• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

Bence çık vw keyfini çıkar. Yada iznin varsa kullan bebek kesinleşince ayrıl ne dersin?
bugun tekrar gidip kendı doktoruma muayene pldum kanamanı açıklıycak hiçbirşey yok büyük ihtimalle jeli sıkarken biyerı patlatıp tahrış etmişsindir dedi ama ben jeli en son sabah 10 da sıkmıştım kan geldıgınde akşam 7 di neyse bebek de sorun yok içerde kanama yok kese gayet iyi dedi

he bıde perşembeye kadar dınlen boyle stres olucana dedi yatıcm evde perşembeye kadar

merhaba arkadaşlar bakılım sizler nasılsınız
ben bugun 5+6 yım
ama ınanılmaz bır kasık ağrısı var aklım devamlı kasıklarımda
ve yıne cok akıntım var
bu akıntı gebelıgı ılerleyen arkadaşlarda var mı benı bı yonlendırır mısınız

yaa nereye gısıyorsunuz bana da yardımcı olur musunuz
selam bi önceki sayfalarda sorunuzu görmüştü. naptınız doktora karar verdiniz mi. ben doğuda yaşıyorum ama arkadaşlarımın tavsiyesi ile ankarada doktor cemil kayayla görüştüm geçen ay gidicektim aksilikler çıktı. allah nasip ederse bu ay gideceğim. rabbim bu yolda herkese gönlündekini hayırlı bir şekilde versin bizlere de.

merhaba arkadaşlar bakılım sizler nasılsınız
ben bugun 5+6 yım
ama ınanılmaz bır kasık ağrısı var aklım devamlı kasıklarımda
ve yıne cok akıntım var
bu akıntı gebelıgı ılerleyen arkadaşlarda var mı benı bı yonlendırır mısınız
Evet hala o akıntı ve ağrı devam ediyor değişen hormon duzeyinden dolayı bu seffaf su gibi akıntı gayet normal

Back