2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Selam kızlar ✋
Birsey sorucam kesenin sekline gore bebeğin cinsiyeti belli oluyormuş bu konuda fikri olan var mı :)

kızlar resimde açık pembe çizgi olan beta hgc mi ölçtürdüğüm gün. yani beklenen adetten bir gün sonra. sonuç 17.7 testin hassasiyeti 25

diğeri bugün yani beklenen adetten 4 gün sonra. koyulaşma var. lakin benin anlamadığım beta hgc idrara kandan geç geçiyorsa 17 çıkan sonucum nasıl böyle oldu. ve bu renkler ilk iki dk öıkıyor. kan testi yanlışmış gibi geliyor bana. aksilik burası pazartesi günü tatil:KK43:
valla cnm senin ilk test gibiyken benim 586 cikti kan testin hatalidir yada ne bileyim birim mi farkli acaba

Benim de çok değişik her şey : Acaba hamile miyim bilmiyorum. SAT 5 Ocak tı. 26 günde bir diye düşünürsek 30 Ocakta olmam lazımdı olmadı. 28 günde bir düşünürsek 2 Şubatta olması lazımdı, olmadı. Ve şimdi üzerinden 4 gün geçmiş durumda. 4Şubatta, yani iki gün geçmişken kan testi yaptırdım Beta-HCG 1,2 / Progestoran 12,8 çıkmıştı. Ama şimdi durum ne bilmiyorum. Pazartesi yeniden doktora gitmeyi planlıyorum. Ne gelen var ne giden, özellere gidip test yaptırmayayım hadi bari dedim, yoktur diye. Zira beklenen bir gebelik söz konusu değil. Eğer olur da hamileysem, çok azimli bir arkadaş geliyor demektir : )
Adetlerim hiç bir zaman geç kalmamıştır, tam tersine hep erken hep zamansız çıka gelir.
Şimdi yanaklarım yanıyor, karnım bir haftadır heh şimdi olmuştur sinyali veriyor ağrıyor sancıyor batıyor ama, tık yok.
Göğüsler ve karnım zaten bana ait değillermiş gibi davranıyor, kendi büyüklüklerini kurdular. E noluyo şimdi o zaman : )

Var mı böyle, ilk günlerde kanda öğrenemeyip de, adeti gelmediği için daha sonra gebeliğini öğrenen?

A
Benim de çok değişik her şey : Acaba hamile miyim bilmiyorum. SAT 5 Ocak tı. 26 günde bir diye düşünürsek 30 Ocakta olmam lazımdı olmadı. 28 günde bir düşünürsek 2 Şubatta olması lazımdı, olmadı. Ve şimdi üzerinden 4 gün geçmiş durumda. 4Şubatta, yani iki gün geçmişken kan testi yaptırdım Beta-HCG 1,2 / Progestoran 12,8 çıkmıştı. Ama şimdi durum ne bilmiyorum. Pazartesi yeniden doktora gitmeyi planlıyorum. Ne gelen var ne giden, özellere gidip test yaptırmayayım hadi bari dedim, yoktur diye. Zira beklenen bir gebelik söz konusu değil. Eğer olur da hamileysem, çok azimli bir arkadaş geliyor demektir : )
Adetlerim hiç bir zaman geç kalmamıştır, tam tersine hep erken hep zamansız çıka gelir.
Şimdi yanaklarım yanıyor, karnım bir haftadır heh şimdi olmuştur sinyali veriyor ağrıyor sancıyor batıyor ama, tık yok.
Göğüsler ve karnım zaten bana ait değillermiş gibi davranıyor, kendi büyüklüklerini kurdular. E noluyo şimdi o zaman : )

Var mı böyle, ilk günlerde kanda öğrenemeyip de, adeti gelmediği için daha sonra gebeliğini öğrenen?
ay canım ya full tebessümle okundum yazdıklarını , Rabbim gönlüne göre versin inşallah , senin yaşadıklarına benzer Şeyler yaşadım bthcg 17.66 çıkmıştı ve kimyasal gebelik oldu Demişti Dr ve sonraki ay hamile kaldım ve doğurdum çok şükür , hayırlısını isteyelim dua edelim , sen olmayacakmış gibi düşün hamile isen sürpriz olsun... Gerçi evrene pozitif mesaj verme gibi bi olay da var bilemedim şimdi benim bat günü 17.66 çıkmıştı 3 gün sonra adet olmuştum , gerçek hamilelikte ise bat günü 54 çıkmıştı

kızlar resimde açık pembe çizgi olan beta hgc mi ölçtürdüğüm gün. yani beklenen adetten bir gün sonra. sonuç 17.7 testin hassasiyeti 25

diğeri bugün yani beklenen adetten 4 gün sonra. koyulaşma var. lakin benin anlamadığım beta hgc idrara kandan geç geçiyorsa 17 çıkan sonucum nasıl böyle oldu. ve bu renkler ilk iki dk öıkıyor. kan testi yanlışmış gibi geliyor bana. aksilik burası pazartesi günü tatil:KK43:

