• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

Kese ancak 1000 li değerlere gelince görülüyor zaten canım daha çok yeni olsun pozitif sonucu aldın ya beklersin gözünüz aydın.

Senin keseyi nasıl gördüler ki canım daha 129 muş değerin çok yeni. 1000 li değerlere gelmeden kese görülmez. Zaten daha iki kere kan testi yaptırdın değil mi. Yolk sac kesesi oluşmuş olabilir yani keseyi oluşturan şey. Gittiğinde de hem tam kese hem kalp atışlarını duyarsın hadi gözün aydın.
Canım yanlış anlamışsın 12. gün 129 gördüm ben. sonra üstünden bir hafta geçti öyle keseyi gördük zaten her gün kat kat arttığı için bir hafta sonrasında 1000'lere ulaşıyor. Kese gördüğüme eminim yani :KK49:

Kızlar merhaba. Geçmiş günlerin sayfaları okumadım yeni girdim siteye şu an. Öncelikle beni etiketlemiş ve özelden yazmış olan Y Yellu @__esra__ @burcis60 @_balprensesi_ @cananyilmaz @mevlude91 başta olmak üzere ki dikkatimden kaçan varsa kusuruma bakmasın, tüm forum arkadaşlarına teşekkür ederim. Değerim düştü, yeni kan testi sonucumla negatifi öğrenmiş oldum bir saat önce. Gerçi kimsenin keyfi kaçmasın diye yazmayacaktım ama bir borç bildim haber vermeyi, eksik olmayın merak da etmişsiniz. En kısa sürede tekrar deneyeceğim. Hayırlısını istedim böyle oldu mutluyum.İtikatlı insanlar sabreder, seyreder, şükreder, hamd olsun:) Yalnız sizin bebekler benimkilerden büyük olacağı için geleceğin abi ve ablaları geliyor ayrıca şunu da unutmayın bir gün çocuklarımızla beraber buluşunca benimki yaşça küçük diye dayak yemesine izin vermem ona göre:sinirli: Lütfen modumuzu düşürmüyoruz. Herkese bebek/bebeklerini sağlıkla kucağına almasını diliyorum:) Bu zor bekleme sürecinde birbirimize yoldaş olduk, hepinize ayrı ayrı teşekkür eder, kocaman sarılırım.
Canım benim ya sen ne güzel kalpli insansın umarım bir sonraki tedavinde çok güzel sonuçlar alırsın tabii ki her şeyin hayırlısı Her şey Allah 'tan :dua: Kendine çok iyi bak Rabbim yüzünü en kısa zamanda güldürsün inşallah

Kızlarrrrr hala uyuyo musunuzzzz??? Ben çoktan kalktım (gerçi uyudum mu bilmiyom ama) doktor yollarına bile düştük:KK55::KK55::KK55: teyze olcaksınız bugün teyzeeee:halay::rapci: tabisi Rabbimin izniyle:dua::dua::dua:
Yellumm ki gözümü bi açtım elime direk telefonu aldimmm nerdesin naptin öldüm merektan:KK17:

Ay ağzından bal akıyor o zaman:halay:
ayyy resmen kendi heyecanımı yeniden yaşıyorum kan verdikten sonra sor yada bak internet sitesine e\sonuç sistemi var mı diye ben dayanamayıp netten kontrol ediyordum :KK48::KK48: doktora gitmeden öğrenmiştim hatta ayıptır söylemesi avm de wc ye girmiştim o anda bi çığlık attım Allah tan sabah saati diye kimse yoktu :KK54::KK54:

ayyy resmen kendi heyecanımı yeniden yaşıyorum kan verdikten sonra sor yada bak internet sitesine e\sonuç sistemi var mı diye ben dayanamayıp netten kontrol ediyordum :KK48::KK48: doktora gitmeden öğrenmiştim hatta ayıptır söylemesi avm de wc ye girmiştim o anda bi çığlık attım Allah tan sabah saati diye kimse yoktu :KK54::KK54:
Ahahaha süpersin senya:) indirdim online sistemini ama bu test bile pakete dahil olduğundan ayrıca tahlil olarak girmiyorlar sanırım yok çünkü :) bi saate hayatım değişecek şaka gibiya :KK17::KK17:

Hastanedeyim kan verdim 1 saat oldu kuzum. Ya heyecandan ya da kokulardan kusucam resmen :KK43:
Annemmm dayanamam sanaaa :KK19: ne desem boş çünkü dun bu saatlerde nerdeyse patlayacaktım az kaldi bak cok azzz yuzdun yüzdün ilk kulvari bitirmek üzeresin Hoppa veee eve giderken tastikli bebişlerinle gideceksiinnnn:KK68::halay:

Back