Maşallah cok guzel katlamıs degerın o yuzden yaptırmana gerek yok canım son yaptırdıgın testın uzerınden 8 gun gecınce usg bıle gorebılırsınbenim de adetime 4 gün kala 15,
2 gün kala 38
adet günümü 2 gün geçtikten sonra 170 çıktı bir kere daha yaptırmalı mıyım acaba?
hayırlı olsun canım inşallahhhh
sağolun kızlar inşallah amin. benimki geç döllenme bence dr da pek açıklama yapmadı ilk defa devlete gittim hiç memnun kalmadım ilgi alaka açıklama sıfırGözün aydın canım darısı bebişlerimizi görmeye insallah :))
Ayyy vallah aynısı bendede oluyor sabahlari ama ishal değilimbenımde yok hatta bugun ıshal olmus gıbı karnım agrıyor
anladım canım hayırlısı olsun ınsallah hepımız ıcın bugun karnımda fılan agrı var hıc kendımı gebe gıbı hıssetmıyodum normalde ya bakalımBen doktora gittiğimde idrar testi yaptı nekadar kalın söylemedi kanımı aldılar yurt dışında yaşadığımız için kan değerleri daha çıkmadı
gec dollenmeyı bende bı arastırayımsağolun kızlar inşallah amin. benimki geç döllenme bence dr da pek açıklama yapmadı ilk defa devlete gittim hiç memnun kalmadım ilgi alaka açıklama sıfır
haklısın canım bende devletten hiç memnun kalmamıstım özel e gidiyorum artıksağolun kızlar inşallah amin. benimki geç döllenme bence dr da pek açıklama yapmadı ilk defa devlete gittim hiç memnun kalmadım ilgi alaka açıklama sıfır
Maşallah cok guzel katlamıs degerın o yuzden yaptırmana gerek yok canım son yaptırdıgın testın uzerınden 8 gun gecınce usg bıle gorebılırsın
ya aslında öyle net bir şey yok canım 1000 veya üstü çıkacak diye bak benim ilk bebeğimde adet günü 1500 üzeri çıkmıştı gayet sağlıklı bir gebelikti.şimdi ise adet günümde 28 çıktı arada dağlar var ilkinde keseyi adetin ertesi günü görmüştük bunda 5+6 da gördük bence geç döllenme ile alakalı lütfen olumsuz düşünmeyin inşallah hepimiz sağlıklı gebelikler yaşarızCanım dış gebelikte değerler 1000 kadsr çıkıyor. Dış genelikte iniş çıkışlar var sanmıyorum canım dış gebelik oldupunu. Benim olsa olsa kimyasal olur. Lakin onunda zamanı geçti gibi bakalım valla tahminde yürütemiyorum... Çok bildiğimizden kaybediyoruz hep
Basınız sagolsun canımkesinleşsin diye 17 şubata aldım randevumu bundan sonrası da hayırlısı artık stresliyim çokça
ilk doğumumu 26+1 de yaptım bebeğim 46 gün yaşadı o yüzden erken doğum riskim var
kızıma hamileyken 7. ay yatış verdi doktor 1.5 ay yattım sorunsuz dünyaya geldi çok şükür darısı şimdiki bebeklerimize inşallah
bende oyle yapcam cnm her gitmeye para vermem belki dedim ama napalım sağlık buhaklısın canım bende devletten hiç memnun kalmamıstım özel e gidiyorum artık
Allah razı olsun, sebebi ilk erken doğum olduğu için araştırılmadı ama kızımda kasılmam olmasın diye magnezyum kullandım 4.aydan sonra. kızım şu an 31 aylık nasipse araları 3 yaş 3 ay olacak. maşallah oğluşunaBasınız sagolsun canım
rahım agzından dolayımı erken dogum yapmıstın ?
kızın suanda kac yasında benımde ılk cocugum 36+4 dogdu tup bebektı suyum gelmıstı
suanad 6 yasında oglum .
streslı olmakta haklısın keske cok kolay olsaydı hersey ama bu devırde hersey cok zor
heralde :)canım ben de bilimsel açıklamasını bilmiyorum ama yumurtlama da geç oluyormuş bazengec dollenmeyı bende bı arastırayım
gec dollenme dedınız sey bıldıgınız gec ılıskı dımı gec bulusma
Benim göğüslerim çok sızlıyor yani yüz üstü yatamıyorum akşamları karnimda sağa sola dönerKen bi küçük acı oluyor ve arada batma oluyor ve adetten önce lekelenme oldu ve kanamada olmuştu 1 gun sonra kesildi adete ceviricek sanmistim oylr olunca gittim hemen doktora evrede test yaptım pozitif görünce şaşırdım ruyada yim gibi şuan bekliyorum işte randevu daha çok erken ultrason da gözükmesi dedi bana doktorum 3 yada 4 hafta olmadı galiba dedi bakalım hayırlısı inşallah bu ayın sonunda gideceğim ozaman görürüm bebegimianladım canım hayırlısı olsun ınsallah hepımız ıcın bugun karnımda fılan agrı var hıc kendımı gebe gıbı hıssetmıyodum normalde ya bakalım
sanırım ozelde bır kontrol bır ucretlı oluyor muaynelerbende oyle yapcam cnm her gitmeye para vermem belki dedim ama napalım sağlık bu
benımde kasılmalarım vardı bende hastanede yatmıstım ınsallah hayırlısıyla bu sefer daha rahat gecırırız gebelıklerımızıAllah razı olsun, sebebi ilk erken doğum olduğu için araştırılmadı ama kızımda kasılmam olmasın diye magnezyum kullandım 4.aydan sonra. kızım şu an 31 aylık nasipse araları 3 yaş 3 ay olacak. maşallah oğluşuna
internetten sonucuna bakabilirsin canım
ya benimde midem kazınıyorkızlar günaydın bende de hala adet olacakmış gibi birşey var anlamadım nasıl oluyor midem kazınıyor devamlı
kontrole gittinm i tatlım seninle tarihlerimiz aynıymış hadi hayırlı haberler bekliyoruzBenim gece uykuda bi sanci öyle ki ruyamda içim boşaltır gibi kanamam oldu o sanciyla esim uyandirdi bugün kontrol umuz var gidiyoruz yaa hic bulanti hic bisey yok bazen acaba değilmiyim ki saniyorum teste bakıyorum
usg baktıklarında 4+1 ıdı rahım duvarında kalınlasma goruldu sadece 12 mm fılandı cumaretsı tekrar gıttım ama haftaya bakarız dedı ancak ben bu aksam baktıracagım
arasan soylemıyorlarmı? bende arayıp ya da onlıne ıslemlerden ogrenıyorum sonucumu
aynen canım devlette pek ilgi göremedim bende özele en azından ilgi varbende oyle yapcam cnm her gitmeye para vermem belki dedim ama napalım sağlık bu