• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
İyi yapmışsın canım o zaman :):):)
Aşağı inmiş demek kanala girmiş demek mi? Benim doktorum hiç böyle yorum yapmadı bugüne kadar, geçen hafta daha kanala girmiş değil girse kafasının tamamını görüp ölçemeZdik dedi o kadar. Çatı da yapmadı. Yarın belki :) hayırlısı
37 de cati muayenesi var Ben ona hazirlaniyorum simdilik :KK70:zaten Bebek inmiş iyice dedi doktor da ağrılarım olduğu icin fazla hareket edemiyorum CNm su sıra

Canım benim Rabbim kolaylık versin, sağlıkla al kucağına inşallah :KK200:

Canim simdi hastanedeyim. Doktorum perßembe gunu sezeryane alacak. Persembeye 37+2 olacaz insallah hersey yolunda gider saglicakla dogar ve kuveze ihtiyacimiz olmaz insaallah. Canim ilgin icin cok tesekkur ederim beni unutmadin sagolasin dua et bize lutfen...

Kızlar nasılsınız?
Hazırlıklarınız ne durumda.. benim bitmek üzere. Amaaşırı heyecan var..
Anne olucaz düşünsenize:KK46::KK200:
Canımmm benim hazırlıklar bitti gibi.. Çantayı da hazırladım ama yine de içine koycak bişeyler çıkar :) hastane süslemesi için pek bişiy yapmadım.. Kapı süsüm var, 3 5 balon alıyım diyorum..
Hediyelik magnet yaptık ama hastanede gelene hediyelik vermekten vaZgeçtim.. Sadece çukulata ikram etcem :) çok mı gıcığım siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ?

Merhaba kızlar bugün mecburi spinal sezeryan oldum bebeğimde solunum sıkıntısi çıktı şu anda kuvezde doyasiya görüp koklayamadim bebeğim için ne olur dua edin uygun bir zamanda dogum hikayemi anlatirim ama kesinlikle normal sezeryan diye diretmeyelim Allahtan hayrlisini isteyin
Çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin de bir an önce kavuşun inşallah, zaten en güzel dua hayırlı ve kolay olanı istemek, çünkü her hayırlı olan kolay da olmuyor, en kısa zamanda kavuştuğunız müjdesini alalım inşallah

Merhaba kızlar bugün mecburi spinal sezeryan oldum bebeğimde solunum sıkıntısi çıktı şu anda kuvezde doyasiya görüp koklayamadim bebeğim için ne olur dua edin uygun bir zamanda dogum hikayemi anlatirim ama kesinlikle normal sezeryan diye diretmeyelim Allahtan hayrlisini isteyin
En kısa zamanda bebeğine kavuşursun insallah canım.

Canımmm benim hazırlıklar bitti gibi.. Çantayı da hazırladım ama yine de içine koycak bişeyler çıkar :) hastane süslemesi için pek bişiy yapmadım.. Kapı süsüm var, 3 5 balon alıyım diyorum..
Hediyelik magnet yaptık ama hastanede gelene hediyelik vermekten vaZgeçtim.. Sadece çukulata ikram etcem :) çok mı gıcığım siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ?
Hiçte bile ne gıcığı canım benim, ben de hastane de bişey dağıtmıcam, evde de yapabilirsem o da kokulu taş yapıp dağıtcam çünkü hiç masraf olmucak zaten bir sürü kalıbım, tozum var, yapıp satıyordum hamilelikten önce şimdi kendi çocuğuma bişey yapamadım resmen

evet cnm daha 2 hafta var ama karnım aşağı bile inmedi.. hiç yalancı sancı bile yaşamadım bugüne kadar.. o yüzden 38 de bitiyor, hareketlere başlıyım kaslarım çalışsın diye düşündüm.

tamam teşekkür ederim
Benim de karnım henüz inmedi ya.hatta gece uyurken ağzıma dolan mide asidiyle uyandım.bebek dönmüş ama bi belirti yok henüz.doktor da haftaya sanciyla gel dedi,sanki bana bağlı:anneadayı: dediğiniz hareketleri ben de yapayım madem.

