2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
eleysu eleysu cum sen bilebilmişsin yine, iyi yani. Hatta salı günü gitmişsin de öğrenmişsin. Ben Perşembe gittim, kan tahlilim 1,2 çıktı, negatif yani. Ama şimdi idrar testi silik çıkabiliyor. Anlamıyorum bilemiyorum. Ama "beklemekte" usta oldum sayılır.
Yani şimdi yoksa da özel hastahaneye boş yere para vermeyeyim diyorum, diğer yanım heh sen böyle bekle dur diyor kızıyor bana.
Sen erkenden öğrenmişsin, ben öğrenememişim. Değil miyimdir?
Ama bu kadar geç gelmesine ne sebep olmuş olabilir ki? Bunca yaşadığım bulantı da dahil, vucudumun bana yaptığı şaka mı?
Tamam istenen beklenen bi gebelik değil de, olsa da yan cebime koy olurdu yani.

Ben salı günü idrar testiyle öğrendim canım ertesi gün doktora gittim kese göründü. Hcg sonucumu alamadım henüz. Umarım sende güzel sonucu alırsın nacizane fikrim doktora git bi görün her halükarda görünmen gerek gecikmesi içinde gitmen gerekecek.

Ay canım çok sevindim benim kontrolde çarşamba inşallah bende görürüm keseyi hcg baktılar mı kaçta gördün keseyi?
Canım çok teşekkür ederim inşallah sağlıklı gebelikler geçiririz dün en son kan verdim 1474 çıktı alttan ultrasonda gördü doktorum çok küçük zaten :) ama rahimde yukarıya yerleşmiş yeri çok güzel dedi inşallah darısı kalp atışlarını duymaya.. Ve tabi sağlıklı bi şekilde dünyaya gelmesinee

Canım çok teşekkür ederim inşallah sağlıklı gebelikler geçiririz dün en son kan verdim 1474 çıktı alttan ultrasonda gördü doktorum çok küçük zaten :) ama rahimde yukarıya yerleşmiş yeri çok güzel dedi inşallah darısı kalp atışlarını duymaya.. Ve tabi sağlıklı bi şekilde dünyaya gelmesinee
Amin canım inşallah herşey yolunda gider benim cuma günü 1200 çıktı dr alttan bakmadı çarşaöba belki karından görünür dedi

Biraz kendimden bahsedeyim, 5.denememizdi,
2hafta once persembe aksami ovulasyon oldu yumurta catladi,
2 hafta sonra persembe cuma bekledim regl gelmedi.. ama inanilmaz agrim oldu her an regl olcakmisim gibiydi. Bir de goguslerim cok sisti sertlesti hala agriyor..
Bugun yani cumartesi gunu de sabah sancim vardi karnimda adet olcak gibi. Ama yine de baktim kan gormeyince gebelik testi yaptim. Ikinci cizgiyi gordum allahima cok sukur.
Ama inanamadim tabi sok sok sok seklinde gezdim evin icinde. Ogleden sonra tekrar yaptim yine 2.cizgiyi gordum.
Ikinci testte de cift cizgi olunca kendimi inandirdim. Allahima sukurler olsun, regl olcak olsam hcg yukselmezdi diye dusundum, 2test de pozitif cikiosa testler de yanlis hatali bozuk falan degildir dedim..
Sonra sevinc mutluluk... yani bi tarafim inanamiyo idrak edemiyo bi tarafim korkuyo :))
Benim hikayem de boyle, bundan sonra sizlerle paylasim yapmak isterim, onumuzdeki sureci pek bilmiyorum diyebilirim:)
Insallah Rabbim herkesin gonlune gore verir...

