• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

Kese için gittik canın 12.ayin 9 zunda çağırdı bida kalp icin bence çok şükür çok sağolun cumlrmizin 9 ayı atlatıp sağlıkla kucagini za almayi nasip etsin inşallah

Slm arkadaşlar bugün kese görmeye gittik çok şükür iki tane kese mız var ayin 9 zuna gün verdi cumlrmizin muradini versin rabbim.....

Slm arkadaşlar bugün kese görmeye gittik çok şükür iki tane kese mız var ayin 9 zuna gün verdi cumlrmizin muradini versin rabbim.....
Ayyyy ne güzel yaaaaa maşallah Rabbim nazarlardan saklasın... kaçıncı gününüz bugün ? Benim dün 12. Gün kahverengi lekelenmem oldu biraz korktum yatıyorum şimdilik bişey yok tekrar çok şükür acaba ne zaman keseyi görürüz

Ayyyy ne güzel yaaaaa maşallah Rabbim nazarlardan saklasın... kaçıncı gününüz bugün ? Benim dün 12. Gün kahverengi lekelenmem oldu biraz korktum yatıyorum şimdilik bişey yok tekrar çok şükür acaba ne zaman keseyi görürüz
Teşekkür ederim 5 haftalik dedi doktor canım

• Beğen
Reactions: zkd
Yeni anladım bugün 11.11. transer 18 ci gün canim

• Beğen
Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah :)
İnşallah rabbim hepimizin kucagini doldursun inşallah telas bitmiyor şimdi kalp bekle:) rahat ol sen dinlen sakin slow müzik dinle havuç dud ananas ye bugün niye tahlil olmadin

• Beğen
herkeze slmlar arkadaşlar,yakında dondurulmuş tedavme başlıcam,göbekten iğneyle kullanıcakmışım,dondurulmuş tedavisine iğneyle başlıyan oldumu acaba

İnşallah rabbim hepimizin kucagini doldursun inşallah telas bitmiyor şimdi kalp bekle:) rahat ol sen dinlen sakin slow müzik dinle havuç dud ananas ye bugün niye tahlil olmadin
Dün zaten test yaptırmıştım değerim katlanmıştı yarın yaptırıcaz inşallah güzel bi değer olmuştur... aynen bu süreç biraz stresli tevekkül edip beklemek lazım :)

Dün zaten test yaptırmıştım değerim katlanmıştı yarın yaptırıcaz inşallah güzel bi değer olmuştur... aynen bu süreç biraz stresli tevekkül edip beklemek lazım :)
Aynen içini rahat tut geçmişe baktın değerin hayli yüksek maşallah iyi cikacak

Back