2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Valla öyle canım ya.. Is, ev temizliği, çocuk, derken hamile olduğumuzu unutuyoruz. Allah yardımcımız olsun. :KK14:

Kızlar selam.
Doktordan simdi geldim.
Duruma kotu diyemem, iyi de demiyorum.
Ben beklemeye devam...

Canım baktırdım, Çarşamba günü 1034gibi bişeydi, bugün 4027 olmuş. Yarın bat günüm. Doktora sordum kese ne Zaman görünür diye 6000-8000den sonra genelde görünüyor dedi. Haftaya tekrar gelmemi istedi. Alttan muayeneden ve ultrasona girmekten pek hoşlanmadığından 6. Haftamda gideyim aynı anda keseyle birlikte kalp atışlarını duyarım diyorum. Nasıl beklerim bilmiyorum... Haftaya devlet hastanesindeki aile hekimi bölümüne gidip rutin kan tahlillerimi yaptırcam. Kadın doğum çok kalabalık oluyor, doktor yüzümüze bile bakmadı. Size de tavsiyem aile hekimlerine gidin. Çok sıra olmuyor. Rahat rahat sorularımı sorup istediğim tahlilleri söyleyebiliyorum. Sonuçlarla 6. Hafta özelde doktora başlıyım diyorum. Ne dersin?
canım benim düşük tehlikesi olunca gebelikten önce başladım özelde doktora senin normalse sıkıntı olmaz istediğiniçine sindiği zaman başla

İyi akşamlar sizle aynı haftadayım üsttede yazmıştım maalesef doktor keseyi göremedi sizde durum nedir acaba kese göründü mü :KK43:

tatlum benimkide göremedi zaten bu haftada görülmesi çok düşükbir ihtimal genellikle hcg 3000i geçince görebiliyorlar ama 8000 olana kadar göremeyede biliyorlar sıkıntı etme

Kızlar selam.
Doktordan simdi geldim.
Ben beklemeye devam...

ne oldu canım neden durum iyi değil kötü değil panik yapma daha kimse keseyi göremedi baksana

Merhaba arkadaşlar ben de nasipse 2016 ekim annesi olacam 31 aylık bir kızım var
hayırlı olsun canım aynı haftsyız neler yaptın hcg kaç çıktı kese içşn doktora gittin mi

Kizlar selammm.ne zamandir yazamiyorum.ama okuyorum hep.yeni anne adaylari hepinize hayirli ugurlu olsun.darisi umudu olanlara olsun insallah. @sinkar sana takmis durumdayim :)) neden israrla seni bekliyorum hic bi fikrim yok.bugun topluluk icine girdim direk hamilemisin sen dediler.karnim o kadar buyudu ki..kabizlik peoblemim var ama suan 4 aylik hamile gibiyim.karnim cok buyuk :KK57:
bende dün eşime dedim ya 1 aylık hamile olup karnı şişen ilk insanım diye :) demek ki tek değilmişim karnım kocaman oldu 10 günde.

Valla öyle canım ya.. Is, ev temizliği, çocuk, derken hamile olduğumuzu unutuyoruz. Allah yardımcımız olsun. :KK14:
ruza ruza canım dikkat et boşver ev işini benim kanamam başlamadan evvel bende işden geldim salonu süpürdüm. ilişkiyede giriyorduk yine arada. nerden bileyim :KK43: anlıyacağın hiç öyle çok dikkat etmedim derken gece başladı kanama ve sonrası sancılar. hepsi ders oldu ama birdahakine çok daha temkinli davranacağım. uğraşma sende işle güçle dinlen

canım benim düşük tehlikesi olunca gebelikten önce başladım özelde doktora senin normalse sıkıntı olmaz istediğiniçine sindiği zaman başla

kızlar selam izmir'den birileri var mı aranızda?

tatlum benimkide göremedi zaten bu haftada görülmesi çok düşükbir ihtimal genellikle hcg 3000i geçince görebiliyorlar ama 8000 olana kadar göremeyede biliyorlar sıkıntı etme

ne oldu canım neden durum iyi değil kötü değil panik yapma daha kimse keseyi göremedi baksana

hayırlı olsun canım aynı haftsyız neler yaptın hcg kaç çıktı kese içşn doktora gittin mi

Neden öyle dedi ki? Hcg mi düşük geldi?

