- 12 Temmuz 2015
- 350
- 360
- 23
- 32
bugun tekrar gidip kendı doktoruma muayene pldum kanamanı açıklıycak hiçbirşey yok büyük ihtimalle jeli sıkarken biyerı patlatıp tahrış etmişsindir dedi ama ben jeli en son sabah 10 da sıkmıştım kan geldıgınde akşam 7 di neyse bebek de sorun yok içerde kanama yok kese gayet iyi dediBence çık vw keyfini çıkar. Yada iznin varsa kullan bebek kesinleşince ayrıl ne dersin?
İyi bari 2-3 günde olsa dinlen. Cumayıda alsaydın haftasonuyak birleştirip yatar dinlenirdinhe bıde perşembeye kadar dınlen boyle stres olucana dedi yatıcm evde perşembeye kadar
özel hastane oldugu için c.tesıde çalışıyorum cnm ben malesefİyi bari 2-3 günde olsa dinlen. Cumayıda alsaydın haftasonuyak birleştirip yatar dinlenirdin
Ozaman bu 2 gün hiç kalkmadan yat bari kuzu ve iyi beslen.özel hastane oldugu için c.tesıde çalışıyorum cnm ben malesef
saol cnm gozüm korktu zaten dıkkat edicemOzaman bu 2 gün hiç kalkmadan yat bari kuzu ve iyi beslen.
Ay kız çok heyecanlı :):) haber ver çıkınca hemen :)Günaydın herkeze birazda utrasona girecem kalbim çıkacak yerinden
CiktimmmmAy kız çok heyecanlı :):) haber ver çıkınca hemen :)
Kaç tane canım 1-2-3 :):):)Ciktimmmmgördük
Ay çok güldüm allahta seni güldürsün iki canım allah kısmet ederse 5 haftalik darısı basinaKaç tane canım 1-2-3 :):):)
İkizdir belki diye dedim canım :)Ay çok güldüm allahta seni güldürsün iki canım allah kısmet ederse 5 haftalik darısı basina
Oy maşallah canım :) amin inşallah :) ay bana perşembe gelmez şimdi :)Ikiz canım çok sukurrr darısı basina
Ikiz canım çok sukurrr darısı basina
selam bi önceki sayfalarda sorunuzu görmüştü. naptınız doktora karar verdiniz mi. ben doğuda yaşıyorum ama arkadaşlarımın tavsiyesi ile ankarada doktor cemil kayayla görüştüm geçen ay gidicektim aksilikler çıktı. allah nasip ederse bu ay gideceğim. rabbim bu yolda herkese gönlündekini hayırlı bir şekilde versin bizlere de.yaa nereye gısıyorsunuz bana da yardımcı olur musunuz
Evet hala o akıntı ve ağrı devam ediyor değişen hormon duzeyinden dolayı bu seffaf su gibi akıntı gayet normalmerhaba arkadaşlar bakılım sizler nasılsınız
ben bugun 5+6 yım
ama ınanılmaz bır kasık ağrısı var aklım devamlı kasıklarımda
ve yıne cok akıntım var
bu akıntı gebelıgı ılerleyen arkadaşlarda var mı benı bı yonlendırır mısınız
Hayırlı uğurlu olsun allah tamamina erdirsin inşallahAy çok güldüm allahta seni güldürsün iki canım allah kısmet ederse 5 haftalik darısı basina
Ikiz canım çok sukurrr darısı basina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?