• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

hangi hastane senin bu arada hangi şehirdesin ? aaa ii bir saate veriyorlarsa benim 2 saatti ondan bekleyemedim. bi yerde oturup güzel bi kahvaltı yap gazete dergi filan karıştır :)) Y Yellu

Annemmm dayanamam sanaaa :KK19: ne desem boş çünkü dun bu saatlerde nerdeyse patlayacaktım az kaldi bak cok azzz yuzdun yüzdün ilk kulvari bitirmek üzeresin Hoppa veee eve giderken tastikli bebişlerinle gideceksiinnnn:KK68::halay:
ateş bastı ağzımdan ateş topu çıkacak birazdan çığlık atcam resmen okadar daraldım. Anam ne zormuşya. 4 kasım 4 kasım diye diye geldi çattı büyük gün

ateş bastı ağzımdan ateş topu çıkacak birazdan çığlık atcam resmen okadar daraldım. Anam ne zormuşya. 4 kasım 4 kasım diye diye geldi çattı büyük gün
Kizzz bu kadar zaman geçiyorda o hastanedeki 1 saat geçmiyor degilmii. allahtan benim merkez 50 dakikada çıkardı sonucu adamlar halime bakip acidi galiba kız:KK48::olamaz:

Ahahaha süpersin senya:) indirdim online sistemini ama bu test bile pakete dahil olduğundan ayrıca tahlil olarak girmiyorlar sanırım yok çünkü :) bi saate hayatım değişecek şaka gibiya :KK17::KK17:
Canımmmm ölcem ben de heycandan ya.. bu ne be hepimizi diktin sabah sabah tlfun başına :işsiz::işsiz:

Şaka kuzum valla gözlerimi açar açmaz aklıma sen geldinnn..

Çabu gel sonuç çabuk gelllllll

Bizimkiler çok acımasız demekki:KK43: geçmiyo valla kuzumya geçmiyo bu nedir arkadaş.
Kız gözümü bi açtım eşim ise gidiyordu tam hemen tel. ver dedim noldun sabah sabah iyimisin dedi iyiyim iyi yelluya bakmam lazim dedim hayatim o ne öyle yat uyu ruya gördün heralde dedi bana:KK48:

Bugun yellu tekdi galiba değilmi başka sonuç alacak varmiydi kizlar yaa:KK51:

Canımmmm ölcem ben de heycandan ya.. bu ne be hepimizi diktin sabah sabah tlfun başına :işsiz::işsiz:

Şaka kuzum valla gözlerimi açar açmaz aklıma sen geldinnn..

Çabu gel sonuç çabuk gelllllll
Ay annem sen mi ben mi :) kız ne oldu bize böyle herbirimizde böyle heyecanlanırsak doğumlarımızda napiciz :))

Kız gözümü bi açtım eşim ise gidiyordu tam hemen tel. ver dedim noldun sabah sabah iyimisin dedi iyiyim iyi yelluya bakmam lazim dedim hayatim o ne öyle yat uyu ruya gördün heralde dedi bana:KK48:
Ahahah kocanda sapıttı bu kadın demiştir:KK48:

Y Yellu adamları bunaltma bi de kızdırırsın inada çıkmış test sonucuna çıkmamış derler.. bi sen değilsin bekleyen yani bizde burda ölmek üzereyiz :işsiz::işsiz:

Back