Canım fitil kullanmıyorum ben direk iğne kullanıyorum... hangi belirtilerde kan oluyomuş ? Benim kan şeklinde olmadı çok şükür leke gelmişti kahverengi bi daha gelmedi dünden sonra inşallah bi skllntı yokturDoktoru ara fitili koyarken dikkat et aman canım belirtilerde kan oliyormus
Yok canim oku yorumları herkeste var o kahve akıntıCanım fitil kullanmıyorum ben direk iğne kullanıyorum... hangi belirtilerde kan oluyomuş ? Benim kan şeklinde olmadı çok şükür leke gelmişti kahverengi bi daha gelmedi dünden sonra inşallah bi skllntı yoktur
İnşallah canım bakalım yarın ki test sonucunu merak ediyorum :)Yok canim oku yorumları herkeste var o kahve akıntı
Çektirdim canım. Şişli echomar hastanesi cevat bey. Hemde anestesiziz çektirdim eli inanılmaz hafif. 5 dklık işlem zaten. İlacı verirken çok minik adet ağrısı gibi ağrı oluyo okadarKızlar rahim emarı çektiren var mı ?
Ben haftada 1-2 kere yiyorum çok şükür hiçbişey olmadı canım. Canın istiyosa az biraz yeKızlar benim canım nar istiyor ve kan yapsın diye de yemek istiyorum ama düşük yapmada etkiliymiş nar. Duydunuz mu böyle bir şey?
Hımm yani çok fazla yemediğim sürece bi şey olmaz.Ben haftada 1-2 kere yiyorum çok şükür hiçbişey olmadı canım. Canın istiyosa az biraz ye
Günde 1 tane narin zararda cok yarari varmış bir sıkıntı olmaz ama herseyim fazlasi zarar olur. kararinda yediğimizde faydalı bir meyve nar ve nar suyuKızlar benim canım nar istiyor ve kan yapsın diye de yemek istiyorum ama düşük yapmada etkiliymiş nar. Duydunuz mu böyle bir şey?
Hatta transferden sonra tutunma için heryerde nar suyu için diyolsrdı burdaHımm yani çok fazla yemediğim sürece bi şey olmaz.
Selam hayırlı haberini bekliyorum valla haber ver bizede bol şans iyi cikacak ama allah büyükİnşallah canım bakalım yarın ki test sonucunu merak ediyorum :)
7 ci hafta yazıyor tam hafta gün ne benimde tam 5 hafta kalp icin sordum dün kese girdukBugun heyecan dorukta kalp atışi icin gidecez 4 te cok stresli bir iş yaa atiyormu atmiyormu hele muayene ederken dr hic bisey demeden bir kac saniye bakio korku dan ölüyom kesede oyle oldu.ya diyorum Rabbim ol dediyse önünde kimse duramaz kismet degilsede hic bir sekilde olmaz ama insaniz iste stressss heyecannn
6+5 cnm7 ci hafta yazıyor tam hafta gün ne benimde tam 5 hafta kalp icin sordum dün kese girduk
4+5 kese gördük dün 10 gün sonra cagirdilar benide hesap doğru ya aynı tekmi senin gebeliğin canin6+5 cnm
5+3 te kese gormustuk
Tek cnm4+5 kese gördük dün 10 gün sonra cagirdilar benide hesap doğru ya aynı tekmi senin gebeliğin canin
Sağlıklı olsun insallah sağ sağlım al kucaginaTek cnm
Gözün aydin canım profosör biliyordur kalbi atiyormus çok şükür aslında içine sinmediyse bi özel hastaneye veya devletin aciline git ağrım var diye özellikle kalbe bakıyorlar acilde bida ne zaman çağırdıMerhaba hatunlar, bacılar... Bende bugun gıttım doktor yıne alttan muayene ettı. Bu durum benı rahatsız edıp ama adam prof. Bısey dıyemıyorum. Bebek henuz kucuk dedı boyle kalbını gorebılırız dedı. Gırdıhım makıne devlet hastanesıydı ve bıraz eksıgı vardı kalp atısı sesını hızını hıc bısey dolemedı ama bak kalbı burda atıo dedı merak etme hersey yolunda dedı ama bı eksıgım. Sıze kaç milim oldugunu kalp atısını hızını soyledıker dımı hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?