Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Demiya akranların canı hep aynı şeyleri çekiyo herhalde ay kız demeeee. Şaka şaka de kalkar bulurum bişekilde yerim :) boşuna 10 kilo vermedim benAynı ayın transfer cocuklari boyle biraz mideye duskun olacak heralde :) ee napalımm canları cekiyo yavrularn.. Yarnn guzel haberi ver her aksam aklina bi yemek sokcm gecenin bi vakti kalkar yaparsın gıcıklık degil mi
Kız ne oldu bize. Sarımsak burnuma öyle güzel koktuki bugünBende anlamadim hiç dun iştahsızdim bugün dünyaları yedim kiz yelluww bende taze sogan yedim sevmedigim halde :)))
Sayenizde valla rahatladım kızlar. Müthiş odaklandım güzel habere
Amann boşver cok şükür bende şanslıyim trdaviye başladığımdan beri bende hic kilo almadim ödem falanda olmadi 68 ile basladim hala 68 im boyumda 175 iyi iyi yerim az daha :)))Kız ne oldu bize. Sarımsak burnuma öyle güzel koktuki bugün
Biz burdan sana hep destek tam destekSayenizde valla rahatladım kızlar. Müthiş odaklandım güzel habere
Oo hatun sende boy var ben napim :) ben tedavi öncesi 50.8dim şimdi 51.6yım minnacık aldım şükürAmann boşver cok şükür bende şanslıyim trdaviye başladığımdan beri bende hic kilo almadim ödem falanda olmadi 68 ile basladim hala 68 im boyumda 175 iyi iyi yerim az daha :)))
Hakkınız ödenmez vallahi kızlarBiz burdan sana hep destek tam destek
Biz fit anneler olcaz merak etmeDemiya akranların canı hep aynı şeyleri çekiyo herhalde ay kız demeeee. Şaka şaka de kalkar bulurum bişekilde yerim :) boşuna 10 kilo vermedim ben
Boy hep avantajım oldu :)) ama daha dikkatli beslenicem bundan sonra faydali şeyler yiycem zorlayacam kendimiOo hatun sende boy var ben napim :) ben tedavi öncesi 50.8dim şimdi 51.6yım minnacık aldım şükür
Canım Allah sabır versin seni çok iyi anlıyoruz hepimiz bu yolda mücadele ediyoruz.Ne yaparsak yapalım rabbim ol demedikten sora elden birşey gelmiyor..Buda bizlerin sınavı.Umarım en kısa zamanda Mutlu haberi verirsin bizlere sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin rabbim..Dualarımdasın iyi geceler cnmKızlar merhaba. Geçmiş günlerin sayfaları okumadım yeni girdim siteye şu an. Öncelikle beni etiketlemiş ve özelden yazmış olan Y Yellu @__esra__ burcis60 @_balprensesi_ @cananyilmaz @mevlude91 başta olmak üzere ki dikkatimden kaçan varsa kusuruma bakmasın, tüm forum arkadaşlarına teşekkür ederim. Değerim düştü, yeni kan testi sonucumla negatifi öğrenmiş oldum bir saat önce. Gerçi kimsenin keyfi kaçmasın diye yazmayacaktım ama bir borç bildim haber vermeyi, eksik olmayın merak da etmişsiniz. En kısa sürede tekrar deneyeceğim. Hayırlısını istedim böyle oldu mutluyum.İtikatlı insanlar sabreder, seyreder, şükreder, hamd olsun:) Yalnız sizin bebekler benimkilerden büyük olacağı için geleceğin abi ve ablaları geliyor ayrıca şunu da unutmayın bir gün çocuklarımızla beraber buluşunca benimki yaşça küçük diye dayak yemesine izin vermem ona göre Lütfen modumuzu düşürmüyoruz. Herkese bebek/bebeklerini sağlıkla kucağına almasını diliyorum:) Bu zor bekleme sürecinde birbirimize yoldaş olduk, hepinize ayrı ayrı teşekkür eder, kocaman sarılırım.
Şu zor günleri bi atlatalım en fit hamileler biz oluruzBiz fit anneler olcaz merak etme
Emin miyizBiz fit anneler olcaz merak etme
Mesela kesinlikle balık yemelisin anladın senBoy hep avantajım oldu :)) ama daha dikkatli beslenicem bundan sonra faydali şeyler yiycem zorlayacam kendimi
Evet anladimmMesela kesinlikle balık yemelisin anladın sen
Yaa canim ya biz bunu atlatcaz insallahh.. Kalsin kilo ben yavrumun pesinde kostururken veririmm buldukca bunuyorm. Minnaklar gelsin yeterkiŞu zor günleri bi atlatalım en fit hamileler biz oluruz
Ayyy insallah canim yaaYaa canim ya biz bunu atlatcaz insallahh.. Kalsin kilo ben yavrumun pesinde kostururken veririmm buldukca bunuyorm. Minnaklar gelsin yeterki
O kadar ilac o kadar tedaviyi yenmisiz 3 yada 5 kilo dan mi korkcaz bence biz herseyi beceririz...Emin miyiz