• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

Kizlar birsey soracam transferden sonra kullandiginiz ilac ve vitaminleri yazar misiniz?

Valla belime 2 tane bant yapıştırıyordum , haftada bir değiştiriyordum , orayı sıcak tutup içeri hormon salgılıyormuş diye okumuştum , keseyi gördükten sonra doktor bantı kullanmana artık gerek yok dedi
Aa ne ilginç metot ilk kez duydum vallahi. Gözünüz aydın bu arada ;)

Anammmm lülülülülü:halay::halay::halay:teyteytey :halay::halay::halay: gözün aydın kuzucum. Anam 26sı gelmez şimdik:KK48:
Sağolasın sanada hayırlı olsun bacım darısı başına doktor üç hafta sonra gel kalp atışlarına duyalım dedi sonra hesap ettik randevuyu 23 Kasım aldık :KK49: Üç gün üç gündür üç gün daha az bekleyeceğim

Sağolasın sanada hayırlı olsun bacım darısı başına doktor üç hafta sonra gel kalp atışlarına duyalım dedi sonra hesap ettik randevuyu 23 Kasım aldık :KK49: Üç gün üç gündür üç gün daha az bekleyeceğim
Ya biz varya ne fenayız :) bakalım hayırlı mı benimki göreceğiz 3-4saate:dua::dua::dua:

Back