- 15 Haziran 2012
- 842
- 439
canım kaç gündür okadar stresliyim ki beynim yerinden çıkıcak. Çay bile içemiyorum bir haftadır canım çekmiyor. Sakınleşmeye ihtiyacım vardı netten baktım papatya rezene hamilelikte içilebiliyor ama sadece 2 bardakCanım sakinlik iyi de benim doktorum papatya adaçayı gevşeten tüm bitki çayları yasak demişti özellikle ilk aylarda tabi yinede kendi doktoruna bir danış
Ben gecen hafta yaptim yarin adet olunca yapamam diyeKzlar şu dönemde agda yapmak sakincalimidir.hamile olupta yapan cok var
Bende çok sinirliyim isirmaya hazir it gibi aradada gecmisi kurcala düşün düşün AğlıyorumC
canım kaç gündür okadar stresliyim ki beynim yerinden çıkıcak. Çay bile içemiyorum bir haftadır canım çekmiyor. Sakınleşmeye ihtiyacım vardı netten baktım papatya rezene hamilelikte içilebiliyor ama sadece 2 bardak
Gebelik haftan doğum ile bakiyorum senle 1hafta oynuyor ama senin dogum benden sonra son adet nezamandiC
canım kaç gündür okadar stresliyim ki beynim yerinden çıkıcak. Çay bile içemiyorum bir haftadır canım çekmiyor. Sakınleşmeye ihtiyacım vardı netten baktım papatya rezene hamilelikte içilebiliyor ama sadece 2 bardak
Gebelik haftan doğum ile bakiyorum senle 1hafta oynuyor ama senin dogum benden sonra son adet nezamandi
Dun gttim canim estrofem ve klomen die iki ilac verdi tarif ettgi seklde kullanicam hayrlisi bakalim insallah olurcnm benım bat 7 şubat test yapmadım günüm geçerse test yapıcagım inş...sen tedavine başladın mı... ? bu ay eğer gebelik gercekleşmezse , doktor adetinin 3. günü mutlaka gel dedi, kist ihtimali var, hadi hayırlısı cnm
Yaaa benim 26 aralik tiCanım benim son adetim 05.ocak.
korkuyorum ya bişe olur diye bazi arkadaslarm ypma fln diyolarBen gecen hafta yaptim yarin adet olunca yapamam diye
Ben kullandım olmadi biraz dinleneyim dedim dinlenirken ben bünye çalışmışDun gttim canim estrofem ve klomen die iki ilac verdi tarif ettgi seklde kullanicam hayrlisi bakalim insallah olur
Yaaa benim 26 aralik ti
Benim ilk bebegim değil ve doguma bile yaptimda gittim bisey olmaz ama kendine nazik davran az biraz fazla acıyor sankiÇok merak ediyorum bil
korkuyorum ya bişe olur diye bazi arkadaslarm ypma fln diyolar
Ben 4.gün evde 5.gun kanda 4169 cikti dr iyi dediCanım canımı sıkan ne biliyormusun ben adet günü idrarda testi yaptım seninki kadar koyu çıktı. Lakin kan. Testi verdim dün 17 çıktı
Eki Görüntüle 1764049Kızlar rica etsem bana beta hgc testinizin sonuç resmini yollarmısınız ya da hangi metotla yapıldığı yazıyor mu benimkinde elisa yöntemi yazıyor. Bu da up uzun bir açıklamanın kısaltılmışı. Makina ile yapılmıyor sanırım bir kitle yapılıyor. Bu yüzden değer düşük çıkmış olabilir. rica etsem yazıyor mu bakarmısnız?
Canım benim düşük tehlikem var belki o uüzden demiştir doktorC
oo çok güzel cnm ıkız olmasınBenim kese vardı arkasin da kararti var dedi idrara sikisik degildim 1hafta sonra goruselim dedi gunum 5gub geçmişti degerim 4169cikti
canım test medotu vs yazıyor mu?
dosyayi yukleyemedim telde benimkininde elisa yontemi yaziyor 584Kızlar rica etsem bana beta hgc testinizin sonuç resmini yollarmısınız ya da hangi metotla yapıldığı yazıyor mu benimkinde elisa yöntemi yazıyor. Bu da up uzun bir açıklamanın kısaltılmışı. Makina ile yapılmıyor sanırım bir kitle yapılıyor. Bu yüzden değer düşük çıkmış olabilir. rica etsem yazıyor mu bakarmısnız?
Hayır canım sadece hormon raporu yazıyor. Diğer testlerde Elisa raporu yazıyor.canım test medotu vs yazıyor mu?