- 14 Mayıs 2013
- 1.219
- 1.128
- 333
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok cokkkk geçmiş olsun elbette Tüpte olabiliyor kac haftaliktiki ya disgebelik iyi bişey değil anne saglogini tehdit ederKizlar benimki dis gebelik olmus kalp atiyor ama tüpw yerlesmiş kese gorurken farketmemis dr ne desem az kendine.simdi acil yatis verdiler ameliyat olup tupum alinacakmis saka gibi ya tup bebekte dis gebelik duyan varmi
6+5 canm korkuyorum zaten hastaneye yatis verdiler gece ne olur ne olmaz diye sabah erken ameliyat dedi bebegi falan unuttum canimdan korkuyomÇok cokkkk geçmiş olsun elbette Tüpte olabiliyor kac haftaliktiki ya disgebelik iyi bişey değil anne saglogini tehdit eder
narkoz bi uyuyacan bi uyanacan allah kolaylık versin rahim de yokmu kese tek iki embio mu koyulmadimi 5 haftalik ken keseye bakilmadimiki çok net görüyorlar ya çok neyse çok uzuldum6+5 canm korkuyorum zaten hastaneye yatis verdiler gece ne olur ne olmaz diye sabah erken ameliyat dedi bebegi falan unuttum canimdan korkuyom
Beyinsiz dr tam bakmamis hala da o goremiyor ayni merkezdr baska dr dan randevu almistim ilgisizligini farkedip. İyiki baska dr bakmis yoksa bu mal hala goremedi ölür giderdim hic birseyden habersiznarkoz bi uyuyacan bi uyanacan allah kolaylık versin rahim de yokmu kese tek iki embio mu koyulmadimi 5 haftalik ken keseye bakilmadimiki çok net görüyorlar ya çok neyse çok uzuldum
çok geçmş olsun cnmKizlar benimki dis gebelik olmus kalp atiyor ama tüpw yerlesmiş kese gorurken farketmemis dr ne desem az kendine.simdi acil yatis verdiler ameliyat olup tupum alinacakmis saka gibi ya tup bebekte dis gebelik duyan varmi
Utrason resmi vermedimi kese için başka bi doktora gitsen kese varsa rahim de bebekte var bir doktora da gidip ole ameliyat ol derim benim 3 aylık hamile arkadaşıma disgebelik dediler ameliyat dediler ama o kabul etmedi şimdi oğlu 4 yasindaBeyinsiz dr tam bakmamis hala da o goremiyor ayni merkezdr baska dr dan randevu almistim ilgisizligini farkedip. İyiki baska dr bakmis yoksa bu mal hala goremedi ölür giderdim hic birseyden habersiz
Çok geçmiş olsun evet tüp bebeğin komplikasyonlarindan biri bu dış gebelik ama nasıl bir doktora gittinde bunu fark edemedi. nasıl tüpteki gebeliği kesede fark edemedi allah korumuş seni. allah acil şifalar versinKizlar benimki dis gebelik olmus kalp atiyor ama tüpw yerlesmiş kese gorurken farketmemis dr ne desem az kendine.simdi acil yatis verdiler ameliyat olup tupum alinacakmis saka gibi ya tup bebekte dis gebelik duyan varmi
Gözün aydin canım profosör biliyordur kalbi atiyormus çok şükür aslında içine sinmediyse bi özel hastaneye veya devletin aciline git ağrım var diye özellikle kalbe bakıyorlar acilde bida ne zaman çağırdı
Kizlar benimki dis gebelik olmus kalp atiyor ama tüpw yerlesmiş kese gorurken farketmemis dr ne desem az kendine.simdi acil yatis verdiler ameliyat olup tupum alinacakmis saka gibi ya tup bebekte dis gebelik duyan varmi
Başka doktora gitmek şart bencedeCanım çok çok gecmiş olsun arkadasıma katılıyorum baska bır doktora daha gıt cnm
Bu dıs gebelık olayını ben arastırmıstım tup bebekte oluyor dıye duydum bunun nedenı kanımca soyle bıseye vardım.
Doktorlar transfer sırasında aslında ultrason ile bebekleri rahımde nereye bırakacaklarını bı deneme yapmaları lazımmış. Fazla yukarı bırakılırsa tuplere yakın yerlesme sırasında tuplere yerlesebılıyormuş. Bende doğal gebelikte olan bıseyı anlarım yumurta ılerlerken tupte kalır ama nasıl tupbebek tedavısınde dıs gebelık olur dıye topuklerde arastırırken bunu yasayanları okudum. İnsallah doktor yanılmıştır tatlım. Hayırlı haberlerini bekliyoruz.
