2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Bugun akintim var. Dun kesilmisti.
Peceteye silince akinti pembemsi oldu.
Devami henuz yok. Pede gelen giden de yok.
Ben regl olacagimda bagirsaklarim cok calisir. Kronik kabiz biri olarak bu sabah zorlanmadan yaptim.
Artik regl mi olacagim yoksa dun sadece ispanak ve 3 4 kayisi yedim ondan mi bilmiyorum. (Ispanak bagirsak calistiriyormus)
Ama yine de regl olacakmisim hissi var yalan degil.
Bana yine beklemeler....
Canım idrar testin pozitifti dimi? Sonuçta bir yükselme olmuş. Bugüzel birşey. Hala adette olmadın. Bu ay olmadıysa bile gelecek ay şansım daha fazla

Kızlar selam.
Doktordan simdi geldim.
Duruma kotu diyemem, iyi de demiyorum.
Ben beklemeye devam...
Ben regl olacagimda bagirsaklarim cok calisir. Kronik kabiz biri olarak bu sabah zorlanmadan yaptim.
Artik regl mi olacagim yoksa dun sadece ispanak ve 3 4 kayisi yedim ondan mi bilmiyorum. (Ispanak bagirsak calistiriyormus)
Bana yine beklemeler....
iyotsuztuz iyotsuztuz o değilde ıspanak ve kaysi hariç bişe yemedinmi gün bıyunca? Benim de batdan bi gün sona 17.8 di ona takılma bence de canım ama testlerle deli ediyoruz kendimizi düşünüp duruyoruz olacaği carsada engelliyoruz sanki. Yapmıcam bidaha bende. Sabret hafta sonu geldi gez toz dağıt kafanı

Kızlar sabahtan beri başım dönüyor. Bazen düşecek gibi oluyorum. Sizde var mı baş dönmesi?

Kizlar ya benim dunden beri kasikagrisi çekiyorum oglum hasta diye hep kucagimdaydi ondan mi oldu acaba yoksa normal mi
Bende kasık ağrısı çekiyorum canım yerleşme sürecinde olduğumuz için normalmiş 9. Haftaya kadar sürüyormuş duyduğuma göre

günaydın kızlar
bende de bi halsizlik ve uyku hali var bazen baş dönmesi yaşıyorum.. bi sorum var size araba kullanan arkadaslar kullanmaya devam ediyor mu?

Merhaba kizlar.. dun iye suphesyle acile gttim cok kasik agrim idrarda yanma vardi. Gebelik suphem olabilcegini soyledim doktor bhcg istedi idrar tahliliyle. Sonuc 28.6 adete 4 gun vardi. Gebelik var yada yok diyemem dort gun sonra tekrarla testi dedi. Bakalim ne olacak 4 gun sonra.
Bu araada aranza yeni katildim.:)

Reglin bugün mü canım?

Dundu. Testi de dun yaptirdim. Ptesi 4,1 cuma 7,1 cikti.

Gecikmen olmadıysa normal bu değer. Sonuçta hcg salgılanmaya 6-7ci günde başlıyor sen daha çok baştasın. Bence gebelik olmasa bu değer çıkmazdı.
Adet ağrısını takma. Ben karnım ve kasığıma giren ağrılardan sonra adet olcağıma yüzde yüz emin oldum. Hiç umudum yoktu. Ta ki bol bol susayıp çok sık idrara çıktığımı farkedinceye kadar. Bir hafya adet ağrısı çektim. Sonrası malum. Bence bebek var:KK66:

Su an gecti o agrim da.
Bilmiyorum.
Sabah 1 dilim yumurtali ekmek, oglen 1 dilim yumurtali ekmek de yemistim de aksam kocaman bir tabak ispanak yedim. Bir kilodan yapmıştım yemegi, yarisindan fazlasini ben yedim. Kayisiyi her gun yiyorum.

Canım idrar testin pozitifti dimi? Sonuçta bir yükselme olmuş. Bugüzel birşey. Hala adette olmadın. Bu ay olmadıysa bile gelecek ay şansım daha fazla

Idrar pozitif, kanda da yukselis var da 7 sonucu dalga gecer gibi. Hos pembe akinti bu sabah geldi. Bu iyi sanirim?

iyotsuztuz iyotsuztuz o değilde ıspanak ve kaysi hariç bişe yemedinmi gün bıyunca? Benim de batdan bi gün sona 17.8 di ona takılma bence de canım ama testlerle deli ediyoruz kendimizi düşünüp duruyoruz olacaği carsada engelliyoruz sanki. Yapmıcam bidaha bende. Sabret hafta sonu geldi gez toz dağıt kafanı

Ben de yapmayacağım valla.

