2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Kizlar selammm.ne zamandir yazamiyorum.ama okuyorum hep.yeni anne adaylari hepinize hayirli ugurlu olsun.darisi umudu olanlara olsun insallah. S sinkar sana takmis durumdayim :)) neden israrla seni bekliyorum hic bi fikrim yok.bugun topluluk icine girdim direk hamilemisin sen dediler.karnim o kadar buyudu ki..kabizlik peoblemim var ama suan 4 aylik hamile gibiyim.karnim cok buyuk :KK57:

Kizlar selammm.ne zamandir yazamiyorum.ama okuyorum hep.yeni anne adaylari hepinize hayirli ugurlu olsun.darisi umudu olanlara olsun insallah. S sinkar sana takmis durumdayim :)) neden israrla seni bekliyorum hic bi fikrim yok.bugun topluluk icine girdim direk hamilemisin sen dediler.karnim o kadar buyudu ki..kabizlik peoblemim var ama suan 4 aylik hamile gibiyim.karnim cok buyuk :KK57:
cnm kabizliga sabahlari ac karnina kuru kayisi ye 4 5 tane bir bardakta su ic ustune ben bide aksam temekten once zeytinyag iciyorum faydasi oluyo

@Mavimavisular canım geçen cuma hcg 50 çıkmıştı bugün baktırdım 1200 çıktı doktor artış iyi dedi ama kese gözükmedi sen ne yaptın ?
browniii browniii canım ne yaptın artışa baktırdın mı ?
Canım baktırdım, Çarşamba günü 1034gibi bişeydi, bugün 4027 olmuş. Yarın bat günüm. Doktora sordum kese ne Zaman görünür diye 6000-8000den sonra genelde görünüyor dedi. Haftaya tekrar gelmemi istedi. Alttan muayeneden ve ultrasona girmekten pek hoşlanmadığından 6. Haftamda gideyim aynı anda keseyle birlikte kalp atışlarını duyarım diyorum. Nasıl beklerim bilmiyorum... Haftaya devlet hastanesindeki aile hekimi bölümüne gidip rutin kan tahlillerimi yaptırcam. Kadın doğum çok kalabalık oluyor, doktor yüzümüze bile bakmadı. Size de tavsiyem aile hekimlerine gidin. Çok sıra olmuyor. Rahat rahat sorularımı sorup istediğim tahlilleri söyleyebiliyorum. Sonuçlarla 6. Hafta özelde doktora başlıyım diyorum. Ne dersin?

Ekim annelerii iyi akşamlar yarın tekrar tam teşekkürlü bi hastanede uzman bi doktora gidecem kızlar keseyi görenler bana bi cevap yazsın 5. Hafta içindeyim kese yok

Ekim annelerii iyi akşamlar yarın tekrar tam teşekkürlü bi hastanede uzman bi doktora gidecem kızlar keseyi görenler bana bi cevap yazsın 5. Hafta içindeyim kese yok
Bana normal geldi Can'ım, bence endişelenme daha erken. Geç döllenmeyle ilgili olabilir, ben de 5. Haftaya başladım bugün. Kan değerim4027 doktor haftaya görürsün 6000-8000 den sonra dedi. Bu yüzden meraklanma bence

Canımsınn sağolasın... Benim bat 'a iki gün kaldı cnm:KK66: beklemedeyim... Ben karnı çıkan hamişleri çok seviyorummm... Anne dediğin, göbekli olacak şişecek.. Ayyy hamile olurumda inş ben de bu duyguları yaşarım :KK66:

İyi geceler hanımlar, temizlik çamaşır öldüm bu saate kadar. Belim koptu resmen. Şimdiden randımanım düştü :KK14:
kızlarrrr artık resmen ekim annesiyim değerim 489 çıktı trasnferin 10. günü doktorum büyük ihtimal ikiz dedi havalara uçtukkkk
Hayırlı olsun canım, Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah..
Bence de normal canım, acele etme, haftaya git bence. Kesin görürsün o zaman. :KK66:

X