• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

canım cok gecmıs olsun, allaha emanet olun ınsallah kucağına alıcan tatlım
lütfen sende ıcını ferah tut bizlerde dua ediyoruz
benımde dun akşam butun daha oncekı sıktığım jeller sankı gerı geldı topak topak
bende panikledim annem de alttan muayene ettı senı doktor ordakı kalıntıları oynatmıştır onlar dokuluyordur dedı ama sabahtan berı kasık ağrım var
wcye gıdıyorum kan mı geldı dıye ama ıslaklık gelıo hep
fakat cok kotu rüya gordum ıc camasırım baya baya bı kan oluodu
rüyamda konuşmadığım bır arkadaşım 2 aylık hamıleymıs bense tam söyleyecekken bebegı dusuruyordum allah hayırlara çıkarsın
cnm aynı şeyleri ben yaşadım gecen hafta rüyamda eşime bebek düştü diyordum sonra dün akşam kahver rengı jel tortuları geldı ama büyük büyük bırıkmış bi şekilde bende ısrarla tekrar tekrar sıldım sonunda kan geldı rabbım inş bebeklerimizi korur çok üzgünüm çoook

Kasıklarımda adetimin en yoğun olduğu gündeki gibi ağrılarım oluyor canım ve kramplar giriyor. Hepsi normalmiş. Rahim kasılmasıymış yaşadıklarımız. Ağrı eşiğim düşük olduğu içinde hepsini hissediyomuşum. Hamilelik süresince de adet dönemlerini hissettiğimiz gibi yumurtlama dönemini hissediyor olabilirsin

evet canım çok şükür dikkat et kendine
irtibatı koparmayalım
bende öyle hıssedıyorum oyle düşünmek ıstıyorum rahım buyudugunu ve hıssettıgımızı
cunku beynımız kasıklarla rahımle paralel çalışıyor bu ara :)

çok teşekkürler canlar
benımde ınanılmaz bı kasık ağrısı var
barı bıraz ıcım rahatladı
bırde carsamba gunu çapa tıp fakultesıne gıdecegım hem kalp atışı kontrolüm var
hemde cleaxene kan sulandırıcı ıgne kullanıyorum ve doktor 12 ye kadar kullanıcaksın dedı
paketın ıcınde 10 tane var bı haftada bıtıo kutusu 100 tl galıba
heyet raporu cıkarttıracagım o zaman sgk dan az ödeyerek alıyorum degıl mı
hıc heyetlı ılaç aldınız mı
Canm kan sulandırıcı iğneleri aile hekiminden yazdırıyorsun çok çok uyguna geliyor. oksapar yada cleaxene farketmiyor. bende başta çok para vermiştim ne doktorum ne hemşire söylemedi anlaşmalı eczanelerinden paralı aldım ama sağolsun aile hekimindeki hemşire uyardı sonra hep yazdırdım. crinone jeli de aynı şekilde yazdırıyorsun. bilgin olsun.

Aynen doğru demiş dokTor herkezden bi pay çıkarıyoruz gerçekten benim ikiz ihtimalim var doktora göre henüz kese yarın bakıcak dün ikiz dogumlarini okudum burdan hep erken doğum fena fena şeyler içim karardı inan..

ıkız tabıkı ıkı katı rısk demek suan tek olan annelerın yasadıgı rısklerde sen ıkısı ıcın korkuyorsun cok normal ama kendıne fenalık yapma
ben kaç gundur kafama bısey taktıkça gerçekten rahmımım kasıldığını hıssedıyorum bole kelebekler uçuyormuş gıbı oluo engel olamıyorum dızlerımı kendıme cekıp oyle yatmaya çalışıyorum ayağa kalkıyorum su ıcıyorum yuruyorum engel olamıyorum o hısse ve korku sarıyor bedenımı vücut kımyamızı degıstırıyoruz yapmayalım arkadaşlar basımıza ne gelırse Allahtan dedık hep suan olumlu devam eden sureclerımız var ne güzel
yıne oyle olalım allaha emanet
duamız bellı
duyanımız bellı

canım ben çalısıyorum bugun izin aldım ama yarın işe gidicem eşim çık işten dedi ama bılmıyorum napıcam

senı de cok ıyı anlıyorum tatlım
ihtıyacınız yoksa tabıkı rıske atma ama evde kendı kendınıde kurma boşa vaktın olacak
kendınle baş başa kalmak ıyı gelır mı sen karar ver tatlım
işin agır degıldı galıba ama stress yaptıran faktörün varsa hıc çekme

