- 14 Ocak 2015
- 1.262
- 1.328
- 133
- 53
harıka haber
allahım şükür, bugun kalp atışı için mi gitmiştin kese için mi canım
çok sevındım güle güle sağlıkla once gobegınde buyusunler
sonra kucağında
bende yarın gıdecegım kalp atışı ıcın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
harıka haber
allahım şükür, bugun kalp atışı için mi gitmiştin kese için mi canım
çok sevındım güle güle sağlıkla once gobegınde buyusunler
sonra kucağında
bende yarın gıdecegım kalp atışı ıcın
Bilmiyorumki canım benim değer baya yüksekti ama senin de yuksrk gitsen görür zaten simdiya bizim senınle aynı benım neden perşembe günü randevum
Allah razı olsun sağolun cumlemizi dogumumuza sağ sağlım eristirsin inşallahHayırlı uğurlu olsun allah tamamina erdirsin inşallah
Ayyyy ne güzel yaaaaa maşallah Rabbim nazarlardan saklasın... kaçıncı gününüz bugün ? Benim dün 12. Gün kahverengi lekelenmem oldu biraz korktum yatıyorum şimdilik bişey yok tekrar çok şükür acaba ne zaman keseyi görürüzSlm arkadaşlar bugün kese görmeye gittik çok şükür iki tane kese mız var ayin 9 zuna gün verdi cumlrmizin muradini versin rabbim.....
Teşekkür ederim 5 haftalik dedi doktor canımAyyyy ne güzel yaaaaa maşallah Rabbim nazarlardan saklasın... kaçıncı gününüz bugün ? Benim dün 12. Gün kahverengi lekelenmem oldu biraz korktum yatıyorum şimdilik bişey yok tekrar çok şükür acaba ne zaman keseyi görürüz
Yeni anladım bugün 11.11. transer 18 ci gün canimAyyyy ne güzel yaaaaa maşallah Rabbim nazarlardan saklasın... kaçıncı gününüz bugün ? Benim dün 12. Gün kahverengi lekelenmem oldu biraz korktum yatıyorum şimdilik bişey yok tekrar çok şükür acaba ne zaman keseyi görürüz
Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah :)Yeni anladım bugün 11.11. transer 18 ci gün canim
İnşallah rabbim hepimizin kucagini doldursun inşallah telas bitmiyor şimdi kalp bekle:) rahat ol sen dinlen sakin slow müzik dinle havuç dud ananas ye bugün niye tahlil olmadinSağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah :)
Normal ultrasonla mı baktı canım göbeğinden mi yaniSlm arkadaşlar bugün kese görmeye gittik çok şükür iki tane kese mız var ayin 9 zuna gün verdi cumlrmizin muradini versin rabbim.....
Gobekten normal utrason yat dedi banada dinlen dedi canımNormal ultrasonla mı baktı canım göbeğinden mi yani
Dün zaten test yaptırmıştım değerim katlanmıştı yarın yaptırıcaz inşallah güzel bi değer olmuştur... aynen bu süreç biraz stresli tevekkül edip beklemek lazım :)İnşallah rabbim hepimizin kucagini doldursun inşallah telas bitmiyor şimdi kalp bekle:) rahat ol sen dinlen sakin slow müzik dinle havuç dud ananas ye bugün niye tahlil olmadin
Aynen içini rahat tut geçmişe baktın değerin hayli yüksek maşallah iyi cikacakDün zaten test yaptırmıştım değerim katlanmıştı yarın yaptırıcaz inşallah güzel bi değer olmuştur... aynen bu süreç biraz stresli tevekkül edip beklemek lazım :)
Hiç izin Şansın yokmu git bi doktora rapor felan iyi olur canım yaben çalışıyorum ya gün içinde yatma şansım yok
Değerim yüksek çıktı çok şükür ikiye de katlandı ama o lekelenme korkuttu beniAynen içini rahat tut geçmişe baktın değerin hayli yüksek maşallah iyi cikacak
Doktoru ara fitili koyarken dikkat et aman canım belirtilerde kan oliyormusDeğerim yüksek çıktı çok şükür ikiye de katlandı ama o lekelenme korkuttu beni