ateş bastı ağzımdan ateş topu çıkacak birazdan çığlık atcam resmen okadar daraldım. Anam ne zormuşya. 4 kasım 4 kasım diye diye geldi çattı büyük günAnnemmm dayanamam sanaaane desem boş çünkü dun bu saatlerde nerdeyse patlayacaktım az kaldi bak cok azzz yuzdun yüzdün ilk kulvari bitirmek üzeresin veee eve giderken tastikli bebişlerinle gideceksiinnnn
Kizzz bu kadar zaman geçiyorda o hastanedeki 1 saat geçmiyor degilmii. allahtan benim merkez 50 dakikada çıkardı sonucu adamlar halime bakip acidi galiba kızateş bastı ağzımdan ateş topu çıkacak birazdan çığlık atcam resmen okadar daraldım. Anam ne zormuşya. 4 kasım 4 kasım diye diye geldi çattı büyük gün
Bizimkiler çok acımasız demekkiKizzz bu kadar zaman geçiyorda o hastanedeki 1 saat geçmiyor degilmii. allahtan benim merkez 50 dakikada çıkardı sonucu adamlar halime bakip acidi galiba kız
Canımmmm ölcem ben de heycandan ya.. bu ne be hepimizi diktin sabah sabah tlfun başınaAhahaha süpersin senya:) indirdim online sistemini ama bu test bile pakete dahil olduğundan ayrıca tahlil olarak girmiyorlar sanırım yok çünkü :) bi saate hayatım değişecek şaka gibiya
Kız gözümü bi açtım eşim ise gidiyordu tam hemen tel. ver dedim noldun sabah sabah iyimisin dedi iyiyim iyi yelluya bakmam lazim dedim hayatim o ne öyle yat uyu ruya gördün heralde dedi banaBizimkiler çok acımasız demekkigeçmiyo valla kuzumya geçmiyo bu nedir arkadaş.
Sen karsiligini almissin ne guzel :)Evet ben tecrübeli olarak konusayimm bende igne kullananlardanmm 15 ekim transferim şuan acıya alistim ki olsa gerek igne canimi yakmiyo :)) transferden once basladm igneye 25 gundur hergun vurunuyorumm
ayy çok güldüm sabah sabah alemsin :))Kız gözümü bi açtım eşim ise gidiyordu tam hemen tel. ver dedim noldun sabah sabah iyimisin dedi iyiyim iyi yelluya bakmam lazim dedim hayatim o ne öyle yat uyu ruya gördün heralde dedi bana
Benimde 5.gun 2 tane. 12 kasim test gunum ama. 9 kasim adet gunum.5.gün embriyosu cnm 2 tane kondu bakalm 3.denemem senin kacinci gun embriyosu test gunun ne zamn
Kız gözümü bi açtım eşim ise gidiyordu tam hemen tel. ver dedim noldun sabah sabah iyimisin dedi iyiyim iyi yelluya bakmam lazim dedim hayatim o ne öyle yat uyu ruya gördün heralde dedi bana
Ay annem sen mi ben mi :) kız ne oldu bize böyle herbirimizde böyle heyecanlanırsak doğumlarımızda napiciz :))Canımmmm ölcem ben de heycandan ya.. bu ne be hepimizi diktin sabah sabah tlfun başına
Şaka kuzum valla gözlerimi açar açmaz aklıma sen geldinnn..
Çabu gel sonuç çabuk gelllllll
Ahahah kocanda sapıttı bu kadın demiştirKız gözümü bi açtım eşim ise gidiyordu tam hemen tel. ver dedim noldun sabah sabah iyimisin dedi iyiyim iyi yelluya bakmam lazim dedim hayatim o ne öyle yat uyu ruya gördün heralde dedi bana
Yaaa kuzum günaydın. 10dkya sorucam olmadı yine sorcam yine sorcam taciz etcem
Ahahah kurban olurumyaaa az kaldı kızlar çok az kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?