2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
upload_2016-2-4_13-39-27.png

Benim gece koku cok fazla aliyordum butun ev yemek kokuyordu gece 12felan bide esim klovete az çamaşır suyu dökmüştü ama sanki bütün ev çamaşır suyu kokuyordu çok sicakti cam actim eşim soguk ne yapıyorsun sana öyle geliyor dedi sonra evdeki termostat a baktım ev 20c idi ben yaniyodum
Başladı sanırım bu hafta bizim bulantılar. Çok kötü ama ya :KK43:

Maşallah canım değerin epey yüksek ikiz mi? SAT'tan kaç gün sonra yaptırdın bu testi?
adet günüm 26.12.2015 di aynı gün test yaptım pozitif çıktı
27.01.2016 - 1016,44
30.01.2016 - 4704
02.02.2016 10.000 canım inşallah iyidir :)

adet günüm 26.12.2015 di aynı gün test yaptım pozitif çıktı
27.01.2016 - 1016,44
30.01.2016 - 4704
02.02.2016 10.000 canım inşallah iyidir :)
Kese göründü mü? Epey yüksek, iyi tabi :) Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

BEN DE SENİN DURUMUNDAYIM CNM BU AY RANDEVU ALDIM.. BAKALIM TÜP BEBEK Mİ AŞILAMA MI DİYECEK..
Bana aşılama dedi ama aşılama kimyasal ile sonuçlanınca birdahaki aynı şeyi yaşamaktan korktuğumuzdan tüp bebek dedik doktorumuzda tamam dedi. Siz nerede yaptıracaksınız hangi il? Ben izmirdeyim

Kızlar hamilelikte kaç kez beta hcg kan tahlili yapılıyor? Tekrar tekrar yapmamız gerekiyor mu değerleri takip için?

Yok bulantı sabah yoğun olur ben gayet iyiydim ama gece ates basti diye cam actim felan sol taraftan kolum boynum tutulmus o tarafa bakmıyorum çok ağrıyor
Dikkat et canım. Sıcak basmalarım olmuyo benim. Az önce asm'ye gittim idrar yolları enfeksiyonuna dikkat et dedi ilk üç ay düşüğe sebep oluyormus bilmediğimiz ne çok şey var.

Nolucak bu aksamustu uyku bastirmalari oglum ogle uykusundan uyaniyo benim uykum geliyo felaket
Benim başlamadı daha. Nolur başlamasın ya. İlk hamileliğimde insani ihtiyaçlarımı karşılamak için uyanıp geri yatıyordum. Ne yatması resmen bayılıyordum. Yine öyle olursa naparım:KK43:

Düşük üzerine hamile kalmak normalden daha kolay. Benim kanaman adet gibi devam etmişti. Hemen sonrasında yumurtladım ve tekrar hamile kaldım. Umutsuzluğa kapılma lütfen. Bebiş çok yakınlarda bir yerde
Bana aşılama dedi ama aşılama kimyasal ile sonuçlanınca birdahaki aynı şeyi yaşamaktan korktuğumuzdan tüp bebek dedik doktorumuzda tamam dedi. Siz nerede yaptıracaksınız hangi il? Ben izmirdeyim
ankaradayım ben cnm.. cumartesi randevumuz.. yarın bat günüm.. beklioruz bakalım.. hakkımızda hayırlısı..

Benim başlamadı daha. Nolur başlamasın ya. İlk hamileliğimde insani ihtiyaçlarımı karşılamak için uyanıp geri yatıyordum. Ne yatması resmen bayılıyordum. Yine öyle olursa naparım:KK43:
valka ben ilk hamileligimde bulantidan oldum 7 kilo verdim bu sefer bulantim suan icin yok ama uyku mahvetti ya oglumda rahatsiz atesi var ölüyorum suanda bildigin icim uyuyo

valka ben ilk hamileligimde bulantidan oldum 7 kilo verdim bu sefer bulantim suan icin yok ama uyku mahvetti ya oglumda rahatsiz atesi var ölüyorum suanda bildigin icim uyuyo
Geçmiş olsun kuzucuğa. Sana da kolay gelsin. O Uykuyla başa çıkmak çok zor

Kızlar hepinize merhaba. Ben de pazartesi günü adetime 5 gün kala idrar testinde çift çizgiyi gördüm. Dün de kan verdim ve değerim 1034,49 çıktı böylece ekim annesi olarak ben de aranıza katılmış oldum Allah'ın izniyle. Bat 5-6 şubattı. Yarın yeniden kan verip yükselmenin oranına bakalım dedik. İki kat mı yükselmeli iki günde?

X