Canm kan sulandırıcı iğneleri aile hekiminden yazdırıyorsun çok çok uyguna geliyor. oksapar yada cleaxene farketmiyor. bende başta çok para vermiştim ne doktorum ne hemşire söylemedi anlaşmalı eczanelerinden paralı aldım ama sağolsun aile hekimindeki hemşire uyardı sonra hep yazdırdım. crinone jeli de aynı şekilde yazdırıyorsun. bilgin olsun.

ay canım allah razı olsun
evet ben ıkı katı olmuş oldum haberım olmadan
cirone jel den de uc kutu almıştım
şimdi ikisinide yazdırıcam inşallah

senı de cok ıyı anlıyorum tatlım
ihtıyacınız yoksa tabıkı rıske atma ama evde kendı kendınıde kurma boşa vaktın olacak
kendınle baş başa kalmak ıyı gelır mı sen karar ver tatlım
işin agır degıldı galıba ama stress yaptıran faktörün varsa hıc çekme
işim ağır degıl akşama kadar oturuyorum ama çok stresli özel bir hastaneden ilaç ve heyet raporlarını çıkartıp hastane fiyatlarını verıyorum akşama kadar ne telefon duruyor ne mail bir odada tek başımayım ve çok stres altındayım eşimde yabancı gemıde kaptan ihtiyacım yok ama o yabancı gemıde oldugu ıcın sgk yok benden yararlanıyoruz ıkımızde bende çıkarsam napıcaz sgksız dıye düşünüyorum

ıkız tabıkı ıkı katı rısk demek suan tek olan annelerın yasadıgı rısklerde sen ıkısı ıcın korkuyorsun cok normal ama kendıne fenalık yapma
ben kaç gundur kafama bısey taktıkça gerçekten rahmımım kasıldığını hıssedıyorum bole kelebekler uçuyormuş gıbı oluo engel olamıyorum dızlerımı kendıme cekıp oyle yatmaya çalışıyorum ayağa kalkıyorum su ıcıyorum yuruyorum engel olamıyorum o hısse ve korku sarıyor bedenımı vücut kımyamızı degıstırıyoruz yapmayalım arkadaşlar basımıza ne gelırse Allahtan dedık hep suan olumlu devam eden sureclerımız var ne güzel
yıne oyle olalım allaha emanet
duamız bellı
duyanımız bellı
Aynen canım çok doğru allah ne demiş se o olur şans kader inşallah gönlümüzün muradını hayirlisiyla verir hepimize..

cnm aynı şeyleri ben yaşadım gecen hafta rüyamda eşime bebek düştü diyordum sonra dün akşam kahver rengı jel tortuları geldı ama büyük büyük bırıkmış bi şekilde bende ısrarla tekrar tekrar sıldım sonunda kan geldı rabbım inş bebeklerimizi korur çok üzgünüm çoook

amin canım dun bana da aynısı oldu
bır sıldım ıkı sıldım gelıo buyuk buyuk ama benımkı beyazdı
ama sıldıkce top top gelıo
sonra affedersiniz ama aldım elime ayna bakayım dedim sıldıkce devamı var
bı korku sardı benıde ama sonra dışarı çıktım ve ıkı saat avmdeydım bıraz yurudum 15 sn.ye oturdum kalktım yavaş yavaş eve gelınce ınanılmaz kasık ağrım başladı yattım sıcacık sabah kalktıgımmda yoktu ama bı soğuk hıssedınce bı yerden tekrar kasıgım agrıo
bıde yumurtlama günümde olabılır bugun onu da hıssedıyoruz olabılır
haaa bı de nazlı annem alttan ultrasonla baktı dedı doktor onun kullandığı alette ıçerde bırıkmıs ılacı yerınden oynatmış onlar gelıo olabılır dedı