Merhabalar Can'ım benim de 27 aralık aynı haftadayız..
Ayiyy bak 7. Hafta olmuşuz benim bulantı yok arada ilginç ilginç seyler yiyorum bide arada genelde gece ellerim ayaklarım yanıyor şiş mış patliycak gibi geliyor ama şiş değil sende durumlar ne ve bebis in kalbi tam göbek deliği altinda arada hissedebiliyorum eşimde hafif kafa dayiyor pıt pıt sesi duyuyorum diyor sendr furum ne

Benim de çok değişik her şey : Acaba hamile miyim bilmiyorum. SAT 5 Ocak tı. 26 günde bir diye düşünürsek 30 Ocakta olmam lazımdı olmadı. 28 günde bir düşünürsek 2 Şubatta olması lazımdı, olmadı. Ve şimdi üzerinden 4 gün geçmiş durumda. 4Şubatta, yani iki gün geçmişken kan testi yaptırdım Beta-HCG 1,2 / Progestoran 12,8 çıkmıştı. Ama şimdi durum ne bilmiyorum. Pazartesi yeniden doktora gitmeyi planlıyorum. Ne gelen var ne giden, özellere gidip test yaptırmayayım hadi bari dedim, yoktur diye. Zira beklenen bir gebelik söz konusu değil. Eğer olur da hamileysem, çok azimli bir arkadaş geliyor demektir : )
Adetlerim hiç bir zaman geç kalmamıştır, tam tersine hep erken hep zamansız çıka gelir.
Şimdi yanaklarım yanıyor, karnım bir haftadır heh şimdi olmuştur sinyali veriyor ağrıyor sancıyor batıyor ama, tık yok.
Göğüsler ve karnım zaten bana ait değillermiş gibi davranıyor, kendi büyüklüklerini kurdular. E noluyo şimdi o zaman : )

Var mı böyle, ilk günlerde kanda öğrenemeyip de, adeti gelmediği için daha sonra gebeliğini öğrenen?
Canım 1,2 bir artış göstergesi yine de değil mi? Her labaratuarın değer aralığı farklı o yüzden soruyırum. 3 seçenek var gibi gözüküyor. Bir geç döllenme daha bebek yerleşmedi bile yeni hormon yükseliyor. 2. Kimyasal gebelik bir ili güne adet olursun. Yükselen değerin düşmeye başlamış. 3 her kadın sene de iki defa bir haftalık aksaklık yaşayabilir bu tıpra normaldir. Birde antibiyotik ağrı kesiciler adet gecikmesi yapabiliyor.

Ben salı günü idrar testiyle öğrendim canım ertesi gün doktora gittim kese göründü. Hcg sonucumu alamadım henüz. Umarım sende güzel sonucu alırsın nacizane fikrim doktora git bi görün her halükarda görünmen gerek gecikmesi içinde gitmen gerekecek.
Benda persembe gıtcem ınsallah gorurum keseye
Merhaba kızlar... ben de Ekim annesi olacagim insallah Allah nasip ederse..
Herkese hayirli gebelikler diliyorum sag salim kucagimiza almak nasip olsun saglikli bebislerimizi...
Hosgeldin aramıza
Sağlıcakla kucuğımıza almayı nasıp etsın allahım
Biraz kendimden bahsedeyim, 5.denememizdi,
2hafta once persembe aksami ovulasyon oldu yumurta catladi,
2 hafta sonra persembe cuma bekledim regl gelmedi.. ama inanilmaz agrim oldu her an regl olcakmisim gibiydi. Bir de goguslerim cok sisti sertlesti hala agriyor..
Bugun yani cumartesi gunu de sabah sancim vardi karnimda adet olcak gibi. Ama yine de baktim kan gormeyince gebelik testi yaptim. Ikinci cizgiyi gordum allahima cok sukur.
Ama inanamadim tabi sok sok sok seklinde gezdim evin icinde. Ogleden sonra tekrar yaptim yine 2.cizgiyi gordum.
Ikinci testte de cift cizgi olunca kendimi inandirdim. Allahima sukurler olsun, regl olcak olsam hcg yukselmezdi diye dusundum, 2test de pozitif cikiosa testler de yanlis hatali bozuk falan degildir dedim..
Sonra sevinc mutluluk... yani bi tarafim inanamiyo idrak edemiyo bi tarafim korkuyo :))
Benim hikayem de boyle, bundan sonra sizlerle paylasim yapmak isterim, onumuzdeki sureci pek bilmiyorum diyebilirim:)
Insallah Rabbim herkesin gonlune gore verir...
Gozunuz aydın hosgeldınız aramıza:) benimde ilk gebelığım bırbırımız sayesınde oğreneceğız ıns surecı
Merhaba arkadaşlar kısmet olursa ben de ekim annesi olacağım.. Herkese sağlıklı hamilelikler diliyorum...
Benim reglime 10 gün varken kan tahlili yaptırdım pozitif çıktı.. Daha da 4 gün var sabırsızlanıyorum...
Hayırlısı olsun ıns gozunuz aydın