Son düzenleme:
Kizlar merhaba, benim sol elimde hep bi uyusma var, hissizlesiyor parmaklarim ama hep uyusuk, karincalaniyor. Niye acaba, boyle olan yada bi bilgisi olan varmi?
Canım aynı seyi haftalardır yaşıyorum.dun doktora sormayı akıl edebildim sonunda. Koltukaltindan ele kadar uzanan sinirler ödem yüzünden sıkışma yaşıyormuş.o uyusukluj ve agrinin sebebi sinir sıkışması yani.bunlar normal şeyler dedi doktorum.

İyi yapmışsın canım o zaman :):):)
Aşağı inmiş demek kanala girmiş demek mi? Benim doktorum hiç böyle yorum yapmadı bugüne kadar, geçen hafta daha kanala girmiş değil girse kafasının tamamını görüp ölçemeZdik dedi o kadar. Çatı da yapmadı. Yarın belki :) hayırlısı
direk kanala girmiş demedi , ama senin dediğine göre cnm demekki kanala girmiş çünkü bana da artık yüzünü hiç göremeyiz kafasını ölçmekte zorlanıyorum filan dedi, öngörünüz bi ipucu filan var mı dedim ne zmn doğacağına dair, 37 de çatı muayenesinde ancak öngörümü söyleyebilirim ama baya inmş yani gelio her an her şey olabilir suyun veya kan gelirse acile hemen gel mutlaka dedi.. nst de ara ara belli bi düzende 100 e vuran sancılar vardı ki geçen haftaya göre bu hafta biraz daha şiddetli sancılar çekiyorum, bunlar yalancı sancılar ama gerçek sancılar yavaştan gelio dedi .. ama bu hafta beklemiyorum bakalım bekleyince geriliyo insan film izleyip duruyorum arada yenidoğan bebek bakım videoları filan vakit geçirmeye çalışıyorum evde, geçen hafta dışarlarda fıtı fıtı geziyodum tek başıma, bu hafta ağırlaştım biraz

Canım allah analı babalı büyütsün inşallah, biran önce toparlanıp çıkarsınız hastaneden

Canımm geçmiş olsun, hem de hayırlı olsun.
Merak etme en kısa zamanda alırsın kucağına inşallaaaaah :KK200: Rabbim şifa versin

Kızlar nasılsınız?
Hazırlıklarınız ne durumda.. benim bitmek üzere. Amaaşırı heyecan var..
Anne olucaz düşünsenize:KK46::KK200:
benim bi tek ütü kaldı ütüleyip çantaya yerleştrcem kıyafetleri :) bende heyecanlıyım çok özlüyorm bebeğimi

Kızlar havalar çok soğudu bende lohusa takımı pijama takımımı yazdan almıştım şimdi onlar çok ince su an evde kazakla oturuyorum yenisini almak israf olacak hastanede usurmuyum nolur nolmaz altima tayt patik falan koydum cantaya ama
ben de hastaneden çıkışa kıyafet olarak tshirt filan koymuştum şimdi hırka ilave ettim, giderken zaten mont giyerim, bnm pijama takımı da ince bi şey cnm içerisi sıcak olur bence, hırka al ama mutlaka

bi de yenidoğan için ıslak mendil mi yoksa pamuk mu koydunuz kızlar altını silmek için hangisini koysam kararsız kaldım??

Hiçte bile ne gıcığı canım benim, ben de hastane de bişey dağıtmıcam, evde de yapabilirsem o da kokulu taş yapıp dağıtcam çünkü hiç masraf olmucak zaten bir sürü kalıbım, tozum var, yapıp satıyordum hamilelikten önce şimdi kendi çocuğuma bişey yapamadım resmen
Ne biliyim cnm herkes hastanede dağıtıyor ya:) beklenti içine girebilir insanlar.. Ama eve gelsinler evde dağıtıyım doğumgünü de belli olur onu yapıştırırım etiketine yazıp.. Sen de o zmn doğumdan sonra yapabilirsin belki zamanın olursa..

Çok geçmiş olsun cnm inşllh hayırlısıyla bebişin toparlanır evinize götürürsnz.

Back
X