amin canım dun bana da aynısı oldu
bır sıldım ıkı sıldım gelıo buyuk buyuk ama benımkı beyazdı
ama sıldıkce top top gelıo
sonra affedersiniz ama aldım elime ayna bakayım dedim sıldıkce devamı var
bı korku sardı benıde ama sonra dışarı çıktım ve ıkı saat avmdeydım bıraz yurudum 15 sn.ye oturdum kalktım yavaş yavaş eve gelınce ınanılmaz kasık ağrım başladı yattım sıcacık sabah kalktıgımmda yoktu ama bı soğuk hıssedınce bı yerden tekrar kasıgım agrıo
bıde yumurtlama günümde olabılır bugun onu da hıssedıyoruz olabılır
haaa bı de nazlı annem alttan ultrasonla baktı dedı doktor onun kullandığı alette ıçerde bırıkmıs ılacı yerınden oynatmış onlar gelıo olabılır dedı
hayırlısı olsun hakkımızda cnm ama benım kırmızı kan geldı işte malesef annen hemşire falan mı

işim ağır degıl akşama kadar oturuyorum ama çok stresli özel bir hastaneden ilaç ve heyet raporlarını çıkartıp hastane fiyatlarını verıyorum akşama kadar ne telefon duruyor ne mail bir odada tek başımayım ve çok stres altındayım eşimde yabancı gemıde kaptan ihtiyacım yok ama o yabancı gemıde oldugu ıcın sgk yok benden yararlanıyoruz ıkımızde bende çıkarsam napıcaz sgksız dıye düşünüyorum

o zaman dayan canım evet maddı olarak ıyı durumdasınızdır ama sgk da sart
dayanabıldıgın kadar dayan canım

hayırlısı olsun hakkımızda cnm ama benım kırmızı kan geldı işte malesef annen hemşire falan mı

tatlım annem hemşire degilde biraz içli dışlı bu konularla
kafadan da sölemiş olabılır ama bana mantıklı geldı sende yakın zamanda ultrasona gırdın alttan bılıorum
aslında o ultrasonlar hıc ıyı degılde heyecandan bekleyemiyoruz göbekten

tatlım annem hemşire degilde biraz içli dışlı bu konularla
kafadan da sölemiş olabılır ama bana mantıklı geldı sende yakın zamanda ultrasona gırdın alttan bılıorum
aslında o ultrasonlar hıc ıyı degılde heyecandan bekleyemiyoruz göbekten
aynen mantıklı bencede ama doktorlarda zaten alttan bakıyor bız bısey demesekte benım doktor öyle karından bakmıycam 12. haftaya kadar dıyor bakalım inş 12. haftayıda goruruz

aynen mantıklı bencede ama doktorlarda zaten alttan bakıyor bız bısey demesekte benım doktor öyle karından bakmıycam 12. haftaya kadar dıyor bakalım inş 12. haftayıda goruruz

Allahın ızını ıle tatlım
burdaki bütün kardeşlerim ablalarım herkes emeklerinin karşılığını dualarının karsılıgı alsın ınsallah

bugun wc ye gıt gel yoruldum iş yerinde ya
bı sıcak su gelıo bı karın ağrısı reglı gıbı
en son adet tarıhımde bole hıssetmıstım

Adet benzeri kramplar ve bel ağrıları bu aşamada sık görülür. Ilık bir banyo yaparak, sakinleştirici müzik dinleyerek veya şekerleme yaparak mola verin. Besinlerinize dikkat edin uzmanlar yazmis:))

Kızlar selam... cuma akşam 11 civarı kıpkırmızı kanamam oldu pedi doldurcak kadar, doktoru aradım hemen acile git ultrasonla bakıp iğne yapsınlar dedi. Ultrasnda kese bozulmuş kanama alanı var dedi, iğne yaptılar hemen kanamam durdu. Dün sabah kendi doktoruma gittim, kese biraz bozulmuş ama hala yukarda takibe değer dedi. Kese arkasında kanama alanı varmış:KK43: ağrım falan yok bianda oldu:KK43: yarın tekrar gidicem bakıcak duruma göre nolcak bilmiyorum:KK43: çok çok üzgünüm herşeyin hayırlısı tabi, dualarınıza benide katın olurmu?:KK43:
Çok geçmiş olsun

çok teşekkürler canlar
benımde ınanılmaz bı kasık ağrısı var
barı bıraz ıcım rahatladı
bırde carsamba gunu çapa tıp fakultesıne gıdecegım hem kalp atışı kontrolüm var
hemde cleaxene kan sulandırıcı ıgne kullanıyorum ve doktor 12 ye kadar kullanıcaksın dedı
paketın ıcınde 10 tane var bı haftada bıtıo kutusu 100 tl galıba
heyet raporu cıkarttıracagım o zaman sgk dan az ödeyerek alıyorum degıl mı
hıc heyetlı ılaç aldınız mı
Ben almadim.cnm

Back