kızlar merhaba bir sorum olacak dünden beri beyaz süt gibi akıntım oluyor normaldir değil mi
Ara ara benimde oluyor normal sanirim
mm

Ben doğumuma kendim gittim, karnım ağrıdı ben üşüttüm sanırım doktora gideyim de bana baksın dedim, gider gitmez açılma başlamış :) yatıralım dediler o gün nst de kaldım akşama kadar sonra da çantam hazır değil eve gitmem lazım dedim, telaşla doğumum gerçekleşti. araba kullanmanın son anlara kadar bir sakıncası yok, bence riskli durum yok ise. Ben yine oğlum olduğu için, kreş olduğu için, özel dersler , ev alışverişi derken gün boyu dışardayım arabayla. Sadece spor amaçlı, sabahları okulum yakın olduğundan yürümeyi tercih edeceğim demiştim, acaba yanlış mı anlaşıldım.
Yok burayi kastederek soylemedim cevremdeki arkadaslardan bahsettim.. İstanbul trafigi malum, sizlerden fikir almak istedim sadece
Günlerdir şubat tatili vs derken kalabalıktan çok rahatsız oldum, eşim evde , çocuk evde sürekli ses :) az önce dışarı çıktılar sanırım 4-5 saat olmayacaklar. Ben de evi temizliyorum ara verdim, sonra da okul işlerim var oturup sakin sakin onlarla ilgileneceğim. Çok severim yalnızlığı, 2. çocuk da neyime acaba :) şaka tabii ki. Ama çalışmayı çok seviyorum, okul başlasa da rahatlasam, oğlum kreşe ben okula eşim işe derken öğleden sonraları yalnız kalmanın keyfini özledim.
Bende yanliz kalip bacaklarimi uzatip hamileligin keyfini cikarmak istiyorum. Ev hanimiyim aslinda ama son gunlerde cok yogunum sanirim bi aydir falan soyle rahat kalamadim
ekim 2016 annelerii hepimize hayırlı uğurlu olsuun. Allahım sağlıcakla yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin :) :anneadayı::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Hosgeldin amin cnm.ins
Kızlar benim göbeğimde kaşıntılar başladı çatlak korkusu sardı beni ne kullanacaksınız düşündünüz mü ne kadar erken başlanırsa o kadar iyi diyorlar
Aslinda daha erken bebe yagi falan kullanabilirsin... Ama vucudun catlamaya elverisli ise ne yaparsan yap catliyor malesef
Arkadaslar lar benim 3.4.belki 5.felan 3.yasiyan olcak Inşallah ilk gebeligim 8haftada sonlandi cok sancim vardi hep ve kanama ve renkli su ama hiç uykum yoktu gece gündüz uyaniktim sonra 2yilsonra ondada uykusuzluk ve bel ağrısı ile doğuma gittim 1ay felan sürdü bulantı sonrakide uykusuz ve bel ağrısı o düştü son çocuğum hiç düşün mezken oldu kontrol hapini 1gun almamış im oda bel ağrısı 6aya kadar bulantı iştahsızlık 4kilo ila doguma gittim.3.550dogdu 8.5 yasinda 2oglum var bunda da ama bulantim yok cok halsiz sürekli uyuyorum uyuyorum 31yasim 66kilom sizde durumlar nasil az once turşu ile reçeli li ekmek yedim ayiyy bu ne hal yaa azda kaşar
Biraz karisik olmus ama anladigim kadariyla 3. Ye hamilesiniz yani bendensiniz.. Saglikla olsun ins
ben de 53 kiloyum 68 boy ve 33 yaşımdayım ama 34 olacağım doğum zamanı :) 2. çocuğum olacak inşallah., ben de geçen hafta ilk belirtilerde baya yogundu her şey , şimdi bir şey yok maaşallah, sadece iş yaptığımda çok ayakta kaldığımda belim ve kasıklarım ağrıyor ama dinlenince geçiyor. normal zaten bunlarda. göğüsler zaten herkeste olan hassasiyette şükür ki büyüdü güzelleşti, yoksa ben de o da hiç yok . :)
Herkes ayni demek ki bende de hassasiyet son noktasinda
kızlar resimde açık pembe çizgi olan beta hgc mi ölçtürdüğüm gün. yani beklenen adetten bir gün sonra. sonuç 17.7 testin hassasiyeti 25

