- 9 Şubat 2015
- 337
- 212
- 38
Çarşamba günü gordum 5+1 de yanı 6.haftada seninde 5.hafta ama daha 4 . hafta içindeki iki hafta sonra kalp atisi na gidicemTeşekkür ederim canım benim sen kaçıncı haftada gördün keseyi kalp atışını
Sizle konuştukça içim rahatlıyor inanın inşallah bende önümüzdeki hafta görürümÇarşamba günü gordum 5+1 de yanı 6.haftada seninde 5.hafta ama daha 4 . hafta içindeki iki hafta sonra kalp atisi na gidicem
Ayy cnim cok sewndimm allh saglkli sihhtli kcagina almayi nasip etsin insallhh gozun aydin
Amiiin kizlar insalllaaaah
Teşekkür ederim canımm senin de bebişin hayırlı ve uğurlu olur inşallah.problemsiz bir hamilelik geçirmeni diliyorumYok canim benim ki bu dorduncu hamilelik 1.dusuk 2.bir kizim var 20 aylik 3.dusuk ve bu dorduncu hamileligim hayirlisiyla
bende ayni canim sislik baya var goguslerimde sis cok kotu gorunuyorum : p
Gecmis olsun rabbim sifa versin melegine cnm
MarV-el
@umuttttt
zeran
Hayirli olsun kizlar saglikli hamilelikleriniz olur insallah
Uzulme canim benim daha cok yeni masallah degerlerin iyi ,bir dahaki kontrolunde gorursun keseyi
Kötü etkilenecek birşey yok. Benim değerim de aynıydı. Ben de göremedim. Doktorum 5 haftalık gebelik hemen görünmeyebilir dedi. Doktorun endişelendirerek hata etmiş.Kızlar iyi akşamlar bugün kadın doğumcuya gittim pazartesi 1 şubatta hcg değerim 194.2 çıktı bugün 5 şubat ilk doktor kontrolümde karından ultrasonda kese göremedi doktor tekrar kan testi istedi az önce çıktı sonuç hcg 1474 baya yükselmiş 5 haftalık yani. Ama kese yok çok kötü etkileniyorum
1200 çıktı canım kese gözükmediYok canım türkşyede ki dr bir hafta bekle dedi. Senin sonuç kaç çıktı?
senin adına çok sevindim herşey yolunda spor yapıyorsun benim düşük tehlikesi olunca paşa paşa arabayla gideceğim mümkünse fazla ayakta durmayacağım alacağım kiloları doğumdan sonra düşüncem artıkSelam kizlar. Guzel haber alan arkadaslarim hayirli olsun. Diger arkadaslarimin da insallah en kisa surede olumlu sonuc alsinlar insallah.
Ders programim belli oldu ve ben her yere arabayla giden ben, artik sabahları okula yürüyerek gideceğim. Araba hantallastiriyor . ev okul arasi 2 km. Sabah 8 de derslerin basliyor ve pazartesi Şali, çarşamba 11 de bitiyor , perşembe 9.30 da bitiyor cuma ise nobetciyim aksama kadar okuldayim. Mecbur kalmadikca araba kullanmayacagim okula giderken , zaten evde kahvaltı yapacagim, öğle yemeğinde evimde olacagim, bir tek cuma okulda yerim artik yanina kuru meyve ve ceviz falan alirim.. Formunu boyle kormayi düşünüyorum. Normalde oğlumu krese ben birakiyordum. Artik Esim bırakacak sabahları, ben de hem sporumu yapmis olacagim hem de saglikli olacagim inşallah. Çok güzel oldu bu program :)
hayırlı olsun canım=)kızlarrrr artık resmen ekim annesiyim değerim 489 çıktı trasnferin 10. günü doktorum büyük ihtimal ikiz dedi havalara uçtukkkk
canım bence o kadar panik yapma benimde 1200 doktor karından ultrasonda 3000den önce gözükmüyor zaten vajinal de yapmayalım haftaya bakalım dediKızlar iyi akşamlar bugün kadın doğumcuya gittim pazartesi 1 şubatta hcg değerim 194.2 çıktı bugün 5 şubat ilk doktor kontrolümde karından ultrasonda kese göremedi doktor tekrar kan testi istedi az önce çıktı sonuç hcg 1474 baya yükselmiş 5 haftalık yani. Ama kese yok çok kötü etkileniyorum
ben anlamiyorumki doktorlar neden insanin icine kurt dusuruyorlar yukselisin gayet iyi hic canini sıkma cnm icin rahat olsun babannemin bi lafi vardir hayirli iste hemen doktora gidersen gittigine pisman eder der o hesap olmus seninkideKötü etkilenecek birşey yok. Benim değerim de aynıydı. Ben de göremedim. Doktorum 5 haftalık gebelik hemen görünmeyebilir dedi. Doktorun endişelendirerek hata etmiş.
