- 15 Haziran 2012
- 842
- 439
Canım benim testlerin hassasiyeti 25 seninkiler kaç. O yüzden öyle çıkıyor benim ki galiba.lavabo uzerındekı dun aksamkı , elımde tuttugum ıse bu sabahkı
ucuz kıtleler bunlar 3 tl'lık fılan
senınkı daha net erken gebelık testı degılse eger ve o gun yaptırdıysan eger beta senın degerın 170 fılandır ya sanmıyorum cunku ben aksını
Ayrıca koyulaşmıştalavabo uzerındekı dun aksamkı , elımde tuttugum ıse bu sabahkı
ucuz kıtleler bunlar 3 tl'lık fılan
senınkı daha net erken gebelık testı degılse eger ve o gun yaptırdıysan eger beta senın degerın 170 fılandır ya sanmıyorum cunku ben aksını
sorma cok bılıyoruz evetCanım dış gebelikte değerler 1000 kadsr çıkıyor. Dış genelikte iniş çıkışlar var sanmıyorum canım dış gebelik oldupunu. Benim olsa olsa kimyasal olur. Lakin onunda zamanı geçti gibi bakalım valla tahminde yürütemiyorum... Çok bildiğimizden kaybediyoruz hep
hıc bılmıyorum ıcınden prospektüs bile cıkmıyor bunun ama erken gebelıktedede cok seın kadar belırgın degıldı benımkı ama bunlara gore daha nettıCanım benim testlerin hassasiyeti 25 seninkiler kaç. O yüzden öyle çıkıyor benim ki galiba.
banada oyle geldı ama bu gunkını ılk ıdrarla yaptım ondanmıkıAyrıca koyulaşmışta
anım bence senin ki bildiğin geç döllenme. Bana öyle geldihıc bılmıyorum ıcınden prospektüs bile cıkmıyor bunun ama erken gebelıktedede cok seın kadar belırgın degıldı benımkı ama bunlara gore daha nettı
banada oyle geldı ama bu gunkını ılk ıdrarla yaptım ondanmıkı
MerhabaCuteMom papatyadiyari sakin olun kizlar biraz :)))) 4 haftalik gebelik girunmez ki ultrasoundda falan. Sadece rahim duvari kalinlasmis mi diye bakilir. Daha 5 haftalikken jese gorunecek. 6-7 haftalikken kalp atacak :))) siz bu stresle giderseniz heyecandan bayilmis olursunuz galiba o haftalara varamadan....
Hamile bir kadının en buyuk dusmani stres.
Normal hayatiniza devam edin nolur. Okurken ben gerildim testlere bakmaktan. Testlerei dakka basi da yapsak bisey degismeyecek biliyorsunuz di mi? :))))
Bence kendine zarar vermekten baska ise yaramaz bu durumun. Surekli test yapmak biseyi degistirecek mi peki?Merhaba
ılk gebelıgımde degıl neden bu kadar heycan stres oldum bılemıyorum doktor bana senın kadar gebelık gecıren
oğlum 3 tüp denemesinde oldu
2. ve 3. gebelıklerım korunurken haplara ragmen oldu
4. ıse bu
kımyasal gecıremez dedı ama degerde katlamıyor ıste.
buarada ben aksam ustu tekrar bı test yaparımarastırmacı gıbı oldum
nıye oyle oldugunu dusundun ? benım yumurtlama haftasınad 1 tane ılıskım var yanı takvım uygulamasına gore ondan sonrada adete 9 ve 11 gun kala korunmasız ılıskı var gec dollenme dedıgın bu mu?C
anım bence senin ki bildiğin geç döllenme. Bana öyle geldi
Hayır bıseyı degıstırmıyor ancak kan testını alana kadar en azından psıkolojım hazırlansın dıyorum kı oda olmuyor her sonuc alma bı husran bıa glama oluyorBence kendine zarar vermekten baska ise yaramaz bu durumun. Surekli test yapmak biseyi degistirecek mi peki?