diğeri bugün yani beklenen adetten 4 gün sonra. koyulaşma var. lakin benin anlamadığım beta hgc idrara kandan geç geçiyorsa 17 çıkan sonucum nasıl böyle oldu. ve bu renkler ilk iki dk öıkıyor. kan testi yanlışmış gibi geliyor bana. aksilik burası pazartesi günü tatil:KK43:
Bence hamilesinn
@Nursultani Ehehe sağolasın. Valla midem de bulanıyor iyi mi? Şaka gibi gerçekten. Ben isteyenlere çok dua ediyorum. Ellerinizden öper 5 yaşında kızım var. Ve hiç ikinciyi düşünmemiştim. Eşimde dalga geçiyor şimdi bu aralar : "Hee sen şimdi hamilesin ya ondandır" lı cümlelerle gülüşerek bitiriyor cümlesini. O değil de, korunurken hamile kalıp da " valla ben de anlamadım nasıl olabilir" durumunu ailelere anlatmak çok zor. Herkes "hadi canım ordan" bakışı ile dinliyor seni.
"Yeme bizi" bakışlarıyla konu devam edemiyor bile hatta : ) Yoktur dedi annem kestirdi mesela : )
Yok yani, şimdi doktora gitçem halen gelen giden yok, tutacaklar bana adet söktürücü vercekler. Ama ben hayatımda içmiş içmeye gerek kalmamış bir insanken onu nasıl içeyim. Ya azimli çocuğum olmuş, sımsıkı tutunmuş, nice engelleri aşmış ve karnıma gelmişse nasıl olacak? Doktora yavaşça o reçeteyi elinden bırak ve bana BT-HCG tekrarı yap hadi demenin türlü değişik konuşmalarını yapıyorum aynanın karşısında.

Bi de ben üç beş tane idrar testi yaptım böyle bişey olamaz yani, test kısmındaki çizgi yatay şekilde çıkıyor. Korkuyorum zıpır bir arkadaş onca engeli aşıp, annesine yan çizgilerle bişeyler diyor olabilir mi?
Benimde planlanan bi hamilelik degildi.. Dra gittigimde sadece rahim duvarinda kalinlasma var demisti.. Kan testi dusuk cikarsa ilac veririm kanarsin demisti.. Ben ya bebek varsa dedim bebek olursa kanatmiyo ilac dedi... Ama bence sen riske atma ikinci testi iste hayirlisi olsun
Merhaba kızlar... ben de Ekim annesi olacagim insallah Allah nasip ederse..
Herkese hayirli gebelikler diliyorum sag salim kucagimiza almak nasip olsun saglikli bebislerimizi...
Hosgeldinn amin hepimize ins
Merhaba arkadaşlar kısmet olursa ben de ekim annesi olacağım.. Herkese sağlıklı hamilelikler diliyorum...
Benim reglime 10 gün varken kan tahlili yaptırdım pozitif çıktı.. Daha da 4 gün var sabırsızlanıyorum...
Hosgeldin cnm tebriklerr

Benda persembe gıtcem ınsallah gorurum keseye

Hosgeldin aramıza
Sağlıcakla kucuğımıza almayı nasıp etsın allahım

Gozunuz aydın hosgeldınız aramıza:) benimde ilk gebelığım bırbırımız sayesınde oğreneceğız ıns surecı

Hayırlısı olsun ıns gozunuz aydın

Sağol canım senin de hayırlı olsun... Benim 3. olacak Allah izin verirse... Bir kızım bir oğlum var..

