yok cnm sorun olmuyo ben ilk hamileligimde 9 ay gittim bundada hatta daha dun gittimKzlar şu dönemde agda yapmak sakincalimidir.hamile olupta yapan cok var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok cnm sorun olmuyo ben ilk hamileligimde 9 ay gittim bundada hatta daha dun gittimKzlar şu dönemde agda yapmak sakincalimidir.hamile olupta yapan cok var
Başladı sanırım bu hafta bizim bulantılar. Çok kötü ama yaBenim gece koku cok fazla aliyordum butun ev yemek kokuyordu gece 12felan bide esim klovete az çamaşır suyu dökmüştü ama sanki bütün ev çamaşır suyu kokuyordu çok sicakti cam actim eşim soguk ne yapıyorsun sana öyle geliyor dedi sonra evdeki termostat a baktım ev 20c idi ben yaniyodum
Maşallah canım değerin epey yüksek ikiz mi? SAT'tan kaç gün sonra yaptırdın bu testi?
adet günüm 26.12.2015 di aynı gün test yaptım pozitif çıktıMaşallah canım değerin epey yüksek ikiz mi? SAT'tan kaç gün sonra yaptırdın bu testi?
Kese göründü mü? Epey yüksek, iyi tabi :) Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.adet günüm 26.12.2015 di aynı gün test yaptım pozitif çıktı
27.01.2016 - 1016,44
30.01.2016 - 4704
02.02.2016 10.000 canım inşallah iyidir :)
Yok bulantı sabah yoğun olur ben gayet iyiydim ama gece ates basti diye cam actim felan sol taraftan kolum boynum tutulmus o tarafa bakmıyorum çok ağrıyorBaşladı sanırım bu hafta bizim bulantılar. Çok kötü ama ya
Bana aşılama dedi ama aşılama kimyasal ile sonuçlanınca birdahaki aynı şeyi yaşamaktan korktuğumuzdan tüp bebek dedik doktorumuzda tamam dedi. Siz nerede yaptıracaksınız hangi il? Ben izmirdeyimBEN DE SENİN DURUMUNDAYIM CNM BU AY RANDEVU ALDIM.. BAKALIM TÜP BEBEK Mİ AŞILAMA MI DİYECEK..
inş olur cnm... benımde femaranın ikinci ayı inş işe yaramıştır...Dun gttim canim estrofem ve klomen die iki ilac verdi tarif ettgi seklde kullanicam hayrlisi bakalim insallah olur
Dikkat et canım. Sıcak basmalarım olmuyo benim. Az önce asm'ye gittim idrar yolları enfeksiyonuna dikkat et dedi ilk üç ay düşüğe sebep oluyormus bilmediğimiz ne çok şey var.Yok bulantı sabah yoğun olur ben gayet iyiydim ama gece ates basti diye cam actim felan sol taraftan kolum boynum tutulmus o tarafa bakmıyorum çok ağrıyor
Kızlar hamilelikte kaç kez beta hcg kan tahlili yapılıyor? Tekrar tekrar yapmamız gerekiyor mu değerleri takip için?
Benim başlamadı daha. Nolur başlamasın ya. İlk hamileliğimde insani ihtiyaçlarımı karşılamak için uyanıp geri yatıyordum. Ne yatması resmen bayılıyordum. Yine öyle olursa naparımNolucak bu aksamustu uyku bastirmalari oglum ogle uykusundan uyaniyo benim uykum geliyo felaket
Düşük üzerine hamile kalmak normalden daha kolay. Benim kanaman adet gibi devam etmişti. Hemen sonrasında yumurtladım ve tekrar hamile kaldım. Umutsuzluğa kapılma lütfen. Bebiş çok yakınlarda bir yerde
ankaradayım ben cnm.. cumartesi randevumuz.. yarın bat günüm.. beklioruz bakalım.. hakkımızda hayırlısı..Bana aşılama dedi ama aşılama kimyasal ile sonuçlanınca birdahaki aynı şeyi yaşamaktan korktuğumuzdan tüp bebek dedik doktorumuzda tamam dedi. Siz nerede yaptıracaksınız hangi il? Ben izmirdeyim
valka ben ilk hamileligimde bulantidan oldum 7 kilo verdim bu sefer bulantim suan icin yok ama uyku mahvetti ya oglumda rahatsiz atesi var ölüyorum suanda bildigin icim uyuyoBenim başlamadı daha. Nolur başlamasın ya. İlk hamileliğimde insani ihtiyaçlarımı karşılamak için uyanıp geri yatıyordum. Ne yatması resmen bayılıyordum. Yine öyle olursa naparım
Geçmiş olsun kuzucuğa. Sana da kolay gelsin. O Uykuyla başa çıkmak çok zorvalka ben ilk hamileligimde bulantidan oldum 7 kilo verdim bu sefer bulantim suan icin yok ama uyku mahvetti ya oglumda rahatsiz atesi var ölüyorum suanda bildigin icim uyuyo
sagol cnm allah cocuklu hamislerin daha bi yardımcısı olsunGeçmiş olsun kuzucuğa. Sana da kolay gelsin. O Uykuyla başa çıkmak çok zor