22 Ekim:)Hangi günde transfer olmustun canım ben 21 inde oldum
Tam 28.gün sabah olurum hep. 30'u ama boşuna düşünüyoruz o kediler buraya gelecek:)))hayırlısı iseDoei 30u değil 31 i -)
Kesinlikle :)Tam 28.gün sabah olurum hep. 30'u ama boşuna düşünüyoruz o kediler buraya gelecek:)))hayırlısı ise
Bende hep 28.gün sabah olurum hemen :):):)Tam 28.gün sabah olurum hep. 30'u ama boşuna düşünüyoruz o kediler buraya gelecek:)))hayırlısı ise
Yahu bi ben miyim hep ileri atan :)))Bende hep 28.gün sabah olurum hemen :):):)
Böle oynama bence bebişleri hoplatma :)AhahahahDoei kopardın beni:) ama bak öyle oynamazsan bi oynamazsan :)))
Off hala gülüyorum :)) Hamile olursam oynamam amaAhahahahDoei kopardın beni:) ama bak öyle oynamazsan bi oynamazsan :)))
Manyak gibi nicklerinizi yazdım duaya ekledim sizi Allahım gör bizi. AminBöle oynama bence bebişleri hoplatma :)
Gözün aydın:) darısı başımıza. Takdir ettim seni bravo. Umarım ihtiyacı olan birine gider ilaçlar. Tüp bebekler seçilmiş oldukları için çok sağlıklı oluyorlarmış cino gibi:)) Bebişin analı babalı büyüt:) sağlıkla.Merhaba arkadaşlar,
Tüp bebek tedavisi gördüm ve çok şükür geçen hafta oğlumu kucağıma aldım. Tedaviden kalan 2 adet Gonal-f 450 IU/0.75 ml ve 2 adet Cetrotide 0,25 mg ilacı ihtiyacı olan birine sadece kargo ücreti karşılığı göndermek istiyorum. İlaçların son kullanma tarihi 2017 dir.
Allah isteyen herkesi bebiş sahibi yapsın.
Eki Görüntüle 1902953
Allah razı olsun canım Bende bugun dualarımda sizleri de anacagım inşallah:)Manyak gibi nicklerinizi yazdım duaya ekledim sizi Allahım gör bizi. Amin
Allah yar ve yardımcın olsun hayırlı haberlerini ver inşallahhHeyecan dorukta! Kan testini bu aksam yaptiriyorum!!!! :) dua edin hanimlaaar
hadi insallah canım:)Heyecan dorukta! Kan testini bu aksam yaptiriyorum!!!! :) dua edin hanimlaaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?