Evet 7 kusur cikti :KK70:
Oraya guvenmeyip baska yere gittim. Medipole.
Orda da ayni cikti.
Medipoldeki dr "5in ustune gebelik var deriz, ortada bir adet gecikmesi de yok. Kanama olursa daha erken olmazsa ayin 10u gibi tekrar gel kontrol edelim" Dedi.

Kızlar selam.
Doktordan simdi geldim.
Ben beklemeye devam...
Hayırlısıyla olsun inşallah canım. Kendine bir zaman belirle bir hafta gibi o zaman diliminde hiçbir şey yapma. Sürekli düşünmek test yapmak insanı yıpratıyor. Rahat olmaya çalış. İnşallah hayırlı zamanda olsun.

Merhaba arkadaşlar ben de nasipse 2016 ekim annesi olacam 31 aylık bir kızım var
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah canım.
ruza ruza canım dikkat et boşver ev işini benim kanamam başlamadan evvel bende işden geldim salonu süpürdüm. ilişkiyede giriyorduk yine arada. nerden bileyim :KK43: anlıyacağın hiç öyle çok dikkat etmedim derken gece başladı kanama ve sonrası sancılar. hepsi ders oldu ama birdahakine çok daha temkinli davranacağım. uğraşma sende işle güçle dinlen
Sağol canım benim. Elimden geldiğince işte. İlkinde de erken doğum yapmıştım. Allah'a emanet.

Hayırlısıyla olsun inşallah canım. Kendine bir zaman belirle bir hafta gibi o zaman diliminde hiçbir şey yapma. Sürekli düşünmek test yapmak insanı yıpratıyor. Rahat olmaya çalış. İnşallah hayırlı zamanda olsun.

Hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah canım.

Sağol canım benim. Elimden geldiğince işte. İlkinde de erken doğum yapmıştım. Allah'a emanet.

Bugun akintim var. Dun kesilmisti.
Peceteye silince akinti pembemsi oldu.
Devami henuz yok. Pede gelen giden de yok.
Ben regl olacagimda bagirsaklarim cok calisir. Kronik kabiz biri olarak bu sabah zorlanmadan yaptim.
Artik regl mi olacagim yoksa dun sadece ispanak ve 3 4 kayisi yedim ondan mi bilmiyorum. (Ispanak bagirsak calistiriyormus)
Ama yine de regl olacakmisim hissi var yalan degil.
Bana yine beklemeler....

Kizlar ya benim dunden beri kasikagrisi çekiyorum oglum hasta diye hep kucagimdaydi ondan mi oldu acaba yoksa normal mi

Kizlar ya benim dunden beri kasikagrisi çekiyorum oglum hasta diye hep kucagimdaydi ondan mi oldu acaba yoksa normal mi
Bende de oldu ve hala ara ara oluyor canım. Hatta ayağa kalkarken iki büklüm oluyorum bazen kasılıyor. Doktor kanama olmadıktan sonra normal bir sıkıntı olmaz dedi. Hormonlarla ve rahimin şekil değiştirmesiyle alakalı olmalı. Kafana takma. Benim kuzu da hep kucağımda. Araba koltuğuna bindir indir. Ondan sıkıntı olmaz Allah'ın izniyle .

Ben regl olacagimda bagirsaklarim cok calisir. Kronik kabiz biri olarak bu sabah zorlanmadan yaptim.
Artik regl mi olacagim yoksa dun sadece ispanak ve 3 4 kayisi yedim ondan mi bilmiyorum. (Ispanak bagirsak calistiriyormus)
Bana yine beklemeler....
Reglin bugün mü canım?

Kızlar merhaba.gün itibariyle her sabah aç karna 2 yemek kaşığı pekmez almaya başladımöneririrm

Bana yine beklemeler....
Gecikmen olmadıysa normal bu değer. Sonuçta hcg salgılanmaya 6-7ci günde başlıyor sen daha çok baştasın. Bence gebelik olmasa bu değer çıkmazdı.
Adet ağrısını takma. Ben karnım ve kasığıma giren ağrılardan sonra adet olcağıma yüzde yüz emin oldum. Hiç umudum yoktu. Ta ki bol bol susayıp çok sık idrara çıktığımı farkedinceye kadar. Bir hafya adet ağrısı çektim. Sonrası malum. Bence bebek var:KK66:

X