çizik attı doktor ... 2 haftaya transferim olur sanırım aksilik olmazsa ..
dondurulmuş ile trasnfer çok kolay ekimde ki transferim dondurulmuş ile olmuştu ... sıfırdan alıp iğnelerle baştan başlamak biraz yorucu ama neyapalım başka çaremiz olmadığı işin mecbur :)
Bende 4 aylıkken biliyorumBende 3 günönce 2 li tarama yaptırdım tam 12+0 dı ancak cinsiyet gözükmedi en erken 16 gibi gözüküyor
Düşük sebebi ne canım yaOlsun da ha dondurulmus ha sifirdan olsun. Insallah Allah nasip eder ve saglikla da devam eder.. bakalim benim umarim kistim yoktur ama varsa da hayirlisi bir ay daha beklemekmis derim...
Öyle valla:) bende gecen ay tedaviye başlarım diyordum gittim iğnelere başlama niyeti ile doktor kist var yumurta sayını etkiler 1 ay Doğum kontrol kullansan geçer dedi gerçekten öyle oldu ama o an moralim bozuldu biraz insan sabırsız oluyor beklerken :) ama ilac bitti iğnelere başladım bile... hakkımızda hayırlısı olsunOlsun da ha dondurulmus ha sifirdan olsun. Insallah Allah nasip eder ve saglikla da devam eder.. bakalim benim umarim kistim yoktur ama varsa da hayirlisi bir ay daha beklemekmis derim...
Canim zaten beta hcg bir duzensiz artti bir duzenli artti sonra yine duzensiz.. 1500 üstüyken de kese gorunmeyince doktor suphelendi igne oldum... hayirlisi buymus...Bende 4 aylıkken biliyorum
Düşük sebebi ne canım ya
Öyle valla:) bende gecen ay tedaviye başlarım diyordum gittim iğnelere başlama niyeti ile doktor kist var yumurta sayını etkiler 1 ay Doğum kontrol kullansan geçer dedi gerçekten öyle oldu ama o an moralim bozuldu biraz insan sabırsız oluyor beklerken :) ama ilac bitti iğnelere başladım bile... hakkımızda hayırlısı olsun
Allah razi olsun canim... dualarda bulusmak dilegiyle...Canım arkadaşlarım hepimiz için dua ettim. Allah isteyen tüm arkadaşlarıma hayırlısıyla nasip etsin. Hamile arkadaşlarıma sağ salim kucağına almak nasil etsin. Rabbim dualarımızı kabul etsin
Helal yellu çok haklısın kuzum valla ben zaten az giriyorum her girdiğimde de ne igatif yazılarına denk geliyorum.Ya topice giresim gelmiyo canımya. Birde öyle uzun uzun ve negatif dolu yazıyorki. İşk 1-2 cevap yazmıştım kendisine ama ardı arkası kesilmiyor. İnsanlar burda duygularını paylaşmaya giriyor senin sorularını yanıtlamaya seni sakinleştirmeye değilki. Ve şunuda belirteyim bu topicten öyle güzel dostlar edindimki çünkü benim bekleme sürecimde harikaydı burası. Negatif kimseyi istemiyorduk.
Allah razı olsun insallah inşallah bu mübarek günün suyu hürmette canım sagolCanım arkadaşlarım hepimiz için dua ettim. Allah isteyen tüm arkadaşlarıma hayırlısıyla nasip etsin. Hamile arkadaşlarıma sağ salim kucağına almak nasil etsin. Rabbim dualarımızı kabul etsin
Kalbi geniş gönlü güzel arkadaşım rabbim dualarını kabul etsin.. sağlıkla huzurla bebişlerimizi kıcağımıza alalım inş..Canım arkadaşlarım hepimiz için dua ettim. Allah isteyen tüm arkadaşlarıma hayırlısıyla nasip etsin. Hamile arkadaşlarıma sağ salim kucağına almak nasil etsin. Rabbim dualarımızı kabul etsin
Amin tatlım benim kocaman aminKalbi geniş gönlü güzel arkadaşım rabbim dualarını kabul etsin.. sağlıkla huzurla bebişlerimizi kıcağımıza alalım inş..
Herkes birinin söylemesini bekliyomuş sanırım biz dayanamadıkHelal yellu çok haklısın kuzum valla ben zaten az giriyorum her girdiğimde de ne igatif yazılarına denk geliyorum.
Canım ben 5+5te gittiğimde görmüştüm karından. 4+3 çok erken olabilir.kizlar keseyi kac haftalikken gordunuz benim 4+3 rapor icin normal kadin dogumcuya gittim keseyi karindan bakinca gormedi erken dedi.kafama takildi benimde
Normal canım çok küçük dahakanda bajtirdim simdi 2938 cikti karindan gorunmenesi normalmi acaba cok korkuyorum
Karindan görünmez zaten alttan bakilacakkanda bajtirdim simdi 2938 cikti karindan gorunmenesi normalmi acaba cok korkuyorum
Günaydın tatlım. Ay hava ne kötüya iç karartıcı. Gecede huzursuz geçti rüyalar sürekli çişe kalkmalar :)Günaydın herkeze iyi haberler alın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?