Daha sonucu öğrenmedik kiYa bugün görüyor musun hadi inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha sonucu öğrenmedik kiYa bugün görüyor musun hadi inşallah
Canım yanlış anlamışsın 12. gün 129 gördüm ben. sonra üstünden bir hafta geçti öyle keseyi gördük zaten her gün kat kat arttığı için bir hafta sonrasında 1000'lere ulaşıyor. Kese gördüğüme eminim yaniKese ancak 1000 li değerlere gelince görülüyor zaten canım daha çok yeni olsun pozitif sonucu aldın ya beklersin gözünüz aydın.
Senin keseyi nasıl gördüler ki canım daha 129 muş değerin çok yeni. 1000 li değerlere gelmeden kese görülmez. Zaten daha iki kere kan testi yaptırdın değil mi. Yolk sac kesesi oluşmuş olabilir yani keseyi oluşturan şey. Gittiğinde de hem tam kese hem kalp atışlarını duyarsın hadi gözün aydın.
Çok duygusal bir Şey inanır mısın her gün bakıyorum Dua ediyorum devam da göreyim diye İnşallah az kaldı senin de elinde bir ultrason fotoğrafını olacak açıkçası ben fotoğrafı elime alınca farklı bir ruh haline girdimİlk ultrasonunu görmek nasıl bir duygu acaba
Allah söyletti o zaman Dün hiç giremedim bir gün önce de yarım yamalak girdim Bu kadar anlayabilmişim Hadi bakalım hayırlı haberler Mutlu haberler inşallahDaha sonucu öğrenmedik ki
Caniim çok güzel haberlr alrsn da havalara ucarsn insallaaah. Kacnci gün bugün?Ya biz varya ne fenayız :) bakalım hayırlı mı benimki göreceğiz 3-4saate
Haha Son haftalarda da bol bol yürüyüş yaparsın erken doğrursun belki böylelikleKizlar benim adet gunume göre muhtemel dogum tarihi 15 temmuz :)) ve o gun resmi tatil ilan edildi kesin doktorumu bulamam bakk ben :))))
Canım benim ya sen ne güzel kalpli insansın umarım bir sonraki tedavinde çok güzel sonuçlar alırsın tabii ki her şeyin hayırlısı Her şey Allah 'tan Kendine çok iyi bak Rabbim yüzünü en kısa zamanda güldürsün inşallahKızlar merhaba. Geçmiş günlerin sayfaları okumadım yeni girdim siteye şu an. Öncelikle beni etiketlemiş ve özelden yazmış olan Y Yellu @__esra__ @burcis60 @_balprensesi_ @cananyilmaz @mevlude91 başta olmak üzere ki dikkatimden kaçan varsa kusuruma bakmasın, tüm forum arkadaşlarına teşekkür ederim. Değerim düştü, yeni kan testi sonucumla negatifi öğrenmiş oldum bir saat önce. Gerçi kimsenin keyfi kaçmasın diye yazmayacaktım ama bir borç bildim haber vermeyi, eksik olmayın merak da etmişsiniz. En kısa sürede tekrar deneyeceğim. Hayırlısını istedim böyle oldu mutluyum.İtikatlı insanlar sabreder, seyreder, şükreder, hamd olsun:) Yalnız sizin bebekler benimkilerden büyük olacağı için geleceğin abi ve ablaları geliyor ayrıca şunu da unutmayın bir gün çocuklarımızla beraber buluşunca benimki yaşça küçük diye dayak yemesine izin vermem ona göre Lütfen modumuzu düşürmüyoruz. Herkese bebek/bebeklerini sağlıkla kucağına almasını diliyorum:) Bu zor bekleme sürecinde birbirimize yoldaş olduk, hepinize ayrı ayrı teşekkür eder, kocaman sarılırım.
Ay ağzından bal akıyor o zamanAllah söyletti o zaman Dün hiç giremedim bir gün önce de yarım yamalak girdim Bu kadar anlayabilmişim Hadi bakalım hayırlı haberler Mutlu haberler inşallah
Aminnn kuzucum cümlemiz inşallah 11.gün transfer hariçCaniim çok güzel haberlr alrsn da havalara ucarsn insallaaah. Kacnci gün bugün?
Cok iyi. Benim gorunmemisti doktorum alttan muayene etmisti.Ben göbekten muayehane oldum kese görmek için gittiğimde .
Ayni seyleri kullsniyoruz. Kacinci gün bugun?ben hibor iğne , progynex iğne , crinone jel ve climara bant kullandım
vitamin olarak da sadece folik asit
hadi inşallah canım bekliyoruz hayırlı haberleriniKızlarrrrr hala uyuyo musunuzzzz??? Ben çoktan kalktım (gerçi uyudum mu bilmiyom ama) doktor yollarına bile düştük teyze olcaksınız bugün teyzeeee tabisi Rabbimin izniyle
herkeste bir olmuyor tabi önemli olan görsünde keseyi nasıl görürse görsün kısmı oluyor :)))Cok iyi. Benim gorunmemisti doktorum alttan muayene etmisti.
Yellumm ki gözümü bi açtım elime direk telefonu aldimmm nerdesin naptin öldüm merektanKızlarrrrr hala uyuyo musunuzzzz??? Ben çoktan kalktım (gerçi uyudum mu bilmiyom ama) doktor yollarına bile düştük teyze olcaksınız bugün teyzeeee tabisi Rabbimin izniyle
ayyy resmen kendi heyecanımı yeniden yaşıyorum kan verdikten sonra sor yada bak internet sitesine e\sonuç sistemi var mı diye ben dayanamayıp netten kontrol ediyordum doktora gitmeden öğrenmiştim hatta ayıptır söylemesi avm de wc ye girmiştim o anda bi çığlık attım Allah tan sabah saati diye kimse yoktuAy ağzından bal akıyor o zaman
Hastanedeyim kan verdim 1 saat oldu kuzum. Ya heyecandan ya da kokulardan kusucam resmenYellumm ki gözümü bi açtım elime direk telefonu aldimmm nerdesin naptin öldüm merektan
Evet canım aldım düN çok şükür insalalh hepimiz ereceğiz muradimiza
Doğru takip ettiysem sen de güzel haberler almışşsın Ben de seni tebrik ediyorum canım Allah tamamına erdirsin Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin
Ahahaha süpersin senya:) indirdim online sistemini ama bu test bile pakete dahil olduğundan ayrıca tahlil olarak girmiyorlar sanırım yok çünkü :) bi saate hayatım değişecek şaka gibiyaayyy resmen kendi heyecanımı yeniden yaşıyorum kan verdikten sonra sor yada bak internet sitesine e\sonuç sistemi var mı diye ben dayanamayıp netten kontrol ediyordum doktora gitmeden öğrenmiştim hatta ayıptır söylemesi avm de wc ye girmiştim o anda bi çığlık attım Allah tan sabah saati diye kimse yoktu
Annemmm dayanamam sanaaa ne desem boş çünkü dun bu saatlerde nerdeyse patlayacaktım az kaldi bak cok azzz yuzdun yüzdün ilk kulvari bitirmek üzeresin veee eve giderken tastikli bebişlerinle gideceksiinnnnHastanedeyim kan verdim 1 saat oldu kuzum. Ya heyecandan ya da kokulardan kusucam resmen