- 14 Ocak 2015
- 1.262
- 1.328
- 133
- 53
mavera04 seher0607 Y Yellu
Bazı sordugum yorumlara çok bilmiş bir sekilde olumsuz konusyorsun bizim zamanımızda burası boyle degildi diyen yazan arkadaslar ben sizi olumsuza sokacak birsey yazmadım bugune kadar ve dıger arkadaslarımada. Kendim için kendi hıssettıgımı sordum ve topic dediğin gulmeli eğlenmeli bi yer degıl sadece soru sorup öğrenmeninde yeridir, bildiklerini aktarmanında. ama çok alçak gonullu oldugunuzu zannederek ve bilinçsizce siz kırıcı bir sekilde birbirinizi destekleyen cevaplar yazmıssınız. Topiğinizde mutlu ve mesut olun. İnciten incittiği yerden incinir. İyimsermiş gibi ah canım vah canım yazısıyorsunuz ya asıl siz bana samimi gelmiyorsunuz. Gebeliğiniz devam ettiğini soylerken asıl bu topıkte olumsuz cvp alan dıs gebelık gecıren vs arkadaşlarınıza siz nispet yapıomus gıbı konusuyorsunuz. Tabıkı çok dusunme, bebegını üzme diyebilirsiniz öneride bulunabilşrsiniz ama bu sekılde sen boylesın söylesin gırdugun gıbı kımse sana cvp vermıyor yorumlarınızla aslında siz kendınızı çok ıyı özetlıyorsunuz. Sizi sizin gubıler anlar o yuzden bırbırınızı övmeye devam ederek gebeliğinizde mutluluklar. Eğri oturup doğru dusunun ıkı kere dusunun bır kere yazın yazdıklarınızı.
Asıl suc bende benım gıbı bır ınsanın ne işi var burda sevıyesız cevapları kendılerıne hak gorecek ınsanlarla aynı yerde olmam. Bol enerjılı pozıtıf dusuncelı topıgunızde mutluklar.