2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
içini ferah tut bence allaha tevekkül etmekten başka çaremiz yok.. inş rabbim hakkımızda hayırlıları versin

Buarada yanlıs anlasılmasın sey demek ıstıyorum yasın benden daha buyuk oldugu ıcın emınım sabır etmeyı daha guzel bılıyorsundur demek ıstemıstım sımdı okudumda havada kalmıs o kısım sankı

içini ferah tut bence allaha tevekkül etmekten başka çaremiz yok.. inş rabbim hakkımızda hayırlıları versin
Amin canım sagol
Rabbim hakkımızda hayırlısını nasıp etsın ınsallah
guzel haberlerınızı alıcaz sızlerın ınsallah bızdende cok guzel haberler gelecek

Teşekkür ederim canım.. Ben de seni kutluyorum... Benim de 3. olacak.. Seninkiler kaç yaşında.. Benim 8 yaşında oğlum, 7 yaşında kızım var...
saol cnm benim oğlum 9 kızım 4.5 yaşında
Vay nasil bukadara cevap verdin evet simdi baktim karisik olmus ewt 3. Bakalım hayırlısı biraz vaz gectim olmasın dedim tamam tamam geliyorum der gibi oldu
azmin zaferi aynen bende vazgeçtim spiral taktıracağım dedim andaoluverdi nasip kısmet işte

Kizlar ya benim dunden beri kasikagrisi çekiyorum oglum hasta diye hep kucagimdaydi ondan mi oldu acaba yoksa normal mi
ben de kızımı mümkün olduğunca kucağıma almıyorum ama bazen anne sen al beni diye tutturuyor ama kasık ağrısı gebelikte normal

günaydın kızlar
bende de bi halsizlik ve uyku hali var bazen baş dönmesi yaşıyorum.. bi sorum var size araba kullanan arkadaslar kullanmaya devam ediyor mu?
ben devam son aya kadar da sıkıntı yok diye biliyorum

benim de adete 4 gün kala 15 çıktı ve düzenli olarak katladı, hoşgeldin.

Siz ne dusunuyorsunuz degerim hakkinda

gayet normal bat öncesi. hemşire bana bat öncesi 15-38 olarak artan değerin çok iyi bile oldğunu söyledi. kızım da da regle 2 gün kala 43 dü değerim

ben de aynı sebepten 1 şubata aldım ilk randevumu

Canım devlette ğcretsiz. Çıkabilir ama sabah ilk idrarla
ben de beta hcg testini devlette acilde yaptırıyorum gece. 45 dk da sonuç çıkıyor hem de.

kızlar merhaba bir sorum olacak dünden beri beyaz süt gibi akıntım oluyor normaldir değil mi
normal ama sıkmayın

ekim 2016 annelerii hepimize hayırlı uğurlu olsuun. Allahım sağlıcakla yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin :)
aminnn

Kızlar benim göbeğimde kaşıntılar başladı çatlak korkusu sardı beni ne kullanacaksınız düşündünüz mü ne kadar erken başlanırsa o kadar iyi diyorlar
genetikse yapacak hiç bir şey yok ama nemlendirmekte fayda var

Benim canımda fena halde turşu ve ekşi çekiyor canım tatlıdan tiksindim iyice
bende de durum aynı

Bu hafta işini ben anlamadım Can'ım.dr uma kalsa gün itibariyle 4 haftalık.bence de 6 haftalık:))
geç döllenme olmuştr canım doktor kesenin ve bebişin durumuna göre söylüyordur. doğum da doktorun söylediği tarihe göre gelişir.

İNAN BENDE ANLAMADIM DOKTOR BANA DA 4,5 5 HAFTALIK DEDİ
geç döllenmedir

katladıkça rengi koyulaşmıştır canım bence gönlünü ferah tut

hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin miniğin

Selam kızlar
Birsey sorucam kesenin sekline gore bebeğin cinsiyeti belli oluyormuş bu konuda fikri olan var mı :)
kesenin şekline göre bilmiyorum ama bebeğin yerleştiği şekle göre nub teorisi var cinsiyet belirlemede

