- 18 Şubat 2013
- 976
- 71
- 118
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canim amin inşallah hersey yolunda gider. Rabbim yardimcimiz olsuniyi olmana çok sevindim canım senle aynıyiz biz banada salı günü gün verecek ama ağrı olursa ve geçmezse zaten sezeryan bekleme gel alırız 37 den sonra sıkıntı olmaz dedi ,senin de bebeğin 37 yi dolduruyor bir şey olmaz Allahın izni ile duaların seninle Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Benim de yarın kontrolum var Günlerimiz aynı bakalım doktor bana ne diyecek sancim var şuanda bu gece dogurmazssam bakalım yarın i iple çekiyorum :)Iyi akşamlar kızlar bugün kontrolüm vardı. Bizimki 2850 olmuş doktorum doğuma kadar 3 olur dedi :) kanala girmeye başlamış kuzum. Doktor senin sancın var ama az dediama bende tık yok ki
epidural doğum istiyorum dedim oda ilk gebeliklerde tavsiye etmiyorum çünkü anne Ikınmayı bilmiyor epidural olunca bebek sıkıntıya giriyor ve anne içinde zor oluyor dedi sen bana güven dedi. Hayirlisiyla uyumlu birisine benziyorsun güzelce atlatıriz dedi. Nasıl güven verdi öyle ya
bende Önce Rabbime sonra size güveniyorum. Peki dedim. Çok heyecanlı ya geldi gelecek
![]()
Ayy hadi bakalım canım Hayirlisiyla kurtul bakalım kim önce doğuracak :) benim cok bi sancım yok yani hissetmiyorum benBenim de yarın kontrolum var Günlerimiz aynı bakalım doktor bana ne diyecek sancim var şuanda bu gece dogurmazssam bakalım yarın i iple çekiyorum :)
Canım hayırlı olsun. Çok şükür ki sağlıklısınız ikiniz de. Yanında ne güzel sonra alır koklar okşar emzirirsin inşallah. Sağlıkla büyütmek nasip olur inşallah, bizlere dua ettiğin için de Allah razolsun...Kızlar ben doğum yaptım dün gece 4.30 da suyum geldi doktorum önce normal doğum diye baya bi uğraştı.hemde haddinden fazla.akşam 7 ye kadar sancı çektim yalvardım artık sezeryana al diye.en sonunda.vajina da ödem oluştu sezeryana aldı.şükür iyiyiz şimdi.kızımı daha kucağıma alamadım yanımda uyuyor. İnşaallah hepinizin benim gibi olmaz kolay olur.herkese dua ettim Allahım kimseye ikisini bir Yaşatma diye.darısı kolay olarak sizlere inşaallah.
Gecmis olsun canim, cok uzuldum yasadiklarina. Ama bitMis iste sukurler olsunki, bebegine kavustun. Gozun aydin. Rabbim ikinizede saglik versin İnsallahKızlar ben doğum yaptım dün gece 4.30 da suyum geldi doktorum önce normal doğum diye baya bi uğraştı.hemde haddinden fazla.akşam 7 ye kadar sancı çektim yalvardım artık sezeryana al diye.en sonunda.vajina da ödem oluştu sezeryana aldı.şükür iyiyiz şimdi.kızımı daha kucağıma alamadım yanımda uyuyor. İnşaallah hepinizin benim gibi olmaz kolay olur.herkese dua ettim Allahım kimseye ikisini bir Yaşatma diye.darısı kolay olarak sizlere inşaallah.
Canim bende gecen hafta senin gibiydim, bazen hala nefesim daralir gibi oluyor ama nasil rahatladim biliomusun? İnanclimisin bilmiyorum ama tevekkul etmek insani oyle rahatlatiyorki.. Kendimide bebegimide emanet edilenlerin en hayirlisi olan Rabbime emanet ettim, ona guveniorum. Bizi bu gunlere kadar mucizesiyle getirdi, bundan sonrada yalniz birakmicak. Anne olmak kolay degil, o mis kokuli bebegini dusun, onun icin, ona kavusmak icin biraz aci cekmisiz cokmu? Hem ölsek nolucakki şehit olucaz, Rabbim korusun ama o bile guzel. İcini ferah tut canimBenimde perşembe sabah kontrol var 38 bitmiş olacak. Çatı muayenesi yapmaya çalışacak doktor yapamazsın Sezeryan olacak. Obur haftaya gün verirmi ki yoksa 39 bitsin diye mi bekler. Çok korkuyorum doğumdan sürekli ağlıyorum ölecek gibi hissediyorum kendimi. Herkeste böyle birşey oluyor mu ki
Çok geçmiş olsn cnm yaa zor olmuş ama nerden bilebilirdinz ki böyle olacağını. Çok üzüldm bebişin hayırlı olan inşllh rabbim korsn sizi.Kızlar ben doğum yaptım dün gece 4.30 da suyum geldi doktorum önce normal doğum diye baya bi uğraştı.hemde haddinden fazla.akşam 7 ye kadar sancı çektim yalvardım artık sezeryana al diye.en sonunda.vajina da ödem oluştu sezeryana aldı.şükür iyiyiz şimdi.kızımı daha kucağıma alamadım yanımda uyuyor. İnşaallah hepinizin benim gibi olmaz kolay olur.herkese dua ettim Allahım kimseye ikisini bir Yaşatma diye.darısı kolay olarak sizlere inşaallah.
