• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
iyi olmana çok sevindim canım senle aynıyiz biz banada salı günü gün verecek ama ağrı olursa ve geçmezse zaten sezeryan bekleme gel alırız 37 den sonra sıkıntı olmaz dedi ,senin de bebeğin 37 yi dolduruyor bir şey olmaz Allahın izni ile duaların seninle Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Amin canim amin inşallah hersey yolunda gider. Rabbim yardimcimiz olsun

Iyi akşamlar kızlar bugün kontrolüm vardı. Bizimki 2850 olmuş doktorum doğuma kadar 3 olur dedi :) kanala girmeye başlamış kuzum. Doktor senin sancın var ama az dedi :KK57:ama bende tık yok ki:KK59:epidural doğum istiyorum dedim oda ilk gebeliklerde tavsiye etmiyorum çünkü anne Ikınmayı bilmiyor epidural olunca bebek sıkıntıya giriyor ve anne içinde zor oluyor dedi sen bana güven dedi. Hayirlisiyla uyumlu birisine benziyorsun güzelce atlatıriz dedi. Nasıl güven verdi öyle ya:KK19:bende Önce Rabbime sonra size güveniyorum. Peki dedim. Çok heyecanlı ya geldi gelecek :KK71:

Iyi akşamlar kızlar bugün kontrolüm vardı. Bizimki 2850 olmuş doktorum doğuma kadar 3 olur dedi :) kanala girmeye başlamış kuzum. Doktor senin sancın var ama az dedi :KK57:ama bende tık yok ki:KK59:epidural doğum istiyorum dedim oda ilk gebeliklerde tavsiye etmiyorum çünkü anne Ikınmayı bilmiyor epidural olunca bebek sıkıntıya giriyor ve anne içinde zor oluyor dedi sen bana güven dedi. Hayirlisiyla uyumlu birisine benziyorsun güzelce atlatıriz dedi. Nasıl güven verdi öyle ya:KK19:bende Önce Rabbime sonra size güveniyorum. Peki dedim. Çok heyecanlı ya geldi gelecek :KK71:
Benim de yarın kontrolum var Günlerimiz aynı bakalım doktor bana ne diyecek sancim var şuanda bu gece dogurmazssam bakalım yarın i iple çekiyorum :)

Benimde perşembe sabah kontrol var 38 bitmiş olacak. Çatı muayenesi yapmaya çalışacak doktor yapamazsın Sezeryan olacak. Obur haftaya gün verirmi ki yoksa 39 bitsin diye mi bekler. Çok korkuyorum doğumdan sürekli ağlıyorum ölecek gibi hissediyorum kendimi. Herkeste böyle birşey oluyor mu ki

Kızlar ben doğum yaptım dün gece 4.30 da suyum geldi doktorum önce normal doğum diye baya bi uğraştı.hemde haddinden fazla.akşam 7 ye kadar sancı çektim yalvardım artık sezeryana al diye.en sonunda.vajina da ödem oluştu sezeryana aldı.şükür iyiyiz şimdi.kızımı daha kucağıma alamadım yanımda uyuyor. İnşaallah hepinizin benim gibi olmaz kolay olur.herkese dua ettim Allahım kimseye ikisini bir Yaşatma diye.darısı kolay olarak sizlere inşaallah.

Kızlar ben doğum yaptım dün gece 4.30 da suyum geldi doktorum önce normal doğum diye baya bi uğraştı.hemde haddinden fazla.akşam 7 ye kadar sancı çektim yalvardım artık sezeryana al diye.en sonunda.vajina da ödem oluştu sezeryana aldı.şükür iyiyiz şimdi.kızımı daha kucağıma alamadım yanımda uyuyor. İnşaallah hepinizin benim gibi olmaz kolay olur.herkese dua ettim Allahım kimseye ikisini bir Yaşatma diye.darısı kolay olarak sizlere inşaallah.
Canım hayırlı olsun. Çok şükür ki sağlıklısınız ikiniz de. Yanında ne güzel sonra alır koklar okşar emzirirsin inşallah. Sağlıkla büyütmek nasip olur inşallah, bizlere dua ettiğin için de Allah razolsun...

Gecmis olsun canim, cok uzuldum yasadiklarina. Ama bitMis iste sukurler olsunki, bebegine kavustun. Gozun aydin. Rabbim ikinizede saglik versin İnsallah

Benimde perşembe sabah kontrol var 38 bitmiş olacak. Çatı muayenesi yapmaya çalışacak doktor yapamazsın Sezeryan olacak. Obur haftaya gün verirmi ki yoksa 39 bitsin diye mi bekler. Çok korkuyorum doğumdan sürekli ağlıyorum ölecek gibi hissediyorum kendimi. Herkeste böyle birşey oluyor mu ki
Canim bende gecen hafta senin gibiydim, bazen hala nefesim daralir gibi oluyor ama nasil rahatladim biliomusun? İnanclimisin bilmiyorum ama tevekkul etmek insani oyle rahatlatiyorki.. Kendimide bebegimide emanet edilenlerin en hayirlisi olan Rabbime emanet ettim, ona guveniorum. Bizi bu gunlere kadar mucizesiyle getirdi, bundan sonrada yalniz birakmicak. Anne olmak kolay degil, o mis kokuli bebegini dusun, onun icin, ona kavusmak icin biraz aci cekmisiz cokmu? Hem ölsek nolucakki şehit olucaz, Rabbim korusun ama o bile guzel. İcini ferah tut canim

Besyo86dan haber varmi? Vakit yaklastikca bendede aglama nobetleri oluo dogurmak istemiyorum kalsin benimle tepiklerini bi ben hissedeyim kimse dokunmasin bebegime istiyorum biliyorum cok bencilce ama elimde degil.esimede diyorum korkarim benim cocugum o ben dogurdum ben ben ben die dolanicam ortalikta diye.kimseyle paylasmak istemiyorum.halbuki herkes nasilda heycanli esim tarafindan ilk torun.gecicekmi bu durum doguranlarin ruh halleri nasil acaba bilgilendirseler benim gbi psikopata baglayanlari.birde spinal sezeryan olanlardan bilgi istiyorum cok korkuyorum.

