2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

Canım yanlış anlamışsın 12. gün 129 gördüm ben. sonra üstünden bir hafta geçti öyle keseyi gördük zaten her gün kat kat arttığı için bir hafta sonrasında 1000'lere ulaşıyor. Kese gördüğüme eminim yani

Canım benim ya sen ne güzel kalpli insansın umarım bir sonraki tedavinde çok güzel sonuçlar alırsın tabii ki her şeyin hayırlısı Her şey Allah 'tan Kendine çok iyi bak Rabbim yüzünü en kısa zamanda güldürsün inşallah

Kızlarrrrr hala uyuyo musunuzzzz??? Ben çoktan kalktım (gerçi uyudum mu bilmiyom ama) doktor yollarına bile düştük teyze olcaksınız bugün teyzeeee tabisi Rabbimin izniyle
Yellumm ki gözümü bi açtım elime direk telefonu aldimmm nerdesin naptin öldüm merektan

Ay ağzından bal akıyor o zaman
ayyy resmen kendi heyecanımı yeniden yaşıyorum kan verdikten sonra sor yada bak internet sitesine e\sonuç sistemi var mı diye ben dayanamayıp netten kontrol ediyordum doktora gitmeden öğrenmiştim hatta ayıptır söylemesi avm de wc ye girmiştim o anda bi çığlık attım Allah tan sabah saati diye kimse yoktu

Ahahaha süpersin senya:) indirdim online sistemini ama bu test bile pakete dahil olduğundan ayrıca tahlil olarak girmiyorlar sanırım yok çünkü :) bi saate hayatım değişecek şaka gibiya

Hastanedeyim kan verdim 1 saat oldu kuzum. Ya heyecandan ya da kokulardan kusucam resmen
Annemmm dayanamam sanaaa ne desem boş çünkü dun bu saatlerde nerdeyse patlayacaktım az kaldi bak cok azzz yuzdun yüzdün ilk kulvari bitirmek üzeresin veee eve giderken tastikli bebişlerinle gideceksiinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…