Eger doktor kalp atışlarını görüyorsa sıkıntı yok dediyse yoktur. haftaya karindan duyabilirsin ben 6+3de karindan duydum ama 1 hafta sonrası tüp bebek doktorum alttan muayene ile daha canlı duydu sesini. yani 1 hafta sonra duyabilirsin karından veya alttan muayene ilemerhaba arkadaşlar yine ben,
benim dun kalp atışı ıcın gıttım
ama doktor devlet hastanesınde muayene ettı ve oradaki cihaz bıraz yetersızdı
kalp atının sesnı dınletemedı ama kalp kasılmasını hareketını gosterdı
aranızda kalp sesınden once sadece hareketını gören oldumu bu da yeterlı degıl mı
herhangı bır sorun yok dedı bunu dıyende prof
ama bır tek rahım ıcı fazla kalınlaşmış dedı estrofemı kes dedı
onu tup bebek merkezındekı doktor ılk gebelıgı ogrenınce sabah aksam 1 adet ılacı
sabah 1
akşam 2 yapmıştı ve o fazla gelmıs rahım ıcı bu kadar kalın olması hıc hoşuma gıtmedi dedi
bu ne anlama gelıo bebeğe biz zararı var mı sizce
normalde bır ay sonra çağırırım ama sen ne zaman ıstersen gel dedı
onumuzdekı hafta tekrar gitsem ultrasna girsem ses duymak için bır zararı olur mu sızce
bugun 6+1 im haftaya ctesi kalp atışını karından duyabılır mıyız
Slm canım nasilsin merak ettim seni gorunmuyorsunAyyyy ne güzel yaaaaa maşallah Rabbim nazarlardan saklasın... kaçıncı gününüz bugün ? Benim dün 12. Gün kahverengi lekelenmem oldu biraz korktum yatıyorum şimdilik bişey yok tekrar çok şükür acaba ne zaman keseyi görürüz
Ne yaptın ya inşallah iyi şeyler olmusturKizlar benimki dis gebelik olmus kalp atiyor ama tüpw yerlesmiş kese gorurken farketmemis dr ne desem az kendine.simdi acil yatis verdiler ameliyat olup tupum alinacakmis saka gibi ya tup bebekte dis gebelik duyan varmi
Canım iyiyim çok şükür... dün bi arkadaşı okudum çok üzüldüm dış gebelik geçiriyomuş ondan sonra giremedim dün kan testim iyi çıktı çok şükür ama hastanede ayağım takıldı ve düştüm sakınan göze çöp batar o hesap çok korktum ağladım ama doktor bişey olmaz dedi çok şükür kanama olmadı evde dinleniyorum şimdi sen nasılsın iyi misinSlm canım nasilsin merak ettim seni gorunmuyorsun
Kese gordun degilmi geçmiş olsun dikkat et aman iyiyim şükürCanım iyiyim çok şükür... dün bi arkadaşı okudum çok üzüldüm dış gebelik geçiriyomuş ondan sonra giremedim dün kan testim iyi çıktı çok şükür ama hastanede ayağım takıldı ve düştüm sakınan göze çöp batar o hesap çok korktum ağladım ama doktor bişey olmaz dedi çok şükür kanama olmadı evde dinleniyorum şimdi sen nasılsın iyi misin
Klinik randevum haftaya.. istanbulda ben şehir dışındayım dün kendi doktorum alttan bakarsak görürüz dedi ama çok istemedi klinik yapsın ilk muayeneyi diye o yüzden bakmadı daha keseyi de görmedik :) ya çok korktum ama bişey olammıştır inşallah çok ağladım nasıl düştüm diye ama ayağım takıldı hiç anlamadım nasıl olduğunu siz kalp atışını ne zaman duyacaktınızKese gordun degilmi geçmiş olsun dikkat et aman iyiyim şükür
9 aralıkta bizim randevu canım okadar düşmeyle bişey olmaz inşallah isteyerek yapmadın ya ağlaman daha çok zarar verir emin olKlinik randevum haftaya.. istanbulda ben şehir dışındayım dün kendi doktorum alttan bakarsak görürüz dedi ama çok istemedi klinik yapsın ilk muayeneyi diye o yüzden bakmadı daha keseyi de görmedik :) ya çok korktum ama bişey olammıştır inşallah çok ağladım nasıl düştüm diye ama ayağım takıldı hiç anlamadım nasıl olduğunu siz kalp atışını ne zaman duyacaktınız