Çok geçmiş olsn cnm yaa zor olmuş ama nerden bilebilirdinz ki böyle olacağını. Çok üzüldm bebişin hayırlı olan inşllh rabbim korsn sizi.

M Museva geçmiş olsun cnm bebeğin hayırlı olsun Rabbim sağlıklı sıhhatli analı babalı büyütsun darısı bizlere olsun çizelgene baktımda aramızda fazla yok

Çok sağolun kızlar Allah size kolayini nasip eder inşaallah çok çok güzel bi duyguymus Allah isteyen herkese tattirsin inşaallah arayıp bulamayan çok. Benim tombis kızım 3900 kilo doğdu 50 cm :nazar::nazar::KK200: hala şoktayim en son 3180 di hatta 2 hafta boyunca hiç kilo almamisti.belkide o yüzden çıkamadı su da onceden gelince zorlayınca ödem oldu spinal sezeryan oldum valla ne diyim mutluyum normal doğumda doktorum mahvetti beni illa normal olacak diye çok dayatti.vallahi anlata anlata bitiremiyorum :KK68: bide sütüm gelirse tam olcaz inşaallah :halay:

Hayırlı olsun gözün aydın inşallah ağrın sızın bir an önce geçer de doyasıya öpüp koklarsın meleğini:KK200:

Biz bugün bir haftalık olduk teyzeleri... :KK68:
Hastane kontrolümüz vardı. Her şey yolunda çok şükür. Göbeğimiz hala düşmedi. Biraz da iltihaplı gibiydi. Kandaki iltihap düzeyine baktı doktor. Çok şükür normal cikti. Ben de dikişleri aldırdım. Ultrasonla baktı rahim toparlanmis. Ağrılar akşamları biraz daha artıyor ayakta kalmaktan galiba. Onun haricinde ikimiz de iyiyiz.
Sizi uzunnn emzirme seanslarinda takip ediyorum. :anne: Doğum haberlerinizi bekliyorum.. hepiniz hayırlısıyla kavuşun cennet kokululariniza... :KK200:
Maşallah canım ya darısı bize

direk kanala girmiş demedi , ama senin dediğine göre cnm demekki kanala girmiş çünkü bana da artık yüzünü hiç göremeyiz kafasını ölçmekte zorlanıyorum filan dedi, öngörünüz bi ipucu filan var mı dedim ne zmn doğacağına dair, 37 de çatı muayenesinde ancak öngörümü söyleyebilirim ama baya inmş yani gelio her an her şey olabilir suyun veya kan gelirse acile hemen gel mutlaka dedi.. nst de ara ara belli bi düzende 100 e vuran sancılar vardı ki geçen haftaya göre bu hafta biraz daha şiddetli sancılar çekiyorum, bunlar yalancı sancılar ama gerçek sancılar yavaştan gelio dedi .. ama bu hafta beklemiyorum bakalım bekleyince geriliyo insan film izleyip duruyorum arada yenidoğan bebek bakım videoları filan vakit geçirmeye çalışıyorum evde, geçen hafta dışarlarda fıtı fıtı geziyodum tek başıma, bu hafta ağırlaştım biraz
Vay be bende ne ağrı var ne sancı ne gelen var ne giden

evet cnm daha 2 hafta var ama karnım aşağı bile inmedi.. hiç yalancı sancı bile yaşamadım bugüne kadar.. o yüzden 38 de bitiyor, hareketlere başlıyım kaslarım çalışsın diye düşündüm.

tamam teşekkür ederim

Aynen doktorum bana da Bebek pozisyon almış ama kanala girmemiş Dedi heralde onun için karnım daha yukarda , gece kıvrılıp yatmışsam Bebek yukarı yukarı geliyo gibi hissediyorum ☺️ Heralde bebişler kanala girince hissederiz , çünkü o zmn zate aşağıya baskı yapıyorlarmış bebeler ☺️

Ben de Bol Bol hurma yiyorum cnm
Yuruyuse ciktigim oluyordu AMA 2-3 gundur yatak kusu oldum ciktim
10 kere squat yapiorum
Zeytinyagiyla perine masaji yapiyorum
Merdiven inip cikma da yapilabilir ama haftaya yapicam onu, hem bi an once opup koklamak istiyorum hem de bugun 36 hafta bitti az daha icerde dursun grami artsin istiyorum

Ay şu perine masajını bende yapmak istiyorum ama yapamıyorum , huylanıyorum :işsiz:

Kızlar havalar çok soğudu bende lohusa takımı pijama takımımı yazdan almıştım şimdi onlar çok ince su an evde kazakla oturuyorum yenisini almak israf olacak hastanede usurmuyum nolur nolmaz altima tayt patik falan koydum cantaya ama

Cnm bende 2 kısakollu 1 uxunkollu aldım. Hastaneler sıcak oluyor zaten hele devlet hastaneleri daha da sıcak olur. Doğum yapacağım hastanenin eğitiminde hemşire özellikle kısa kollu gecelik almamızı istemişti , damar yolu açmamız gerektiğinde uzun kol sizi de bizi de zorluyor demişti ... ben lohusa pijama takımı almadım , bi beğenemedim , beğendiklerim de gereksiz pahalıydı , LCW den hsmile eşorfmanı üstüne de tişört aldım ☺️

Back
X