Kızlar ben doğum yaptım dün gece 4.30 da suyum geldi doktorum önce normal doğum diye baya bi uğraştı.hemde haddinden fazla.akşam 7 ye kadar sancı çektim yalvardım artık sezeryana al diye.en sonunda.vajina da ödem oluştu sezeryana aldı.şükür iyiyiz şimdi.kızımı daha kucağıma alamadım yanımda uyuyor. İnşaallah hepinizin benim gibi olmaz kolay olur.herkese dua ettim Allahım kimseye ikisini bir Yaşatma diye.darısı kolay olarak sizlere inşaallah.
Maşallah canım ya darısı bizeBiz bugün bir haftalık olduk teyzeleri...
Hastane kontrolümüz vardı. Her şey yolunda çok şükür. Göbeğimiz hala düşmedi. Biraz da iltihaplı gibiydi. Kandaki iltihap düzeyine baktı doktor. Çok şükür normal cikti. Ben de dikişleri aldırdım. Ultrasonla baktı rahim toparlanmis. Ağrılar akşamları biraz daha artıyor ayakta kalmaktan galiba. Onun haricinde ikimiz de iyiyiz.
Sizi uzunnn emzirme seanslarinda takip ediyorum.Doğum haberlerinizi bekliyorum.. hepiniz hayırlısıyla kavuşun cennet kokululariniza...
![]()
Vay be bende ne ağrı var ne sancı ne gelen var ne gidendirek kanala girmiş demedi , ama senin dediğine göre cnm demekki kanala girmiş çünkü bana da artık yüzünü hiç göremeyiz kafasını ölçmekte zorlanıyorum filan dedi, öngörünüz bi ipucu filan var mı dedim ne zmn doğacağına dair, 37 de çatı muayenesinde ancak öngörümü söyleyebilirim ama baya inmş yani gelio her an her şey olabilir suyun veya kan gelirse acile hemen gel mutlaka dedi.. nst de ara ara belli bi düzende 100 e vuran sancılar vardı ki geçen haftaya göre bu hafta biraz daha şiddetli sancılar çekiyorum, bunlar yalancı sancılar ama gerçek sancılar yavaştan gelio dedi .. ama bu hafta beklemiyorum bakalım bekleyince geriliyo insan film izleyip duruyorum arada yenidoğan bebek bakım videoları filan vakit geçirmeye çalışıyorum evde, geçen hafta dışarlarda fıtı fıtı geziyodum tek başıma, bu hafta ağırlaştım biraz
Bende öyleyim ama iki gündür belim çok ağrıyor sancı gibi değilde başka bir ağrıVay be bende ne ağrı var ne sancı ne gelen var ne giden
evet cnm daha 2 hafta var ama karnım aşağı bile inmedi.. hiç yalancı sancı bile yaşamadım bugüne kadar.. o yüzden 38 de bitiyor, hareketlere başlıyım kaslarım çalışsın diye düşündüm.
tamam teşekkür ederim
Ben de Bol Bol hurma yiyorum cnm
Yuruyuse ciktigim oluyordu AMA 2-3 gundur yatak kusu oldum ciktim
10 kere squat yapiorum
Zeytinyagiyla perine masaji yapiyorum
Merdiven inip cikma da yapilabilir ama haftaya yapicam onu, hem bi an once opup koklamak istiyorum hem de bugun 36 hafta bitti az daha icerde dursun grami artsin istiyorum
Kızlar havalar çok soğudu bende lohusa takımı pijama takımımı yazdan almıştım şimdi onlar çok ince su an evde kazakla oturuyorum yenisini almak israf olacak hastanede usurmuyum nolur nolmaz altima tayt patik falan koydum cantaya ama