Dun aksam da babam kapida kalmis bize geldi. Bir de ustune sarhos. Biz de hastanedeydik. Direk yanimize gelmek zorunda kaldi. Ilk ciddi bebe muayenemi sarhos dede, evhamli baba, panik otesi anne adayi olarak yaptik. Saka gibiydi :KK70:

Bana yine beklemeler....
ben anlamadım testte çıkmadı mı hamileliğiniz neden regl bekliyorsunuz

Selam canım sen Dr kontrolüne gittinmi ikimizin aynı ben yarın gidecem
Yok canım gitmedim 7 haftayı doldurunca gideceğim inşallah :) cunku gidince yok kese yok kalp atışı diye telaş yapmaktansa rabbim kısmet ederse birden kalp atışını duymak istiyorum :) önceki topiklerde anneler genelde 7. hafta dolunca duyuyolardi :)

Merhaba kizlar.. dun iye suphesyle acile gttim cok kasik agrim idrarda yanma vardi. Gebelik suphem olabilcegini soyledim doktor bhcg istedi idrar tahliliyle. Sonuc 28.6 adete 4 gun vardi. Gebelik var yada yok diyemem dort gun sonra tekrarla testi dedi. Bakalim ne olacak 4 gun sonra.
Sen hoşgeldinnnnn Can'ım.ne güzel ne güzel taze taze güzel haberler

Yok canım gitmedim 7 haftayı doldurunca gideceğim inşallah :) cunku gidince yok kese yok kalp atışı diye telaş yapmaktansa rabbim kısmet ederse birden kalp atışını duymak istiyorum :) önceki topiklerde anneler genelde 7. hafta dolunca duyuyolardi :)
Ben de gittiğimde hem keseyi hem kalp atışını duydum Regl tarihlimden 12 gün sonra gitmiştim

Evet 7 kusur cikti :KK70:
Oraya guvenmeyip baska yere gittim. Medipole.
Orda da ayni cikti.
Medipoldeki dr "5in ustune gebelik var deriz, ortada bir adet gecikmesi de yok. Kanama olursa daha erken olmazsa ayin 10u gibi tekrar gel kontrol edelim" Dedi.
Canım daha yeni üstelik artış var benim adetten iki gün sonra 50ydi her iki güne iki kat arttığını düşünürsrk adetten önce benim değerde seninkigibiymiş
Kizlar ya benim dunden beri kasikagrisi çekiyorum oglum hasta diye hep kucagimdaydi ondan mi oldu acaba yoksa normal mi
bendede oluyor üstelik hiç bi iş yapmıyorum düşük korkusundan dr a sordum normal dedi

Kızlar sabahtan beri başım dönüyor. Bazen düşecek gibi oluyorum. Sizde var mı baş dönmesi?
kasık ağrısı ve halsizlik dışında hala sıfır belirtibenim inşallah bu iyiye işarettir

hoş geldin tatlım iki günde iki kat artarsa hsmilesin demek

Tansiyonun düşmüştür büyük ihtimalle canım, geçmezse ihmal etme görün doktora.

günaydın kızlar
bende de bi halsizlik ve uyku hali var bazen baş dönmesi yaşıyorum.. bi sorum var size araba kullanan arkadaslar kullanmaya devam ediyor mu?
Evet canım ben devam ediyorum. İlk doğumunda neredeyse kendim gidecektim doğuma :) son ana kadar kullandım. Ayrıca uyku hali beni de mahvediyor. :KK43:
Hayırlı olsun canım hoşgeldin.. İnşallah hamilesindir. :)
Dundu. Testi de dun yaptirdim. Ptesi 4,1 cuma 7,1 cikti.

Su an gecti o agrim da.
Bilmiyorum.
Sabah 1 dilim yumurtali ekmek, oglen 1 dilim yumurtali ekmek de yemistim de aksam kocaman bir tabak ispanak yedim. Bir kilodan yapmıştım yemegi, yarisindan fazlasini ben yedim. Kayisiyi her gun yiyorum.

Idrar pozitif, kanda da yukselis var da 7 sonucu dalga gecer gibi. Hos pembe akinti bu sabah geldi. Bu iyi sanirim?

Ben de yapmayacağım valla.

Dun aksam da babam kapida kalmis bize geldi. Bir de ustune sarhos. Biz de hastanedeydik. Direk yanimize gelmek zorunda kaldi. Ilk ciddi bebe muayenemi sarhos dede, evhamli baba, panik otesi anne adayi olarak yaptik. Saka gibiydi :KK70:
Renkli bir aile görmüş doktor da :KK48: değerin yüksek çıkması güzel ama beklemek daha güzel. İnşallah güzel haberler verirsin.

Bana yine beklemeler....

Canim benmde 5 6 gundur devam eden adet agrim var cok fazla. Sanirim bu agrilar normalmis kasik agrisi adet agrisi benim birde bacaklarimada vuruyor bazen
Canim benimde arada bir oluyor bas agrisi da oluyor bende sanirim normal hepsi tansiyon degisiyor sürekli

X