Wawww be işte yılın hamişiO kadar ilac o kadar tedaviyi yenmisiz 3 yada 5 kilo dan mi korkcaz bence biz herseyi beceririz...
Neyse 3 e 5 bakmayalim artikWawww be işte yılın hamişihe valla ha 3-5almışız ha 23-25
Kız napıymmm benm bunye bu Allah yaratmış ama sonumu pek parlak gormuyorum hamilelik var sigarayi da biraktik hayatim boyunca ilk defa alcam kiloyu galibaAnaaa bide söyliyo seni hain hamiş seni
ben hibor iğne , progynex iğne , crinone jel ve climara bant kullandımKizlar birsey soracam transferden sonra kullandiginiz ilac ve vitaminleri yazar misiniz?
Sende tontiş olda bizim gibi oh diyelimKız napıymmm benm bunye bu Allah yaratmış ama sonumu pek parlak gormuyorum hamilelik var sigarayi da biraktik hayatim boyunca ilk defa alcam kiloyu galiba
Bant ne için canım merak ettim?ben hibor iğne , progynex iğne , crinone jel ve climara bant kullandım
vitamin olarak da sadece folik asit
Valla belime 2 tane bant yapıştırıyordum , haftada bir değiştiriyordum , orayı sıcak tutup içeri hormon salgılıyormuş diye okumuştum , keseyi gördükten sonra doktor bantı kullanmana artık gerek yok dediBant ne için canım merak ettim?
Aa ne ilginç metot ilk kez duydum vallahi. Gözünüz aydın bu aradaValla belime 2 tane bant yapıştırıyordum , haftada bir değiştiriyordum , orayı sıcak tutup içeri hormon salgılıyormuş diye okumuştum , keseyi gördükten sonra doktor bantı kullanmana artık gerek yok dedi
Doğru takip ettiysem sen de güzel haberler almışşsın Ben de seni tebrik ediyorum canım Allah tamamına erdirsin Rabbim kucağımıza almayı nasip etsinAyy hadi gözün aydın canimmdarısı hepimizin başına inşallah
Sağolasın sanada hayırlı olsun bacım darısı başına doktor üç hafta sonra gel kalp atışlarına duyalım dedi sonra hesap ettik randevuyu 23 Kasım aldıkAnammmm lülülülülüteyteytey gözün aydın kuzucum. Anam 26sı gelmez şimdik
Ben de yeterince var mümkünse yapmasın bu ilaçlarKızlar bu hormon iğneleri benim göbeğinde kıllanma yaptı başka başına gelen var mı ?
Ya biz varya ne fenayız :) bakalım hayırlı mı benimki göreceğiz 3-4saateSağolasın sanada hayırlı olsun bacım darısı başına doktor üç hafta sonra gel kalp atışlarına duyalım dedi sonra hesap ettik randevuyu 23 Kasım aldıkÜç gün üç gündür üç gün daha az bekleyeceğim
Ben göbekten muayehane oldum kese görmek için gittiğimde .ben tecrübeli biri olarak söyleyim bir kesede bir de kalp atışlarında alttan muayene oldu sonrasında göbege geçtik.
Ya bugün görüyor musun hadi inşallahYa biz varya ne fenayız :) bakalım hayırlı mı benimki göreceğiz 3-4saate
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?