- 7 Ağustos 2016
- 972
- 951
- 53
teşekkür ederim canım inşallah.. bakalım adet olmayı bekliyorum sıkıntı yoksa dondurulmuş transferim var :) bu sefer gelecek teyzesi :)Dilerim rabbim en kısa zamanda kucağını doldursun inşallah canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ederim canım inşallah.. bakalım adet olmayı bekliyorum sıkıntı yoksa dondurulmuş transferim var :) bu sefer gelecek teyzesi :)Dilerim rabbim en kısa zamanda kucağını doldursun inşallah canım
Gelecek allahin izniylee biz halayı çekeriz sen hiç merak etme :) yetişeceksin inşallah bize. Her zaman pozitif ol ne güzel bak en azından dondurulmuşunda varmış.teşekkür ederim canım inşallah.. bakalım adet olmayı bekliyorum sıkıntı yoksa dondurulmuş transferim var :) bu sefer gelecek teyzesi :)
Gelecek allahin izniylee biz halayı çekeriz sen hiç merak etme :) yetişeceksin inşallah bize. Her zaman pozitif ol ne güzel bak en azından dondurulmuşunda varmış.
Dualarım seninle... rabbim başka sıkıntı göstermesin hepimizin başına geliyor farklı şekillerdede olsa imtihanimiz diyoruz şükür ediyoruz. Rabbim hem sabrımızı hem şükrümüzü artırsınİnşallah canım :) evet çok şükür ki hem sıkıntı büyümeden atlattım hem umudum var dondurulmuşlarla :)
Canım, kardeşim, dostum bu topic sayesinde buldum seni. Pozitifliğimiz sayesinde kazandık herşeyi şükürler olsun.Aynen sana katılıyorum canım bizim zamanimizda negatif olmuyordu hic kimse olacak olanida engelliyorduk böylece herkes rahat ediyordu ve çoğu kişi pozitif oldu. Artik giresim girsemde cevap yazasım gelmiyor. Dönemimde kazandığım güzel dostum benim sayende negatiflikleri aştık beraber
Kalbi güzel kendi güzel dostum arkadaşım kardesim benim nice guzellikleri hep beraber yaşayacağız inşallah. Kk nın bana verdiği en iyi dost en tatlış hamiş :))Canım, kardeşim, dostum bu topic sayesinde buldum seni. Pozitifliğimiz sayesinde kazandık herşeyi şükürler olsun.
Tatlım benim enerjimizi sana geçirebildiysek ne mutlu bize. Bizi merak edip girmende ayrı bir mutlu etti beni. Ama malum negatifliklerle dolmuş burası insanın yazası gelmiyor. Kaybına kendi kaybım kadar üzüldüm yaşamayan bilmez çünkü. Rabbim en kısa zamanda kavuştur bu kutsal duyguya senidegebeliğim sonlanmış olmasına rağmen zamanında burdaki güzel paylaşımlardan yola çıkarak Y Yellu mavera04 @Sevgi1312 ve diğer arkadaşların hamileliklerinden güzel şeyler okurum da mutlu olurum diye girdiğim bu sayfada malesef ben de negatiflik görmek istemiyorum... düşünün o kadar güzel ve pozitifti ki herşey kopamamıştım burdan :)
Ay şımarcam kız. Şuanki halimi biliyon, yüzümde gülücükler açmasını sağladın miniğim benim :) iyiki varsınKalbi güzel kendi güzel dostum arkadaşım kardesim benim nice guzellikleri hep beraber yaşayacağız inşallah. Kk nın bana verdiği en iyi dost en tatlış hamiş :))
çooook teşekkür ederim canım benimTatlım benim enerjimizi sana geçirebildiysek ne mutlu bize. Bizi merak edip girmende ayrı bir mutlu etti beni. Ama malum negatifliklerle dolmuş burası insanın yazası gelmiyor. Kaybına kendi kaybım kadar üzüldüm yaşamayan bilmez çünkü. Rabbim en kısa zamanda kavuştur bu kutsal duyguya senide
Bu arada bizi merak etmişsinya. Çok şükür herşey yolunda ama zor bir hafta geçiriyorum, en zoru da bugün oldu hala bitmedi gerçi. Mide ağrısı, bulantısı, kusması kolay değilmiş. Senide aramıza bekliyoruzçooook teşekkür ederim canım benim
Günaydın canım erkencisinGünaydın hatunlarr
Kıyamam ya... hersey yolunda olsun da canim tek sikintin o olsun... saglikli olun yeter ki :) insallah en kisa zamanda ben de aranizdayim ☺Bu arada bizi merak etmişsinya. Çok şükür herşey yolunda ama zor bir hafta geçiriyorum, en zoru da bugün oldu hala bitmedi gerçi. Mide ağrısı, bulantısı, kusması kolay değilmiş. Senide aramıza bekliyoruz
Erken uyudum canım bugunde çok şükür hersey yolundaGünaydın canım erkencisin
Elbette en büyük hakkın canım siz 2 hafta ondesiniz benden bende güzel uyuyorum sukurgünaydın kızçegiller napıyonuz bebişler napıyor bende ağırlık şimdiden başladı ya ne yatabiliyorum ne yerimden kalkabiliyorum valla kendimi son zamanlarda düşünemiyorum :)
bide hem hemen zaman geçsin bebeğime kavuşim istiyorum hemde 24 ay hamile kalsam diyorum benim kocada bir hizmet bir hizmet bana geceden portakal suyu sıkıp işyerinde içmem için çantama koymalar yemeği hazırlayıp getirmeler gece kalkıp su vermeler çok güzelmiş böyle bende şımardım abartıyorum biraz azıcık keyif sürelim o kadar bekledik :)
çok yiyorum ya sanırım ben ondan uyuyamıyorum durmam lazım birazcık :)Elbette en büyük hakkın canım siz 2 hafta ondesiniz benden bende güzel uyuyorum sukur
Maşallah tatlım Allah böyle devam ettirsin inşallah. Bende dünden sonra şükür iyiyimErken uyudum canım bugunde çok şükür hersey yolunda
Çok şükür canım allah daha iyi etsin hepimizi bebeklerimiMaşallah tatlım Allah böyle devam ettirsin inşallah. Bende dünden sonra şükür iyiyim