Ara ara benimde oluyor normal sanirim

Yok burayi kastederek soylemedim cevremdeki arkadaslardan bahsettim.. İstanbul trafigi malum, sizlerden fikir almak istedim sadece

Bende yanliz kalip bacaklarimi uzatip hamileligin keyfini cikarmak istiyorum. Ev hanimiyim aslinda ama son gunlerde cok yogunum sanirim bi aydir falan soyle rahat kalamadim

Hosgeldin amin cnm.ins

Aslinda daha erken bebe yagi falan kullanabilirsin... Ama vucudun catlamaya elverisli ise ne yaparsan yap catliyor malesef

Biraz karisik olmus ama anladigim kadariyla 3. Ye hamilesiniz yani bendensiniz.. Saglikla olsun ins

Herkes ayni demek ki bende de hassasiyet son noktasinda

Bence hamilesinn

Benimde planlanan bi hamilelik degildi.. Dra gittigimde sadece rahim duvarinda kalinlasma var demisti.. Kan testi dusuk cikarsa ilac veririm kanarsin demisti.. Ben ya bebek varsa dedim bebek olursa kanatmiyo ilac dedi... Ama bence sen riske atma ikinci testi iste hayirlisi olsun

Hosgeldinn amin hepimize ins

Hosgeldin cnm tebriklerr
Teşekkür ederim canım.. Ben de seni kutluyorum... Benim de 3. olacak.. Seninkiler kaç yaşında.. Benim 8 yaşında oğlum, 7 yaşında kızım var...

Benim sat 5 Ocakti.. simdi benim tahminen 12 ekim gibi mi ? Internetteki bazi sitelerde oyle hesaplatti...
Bir de, kanda baktirmadim ben daha. Kese icin ne zaman gitmek.lazim ??

Amin canım inşallah herşey yolunda gider benim cuma günü 1200 çıktı dr alttan bakmadı çarşaöba belki karından görünür dedi
Canım zaten 1200 den sonra alttan muayenede görünüyormuş 3000 lerde de karından. Bende çok telaşlanmıştım biliyorsun çok şükür rabbimin mucizesi küçücük birşey zaten öyle güçlüler ki inşallah sorunsuz gebelikler geçiririz. Gerçi bugün ki doktorumdan allah razı olsun içimi o kadar rahatlattı ki bebeğimin kesesini gösterirken bile 'bak bebeğin burada annesi' demesi bile beni o kadar mutlu etti ki..

Kızlar sizin göğüslerinizde damarlanma vsr mı? Benim ucuna yakın yerlerde ki damarlar şişmiş sanki. Bir de günün belli saatlerinde göğüs acım geçiyor. Bazı saatlerde çoğalıyor. Ne zmn geçiçek bu göğüs sızısı. Ayrıca batışmalarım azaldı sadece aniden kalkarsam oluyor. Hafif hafif ağrıyor bugün sanki

muntazaman muntazaman biraz beklemekte fayda var cnm ben ilk çocuğum da test te yoktu oltasonda hersey temiz aşılama tedavisi ilac verildi esimden ayriyim 21.gun adetle gel 3.gün iğneler dedi dr adet olmadım testi bi yaptım 6+6günlük ikizdi teki düştü ve 6aydir klomen kullaniyordum yani az bekle 1.2hafta zaten duzenliysen olursun ben ilk gebeliğim hiç günüm geçmexdi gecti 3gun gittim test negatif dr söktürücu verdi gene yok ama hep sanci leke aserme basladi bidaha evde testte vift çizgi ama bebek dağılmış ilaç tan aldılar sonra tedavi zor oldu az bekle

nasıl hıssedıosun bende hıssedıorum 13 ocak adet oldum en son ama kafamda cok soru ısaretı var hem hııssedıorum hemde ya hamıle degılsem dıe korkuyorum . cunku esım gerı cekılme yıntemını kullanıyor ıcıme bosalmadıgı ıcın o dusuk ıhtımallle hayal kuruyorum yardım edın ne olur

X