Herkesin bthcg si farklı oluyor , senin ikinci testin yüksek çıkacak, önemli olan iki günde bir iki kat artması değerin çok yüksek olması değil , pazartesi niye tatil ki ?
Bence hiç takma canım kafana ben 3 test Yaptım son yaptığım test seninki kadar koyu bile değil, asm ye gidip kan verdim geçen Çarşamba ama sonucu almaya gitmedim , her halimden hamile Olduğum belli zati, sen de takma Rabbim hayırlısını versin inşallah

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    39,8 KB · Görüntüleme: 60
Nursultani Nursultani Ehehe sağolasın. Valla midem de bulanıyor iyi mi? Şaka gibi gerçekten. Ben isteyenlere çok dua ediyorum. Ellerinizden öper 5 yaşında kızım var. Ve hiç ikinciyi düşünmemiştim. Eşimde dalga geçiyor şimdi bu aralar : "Hee sen şimdi hamilesin ya ondandır" lı cümlelerle gülüşerek bitiriyor cümlesini. O değil de, korunurken hamile kalıp da " valla ben de anlamadım nasıl olabilir" durumunu ailelere anlatmak çok zor. Herkes "hadi canım ordan" bakışı ile dinliyor seni.
"Yeme bizi" bakışlarıyla konu devam edemiyor bile hatta : ) Yoktur dedi annem kestirdi mesela : )
Yok yani, şimdi doktora gitçem halen gelen giden yok, tutacaklar bana adet söktürücü vercekler. Ama ben hayatımda içmiş içmeye gerek kalmamış bir insanken onu nasıl içeyim. Ya azimli çocuğum olmuş, sımsıkı tutunmuş, nice engelleri aşmış ve karnıma gelmişse nasıl olacak? Doktora yavaşça o reçeteyi elinden bırak ve bana BT-HCG tekrarı yap hadi demenin türlü değişik konuşmalarını yapıyorum aynanın karşısında.

Bi de ben üç beş tane idrar testi yaptım böyle bişey olamaz yani, test kısmındaki çizgi yatay şekilde çıkıyor. Korkuyorum zıpır bir arkadaş onca engeli aşıp, annesine yan çizgilerle bişeyler diyor olabilir mi?

Aa sanki kendimi okudum :)) birebir aynı günlerimiz bende bu ay pek ümitli değildim ama hiçte gecikmezdi gün geçtikçe şüphelerim arttı ama test yapmak için cesaretimi toparlayamıyordum. Eşimin ısrarıyla salı günü test yaptım ve şuan 4,5 haftalık hamileyim. Darısı sana insallah canım sendende güzel haberler alırızz:KK68::KK68:

eleysu eleysu cum sen bilebilmişsin yine, iyi yani. Hatta salı günü gitmişsin de öğrenmişsin. Ben Perşembe gittim, kan tahlilim 1,2 çıktı, negatif yani. Ama şimdi idrar testi silik çıkabiliyor. Anlamıyorum bilemiyorum. Ama "beklemekte" usta oldum sayılır.
Yani şimdi yoksa da özel hastahaneye boş yere para vermeyeyim diyorum, diğer yanım heh sen böyle bekle dur diyor kızıyor bana.
Sen erkenden öğrenmişsin, ben öğrenememişim. Değil miyimdir?
Ama bu kadar geç gelmesine ne sebep olmuş olabilir ki? Bunca yaşadığım bulantı da dahil, vucudumun bana yaptığı şaka mı?
Tamam istenen beklenen bi gebelik değil de, olsa da yan cebime koy olurdu yani.

Ve hatta biri çıksa, aa aynen ben de öyle oldum kardeeeş, 1,2 çıkmıştı ama erkenmiş ondan yoksa adet tarihi geçtikçe ve adet gelmeyince yeniden test yapılınca hamile olduğumu öğrendim dese felan, sevincem : ) öyle bekliyorum herhalde galiba olabilir:KK69::anneadayı::KK51:

İnsallah duyarsınız canım. Bende çarşamba günü gittim sadece kese göründü 2 hafta sonra gel kalp atışını duyarız dedi. Sabırsızlanıyorum :anneadayı::emir_bebek:
6haftadan sonra tam anlamiyla görünür ve bebek ultrason sevmiyor cok sık girmek iyi değil diye 1hafta yada 2hafta sonra demiş

X