Hayır bıseyı degıstırmıyor ancak kan testını alana kadar en azından psıkolojım hazırlansın dıyorum kı oda olmuyor her sonuc alma bı husran bıa glama oluyor
bugunku son testım artık ıstesemde yapamam yapmayacagıma daır soz verdım esıme :) ama bugunden sonra
kızlar en kotu sey belirsizlik
aslında bende buna ıstınaden yazmıstım daha oncedenCuteMom son adet tarihim 16 Ocak ve BAT 13-14 Subat. Reglim gevikirse 20'sinde test yapip Subat sonunda 7 haftalikken doktora gitmeyi dusunuyirum. Ilk gebeliğim bos gebelikti ve elimde testler, tum forumlari oku, sürekli acaba neler oluyor diye dusun dur!!! Sonuc; sonlandirildi malesef. Bu sefer cooookk agirdan aliyorum. Yine ayni seyleri yasamak istemiyorum cunku. :)) tavsiye ederim daha rahat
Canım tmm ilişkiye 9 günkala iyi bir gerekçe geç döllenme için. Benim sonucu sordum yanlışlık var mı diye yok dediler:)) ama farkındamıdın bu ay herkesin değeri düşük:))nıye oyle oldugunu dusundun ? benım yumurtlama haftasınad 1 tane ılıskım var yanı takvım uygulamasına gore ondan sonrada adete 9 ve 11 gun kala korunmasız ılıskı var gec dollenme dedıgın bu mu?
buarada ıtıraf etmem gerekırse bende senınkının gec dollenme oldugunu hatta dırek sonucunun yanlıs oldugunu dusunuyorum 170'tir o diyorum :)
zaten beklemekten baska care yok hem olumluya hem olumsuza kendımızı hazırlamamız gerekıyor ınsallah olumlu olur burada bebeklerımızın hazırlıklarını catlaklarımızı fılan konusabılırızKIZLAR BENCE SAKİN OLUP BEKLEYİN HAKLISINIZ ÇOK ZOR AMA ÖNCE Bİ SONUÇLARINIZIN ÇIKMASINI BEKLEYİN KENDİNİZE ZARAR VERİYORSUNUZ
İNŞALLAH CANIM YETER Kİ RAHAT OLUN :)zaten beklemekten baska care yok hem olumluya hem olumsuza kendımızı hazırlamamız gerekıyor ınsallah olumlu olur burada bebeklerımızın hazırlıklarını catlaklarımızı fılan konusabılırız
Kaynanam daha onceden bır komsusu ıcın demıstıkı degerı dusukmusCanım tmm ilişkiye 9 günkala iyi bir gerekçe geç döllenme için. Benim sonucu sordum yanlışlık var mı diye yok dediler:)) ama farkındamıdın bu ay herkesin değeri düşük:))
Tamam kotu tecrubeler insani yedirgin ediyor. Ben de kurtaj olurken cok uzuldum cok agladim. Dunyam basima yikilmisti. Yasim 38 oluyor artik bir daha da olmaz diye dusunmeye baslamistim ama.aslında bende buna ıstınaden yazmıstım daha onceden
benım gebelıkle alakalı tsh hormonumda sıkıntı var ve gebelık testıp edılır edılmez endokrıne gıdıp kontrol altına alınması gerekıyor o yuzden agırdan alamıyorum. senın sanırım boyle bı sorunun yok en guzelını yaparsın beklemekle keske bende bılmeden gecırseydım bu zamanları ama ıste olmuyor. Bırde ben ılk beta yaptırma sebeblerımden bırıde gecen hafta kahve rengı lekelenme yasadım ölü doğumum var o yuzden gıttım beta dusuk tekrarla dedıler, kesın katlamıstır dıye bekledım tsh testını verırken betanın katlanmadıgı fark edıldı. yanı o yuzden herjkesın sartları musaıt degıl ben sana genede en rahatı senınkı dıyorum ama ben butun bunları yasamıs bırı olarak 7 haftaya kadar bekleyebılecegımı sanmıyorum ama sabırsızlıktan degıl tamamen yasadıgım olumsuzluklardan oturu
bende bu konuyu sormustum tsh bakmamız gerek varmı telefonda, doktorda bana dırek dedıkı 8 haftadan sonra tsh tedavı etmenın hıc bır faydası yok bılıyorsun hem zeka hem dusuk hemde erken dogumu tetıklıyor bırde benım tsh hormonum sadece gebelıklerde calısmıyor normal hayattayken sıkıntım yok deger normalde ama ıste.Tamam kotu tecrubeler insani yedirgin ediyor. Ben de kurtaj olurken cok uzuldum cok agladim. Dunyam basima yikilmisti. Yasim 38 oluyor artik bir daha da olmaz diye dusunmeye baslamistim ama.
Tespit edilir edilmez demissin bak. Daha tespit edilen bisey yok. O yuzden ekinde testle gezmenin faydasi da yok. Tsh tedavisi goren cok arkadasim oldu. Adetleri gecikti de bazilaeina biz dedik acaba hamile misin diye. Olabilir diye doktora gidince doktor kontrolunde devam ettiler. Bu kadar evham Allah'in da gucune gider