Benim de çok değişik her şey : Acaba hamile miyim bilmiyorum. SAT 5 Ocak tı. 26 günde bir diye düşünürsek 30 Ocakta olmam lazımdı olmadı. 28 günde bir düşünürsek 2 Şubatta olması lazımdı, olmadı. Ve şimdi üzerinden 4 gün geçmiş durumda. 4Şubatta, yani iki gün geçmişken kan testi yaptırdım Beta-HCG 1,2 / Progestoran 12,8 çıkmıştı. Ama şimdi durum ne bilmiyorum. Pazartesi yeniden doktora gitmeyi planlıyorum. Ne gelen var ne giden, özellere gidip test yaptırmayayım hadi bari dedim, yoktur diye. Zira beklenen bir gebelik söz konusu değil. Eğer olur da hamileysem, çok azimli bir arkadaş geliyor demektir : )
Adetlerim hiç bir zaman geç kalmamıştır, tam tersine hep erken hep zamansız çıka gelir.
Şimdi yanaklarım yanıyor, karnım bir haftadır heh şimdi olmuştur sinyali veriyor ağrıyor sancıyor batıyor ama, tık yok.
Göğüsler ve karnım zaten bana ait değillermiş gibi davranıyor, kendi büyüklüklerini kurdular. E noluyo şimdi o zaman : )
Var mı böyle, ilk günlerde kanda öğrenemeyip de, adeti gelmediği için daha sonra gebeliğini öğrenen?