2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Yok canim benim ki bu dorduncu hamilelik 1.dusuk 2.bir kizim var 20 aylik 3.dusuk ve bu dorduncu hamileligim hayirlisiyla

bende ayni canim sislik baya var goguslerimde sis cok kotu gorunuyorum : p

Gecmis olsun rabbim sifa versin melegine cnm

MarV-el MarV-el
@umuttttt
zeran zeran
Hayirli olsun kizlar saglikli hamilelikleriniz olur insallah

Uzulme canim benim daha cok yeni masallah degerlerin iyi ,bir dahaki kontrolunde gorursun keseyi
Teşekkür ederim canımm senin de bebişin hayırlı ve uğurlu olur inşallah.problemsiz bir hamilelik geçirmeni diliyorum

Kızlar iyi akşamlar bugün kadın doğumcuya gittim pazartesi 1 şubatta hcg değerim 194.2 çıktı bugün 5 şubat ilk doktor kontrolümde karından ultrasonda kese göremedi doktor tekrar kan testi istedi az önce çıktı sonuç hcg 1474 baya yükselmiş 5 haftalık yani. Ama kese yok çok kötü etkileniyorum :KK43:
Kötü etkilenecek birşey yok. Benim değerim de aynıydı. Ben de göremedim. Doktorum 5 haftalık gebelik hemen görünmeyebilir dedi. Doktorun endişelendirerek hata etmiş.

Yok canım türkşyede ki dr bir hafta bekle dedi. Senin sonuç kaç çıktı?
1200 çıktı canım kese gözükmedi

Selam kizlar. Guzel haber alan arkadaslarim hayirli olsun. Diger arkadaslarimin da insallah en kisa surede olumlu sonuc alsinlar insallah.
Ders programim belli oldu ve ben her yere arabayla giden ben, artik sabahları okula yürüyerek gideceğim. Araba hantallastiriyor . ev okul arasi 2 km. Sabah 8 de derslerin basliyor ve pazartesi Şali, çarşamba 11 de bitiyor , perşembe 9.30 da bitiyor cuma ise nobetciyim aksama kadar okuldayim. Mecbur kalmadikca araba kullanmayacagim okula giderken , zaten evde kahvaltı yapacagim, öğle yemeğinde evimde olacagim, bir tek cuma okulda yerim artik yanina kuru meyve ve ceviz falan alirim.. Formunu boyle kormayi düşünüyorum. Normalde oğlumu krese ben birakiyordum. Artik Esim bırakacak sabahları, ben de hem sporumu yapmis olacagim hem de saglikli olacagim inşallah. Çok güzel oldu bu program :)
senin adına çok sevindim herşey yolunda spor yapıyorsun benim düşük tehlikesi olunca paşa paşa arabayla gideceğim mümkünse fazla ayakta durmayacağım alacağım kiloları doğumdan sonra düşüncem artık

kızlarrrr artık resmen ekim annesiyim değerim 489 çıktı trasnferin 10. günü doktorum büyük ihtimal ikiz dedi havalara uçtukkkk
hayırlı olsun canım=)

Kızlar iyi akşamlar bugün kadın doğumcuya gittim pazartesi 1 şubatta hcg değerim 194.2 çıktı bugün 5 şubat ilk doktor kontrolümde karından ultrasonda kese göremedi doktor tekrar kan testi istedi az önce çıktı sonuç hcg 1474 baya yükselmiş 5 haftalık yani. Ama kese yok çok kötü etkileniyorum :KK43:
canım bence o kadar panik yapma benimde 1200 doktor karından ultrasonda 3000den önce gözükmüyor zaten vajinal de yapmayalım haftaya bakalım dedi

Kötü etkilenecek birşey yok. Benim değerim de aynıydı. Ben de göremedim. Doktorum 5 haftalık gebelik hemen görünmeyebilir dedi. Doktorun endişelendirerek hata etmiş.
ben anlamiyorumki doktorlar neden insanin icine kurt dusuruyorlar yukselisin gayet iyi hic canini sıkma cnm icin rahat olsun babannemin bi lafi vardir hayirli iste hemen doktora gidersen gittigine pisman eder der o hesap olmus seninkide

ben anlamiyorumki doktorlar neden insanin icine kurt dusuruyorlar yukselisin gayet iyi hic canini sıkma cnm icin rahat olsun babannemin bi lafi vardir hayirli iste hemen doktora gidersen gittigine pisman eder der o hesap olmus seninkide

haftaya kalp sesini duyarsın inş cnm :KK66: bence sen bu ay daha bir rahattin en çok bunun katkısı olmuştur... baksana testini bile 10 gün geçince yaptın... bu bekleme bile senın bu ay daha sakın ve sabırlı olduğunu gösterir :KK66:
Kesinlikle canım gerçekten rahattim:) bayagi da gezdim tozdum bu ay :)

Yok canim benim ki bu dorduncu hamilelik 1.dusuk 2.bir kizim var 20 aylik 3.dusuk ve bu dorduncu hamileligim hayirlisiyla

bende ayni canim sislik baya var goguslerimde sis cok kotu gorunuyorum : p

Gecmis olsun rabbim sifa versin melegine cnm

MarV-el MarV-el
@umuttttt
zeran zeran
Hayirli olsun kizlar saglikli hamilelikleriniz olur insallah

Uzulme canim benim daha cok yeni masallah degerlerin iyi ,bir dahaki kontrolunde gorursun keseyi
Sağol canim benim :)

Allahım binlerce kez şükürler olsun ya nasi sevindim anlatamam muhteşem bi haber Rabbim S sinkar @tweetyy isteyen herkese nasip etsin canm sağlıkla kucağına al inş günümüz de aynı bakalım kim önce doğuracak :anneadayı::emir_bebek: ya süper haber zaten bence gebe olunca allah o rahatlığı gönlüne veriyor test bile yapmiyorsun
Sağol canim benim :) gerçekten o rahatlığı veriyor rabbim :)

Sizle konuştukça içim rahatlıyor inanın inşallah bende önümüzdeki hafta görürüm
Allahın izniyle hepsi olur boşver biraz rahat Birak kendini sksan nolcak hiçbir şey değişmeyecek ben 2.hamileligimde anladım şimdi bıraktım öyle rahatim ki mevlam neyleyler neylerse güzel eyler

1200 çıktı canım kese gözükmedi

senin adına çok sevindim herşey yolunda spor yapıyorsun benim düşük tehlikesi olunca paşa paşa arabayla gideceğim mümkünse fazla ayakta durmayacağım alacağım kiloları doğumdan sonra düşüncem artık

hayırlı olsun canım=)

canım bence o kadar panik yapma benimde 1200 doktor karından ultrasonda 3000den önce gözükmüyor zaten vajinal de yapmayalım haftaya bakalım dedi
Teşekkür ederim canım benimmmm

Ben gerçekten doktor konusunda çok şanssızım geçen hafta çocuğun zor olur dedi doktor ve hamileydim tamamen hatalı teşhis yaptı şimdide bu doktorum keseyi göremedi hayırlısı artık nasipte ne varsa onu yaşarız inşallah doktorlar yanılır ne diyelim

Allahım binlerce kez şükürler olsun ya nasi sevindim anlatamam muhteşem bi haber Rabbim S sinkar @tweetyy isteyen herkese nasip etsin canm sağlıkla kucağına al inş günümüz de aynı bakalım kim önce doğuracak :anneadayı::emir_bebek: ya süper haber zaten bence gebe olunca allah o rahatlığı gönlüne veriyor test bile yapmiyorsun
Benimde hiç test yapasımmm yokkk hayırdır inş :KK66:

X