2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

Öyle tabi canım benim eşimde hastanede ayakta bekledi oturmadı bile :) Allah hakkında ne hayırlısıyla onu yaşatsın canım bizde merakla bekliyoruz sonucu halay çekelim bugün de :)

kızlar crinone jel kullanıp idrarda kanama sorunu yasayan var mı , dun aksamdan beri sabahı zor ettim dru aradım az once , cevap vermedi . dünden beri cok afedersiniz her idrarda kan var peçeteyi kan bulaşıyor .. salı gunu transferim gerçekleşti cok ama cok korkuyorum

Korkma kan gelmesi bebek tuttu anlamında diyorlar inşallah bebeğin tuttu

10. Günüm 5. Gün embriyosu 428 çıktı :) babam doktor korkuttu beni geçen bi hastasının 300 çıkıp geri düşmüş hemen sevinmeyin dedi :))
İnşallah kat kat katlanr değern cnm korkma Rabbim nasip edecekse hiç bsey olmax değer süper 12 .ci gün bin üzerinde olr belki seni tek ymurta ikizi beklyo ne dersn

10. Günüm 5. Gün embriyosu 428 çıktı :) babam doktor korkuttu beni geçen bi hastasının 300 çıkıp geri düşmüş hemen sevinmeyin dedi :))
Hayırlı olsun evet 2.ci tahlil onemli ama yuksrk düşmez maşallah baya hamilemiz oldu bi zeynep bal kaldı oda pozitif inşallah

İnşallah kat kat katlanr değern cnm korkma Rabbim nasip edecekse hiç bsey olmax değer süper 12 .ci gün bin üzerinde olr belki seni tek ymurta ikizi beklyo ne dersn
Rabbimden ne gelirse başımın üzerine :) aynen öyle bakalım önümüzde bizi neler bekliyo :) Rabbim neylerse güzel eyler

Teşekkür ederim :) sizin ikinci de katlandı dimi ?
Çok şükür evet benimde yüksekti ilk tahlil %de 100 yükseldi inan düşmez tam hamilelik inşallah belki ikiz benim doktorda ikiz diyor salı günün utrason bakalım çok sevindim rabbim ne eyler se güzel eyler

Reactions: zkd
ins cnm iyi düşündüğün icin sagol . ama leke degil her tuvalette kan var
İdrar yolu emfeksiyonu olmuş olabilirsin hemen bi idrar testi yaptır. İdrar da kan enfeksiyonun belirtisi kolay bişey ilaçla geçer tek dozluk ilaçlar var

Çok şükür evet benimde yüksekti ilk tahlil %de 100 yükseldi inan düşmez tam hamilelik inşallah belki ikiz benim doktorda ikiz diyor salı günün utrason bakalım çok sevindim rabbim ne eyler se güzel eyler
İkiz olduğunu zannetmiyorum ya tek tranferdi :) iinşallah benimde değerim katlanır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…