6haftadan sonra tam anlamiyla görünür ve bebek ultrason sevmiyor cok sık girmek iyi değil diye 1hafta yada 2hafta sonra demiş
ultrasonun bir zararı yok ki

bebiş henüz karın bölgesine çıkmadı ki büyüdükçe çıkacak :) henüz aşağılardalar

hayırlı uğurlu olsun hg

Kizlar bir sey sorucam, tarihi nasil hesapliyosunuz? Mesela @gozde_87 6 haftalik dedin ya, hangi tarihten beri 6 hafta oldu. Ben bu hesaplama olayini bilmiyorum
gebelik takvimini ayarla burdan canım hem gelişimi okursun her gün

hayırlı zamanda gelsin inşallah bebeğin

Kanamam var.
Deger de dusuktu zaten.
Kimyasalmis demek ki.
hayırlısı olsun canım bebeğin en hayırlı zamanda gelsin inşallah

henüz çok erken test için

Kizlar ya benim karnim agriyo sanki. Kendimi normal hissetmiyorum. Regl sancisi gibiydi 3 gundur ama regl sancilari gitti. Smdi de boyle aciyo gibi oluyo ayaga kalkinca ozellikle. Cok panik oluyorum normal mi ya
panik yapma canım ne kadar sakin kalabilirsek o kadar iyi.

idrarda 1 haftadan önce genelde çıkmıyor zaten canım. bi kan testi yaptır istersen

İyi dileklerin için teşekkürler tatlım, araniza katılmayı çok istiyorum
inşallah

gaviscon kullansan ii gelir mi acaba gebelikte doktorlar veriyorlar zaten.

Benim dediğin şekilde hesaplamama göre bebeğim 7 haftayı bitirmek üzere fakat dr umun hesabına göre 4.haftayı yeni bitirdi.kafam karışık:)
geç döllenme olmuştr benim de büyük ihtimalle öyle

keyfini çıkar canım

çook geçmiş olsun üşüttü mü acaba yavrucuk, kaç yaşında?

Benim durumumda betasi dusuk baslayan test tekrarlayacak birileri vrmi kizlar?
Son adet tarihim 5 ocak . Regli tarihim 1 Şubat
ben 3 kez tekrarladım düzenli olarak katlıyor kızımda da 43 dü ilk değerim zaten.

ne güzel bir gönderi ne umutlu bir paylaşım maşAllah hayırlısıyla kucaklarımıza alalım inşallah.

Çok sağol canım.. Allah'ım herkesin yavrusunu korusun içinde bizimkileri de.
aminnn

Allah kolaylık versin

Mrb hanımlar :)ultrasona göre suan 6 haftalık gebeyim 2. Bebeğim
hoşgeldiniz

Hanımlar ben de henüz doktora gitmedim. Yedinci haftayı bekliyorum. Yalnız birkaç saattir göbek deliği çevresinde ağrım var. Kramp şeklinde. Sizde de oluyor mu acaba
ben de 7. haftayı bekliyorum bebek yerleşiyor ya normal artık

gözünüz aydın, sağlıcakla kucağınıza alın inşallah

Günaydın kızlar ya Beni bulantı mahvediyor
bebişinizin sağlıklı olduğunu gösteriyor bulantılar

Rabbim en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah gönlünüze göre versin.

arkadaşımın dış gebelik ve değeri 4400 çıktı

Beta hcg takibi yaptın mı canım? Ben idrar testiyle öğrendim gebeliğimi. Kan tahlilide yaptım ama sonucunu alamadım henüz
evet canım adetım gectıkten 2 gun sonra 62 5.gunun sabahı 94 cıktı bu aksam tekrar yapılacak test
senın sonucun ne zaman cıkacak

evet canım adetım gectıkten 2 gun sonra 62 5.gunun sabahı 94 cıktı bu aksam tekrar yapılacak test

benim de adetime 4 gün kala 15,
2 gün kala 38
adet günümü 2 gün geçtikten sonra 170 çıktı bir kere daha yaptırmalı mıyım acaba?

Sonucum çıktı ama hastahane uzak olduğu için alamadım bi türlü canım. Ultrasonla bakıldığında keseyi görebildiniz mi?

Sonucum çıktı ama hastahane uzak olduğu için alamadım bi türlü canım. Ultrasonla bakıldığında keseyi görebildiniz mi?
usg baktıklarında 4+1 ıdı rahım duvarında kalınlasma goruldu sadece 12 mm fılandı cumaretsı tekrar gıttım ama haftaya bakarız dedı ancak ben bu aksam baktıracagım
arasan soylemıyorlarmı? bende arayıp ya da onlıne ıslemlerden ogrenıyorum sonucumu

kac mm kalın oldugunu soyledımı acaba ?
Benım bugun hersey tam bellı olacak o yuzden cok gergınım
buarada sız beta hcg yaptırmısmıydınız
Ben doktora gittiğimde idrar testi yaptı nekadar kalın söylemedi kanımı aldılar yurt dışında yaşadığımız için kan değerleri daha çıkmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…