ben anlamiyorumki doktorlar neden insanin icine kurt dusuruyorlar yukselisin gayet iyi hic canini sıkma cnm icin rahat olsun babannemin bi lafi vardir hayirli iste hemen doktora gidersen gittigine pisman eder der o hesap olmus seninkideKötü etkilenecek birşey yok. Benim değerim de aynıydı. Ben de göremedim. Doktorum 5 haftalık gebelik hemen görünmeyebilir dedi. Doktorun endişelendirerek hata etmiş.
Kesinlikle canım gerçekten rahattim:) bayagi da gezdim tozdum bu ay :)haftaya kalp sesini duyarsın inş cnmbence sen bu ay daha bir rahattin en çok bunun katkısı olmuştur... baksana testini bile 10 gün geçince yaptın... bu bekleme bile senın bu ay daha sakın ve sabırlı olduğunu gösterir
Sağol canim benim :)Yok canim benim ki bu dorduncu hamilelik 1.dusuk 2.bir kizim var 20 aylik 3.dusuk ve bu dorduncu hamileligim hayirlisiyla
bende ayni canim sislik baya var goguslerimde sis cok kotu gorunuyorum : p
Gecmis olsun rabbim sifa versin melegine cnm
MarV-el
@umuttttt
zeran
Hayirli olsun kizlar saglikli hamilelikleriniz olur insallah
Uzulme canim benim daha cok yeni masallah degerlerin iyi ,bir dahaki kontrolunde gorursun keseyi
Sağol canim benim :) gerçekten o rahatlığı veriyor rabbim :)Allahım binlerce kez şükürler olsun ya nasi sevindim anlatamam muhteşem bi haber Rabbim S sinkar @tweetyy isteyen herkese nasip etsin canm sağlıkla kucağına al inş günümüz de aynı bakalım kim önce doğuracakya süper haber zaten bence gebe olunca allah o rahatlığı gönlüne veriyor test bile yapmiyorsun
Selam canım sen Dr kontrolüne gittinmi ikimizin aynı ben yarın gidecem
Allahın izniyle hepsi olur boşver biraz rahat Birak kendini sksan nolcak hiçbir şey değişmeyecek ben 2.hamileligimde anladım şimdi bıraktım öyle rahatim ki mevlam neyleyler neylerse güzel eylerSizle konuştukça içim rahatlıyor inanın inşallah bende önümüzdeki hafta görürüm
Teşekkür ederim canım benimmmm1200 çıktı canım kese gözükmedi
senin adına çok sevindim herşey yolunda spor yapıyorsun benim düşük tehlikesi olunca paşa paşa arabayla gideceğim mümkünse fazla ayakta durmayacağım alacağım kiloları doğumdan sonra düşüncem artık
hayırlı olsun canım=)
canım bence o kadar panik yapma benimde 1200 doktor karından ultrasonda 3000den önce gözükmüyor zaten vajinal de yapmayalım haftaya bakalım dedi
Ben gerçekten doktor konusunda çok şanssızım geçen hafta çocuğun zor olur dedi doktor ve hamileydim tamamen hatalı teşhis yaptı şimdide bu doktorum keseyi göremedi hayırlısı artık nasipte ne varsa onu yaşarız inşallah doktorlar yanılır ne diyelimKötü etkilenecek birşey yok. Benim değerim de aynıydı. Ben de göremedim. Doktorum 5 haftalık gebelik hemen görünmeyebilir dedi. Doktorun endişelendirerek hata etmiş.
Sağ ol tatlı :)Kızlar denk geldim de bi bakıyım dedim :) hepinize hayırlı uğurlu olsun
Benimde hiç test yapasımmm yokkk hayırdır inşAllahım binlerce kez şükürler olsun ya nasi sevindim anlatamam muhteşem bi haber Rabbim S sinkar @tweetyy isteyen herkese nasip etsin canm sağlıkla kucağına al inş günümüz de aynı bakalım kim önce doğuracakya süper haber zaten bence gebe olunca allah o rahatlığı gönlüne veriyor test bile yapmiyorsun