2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Canım kan kırmzıı olmadığı sürece korkma. Olabiliyor dikkat et. Ve bence hemen dr git bekletmeden.
Çalışıyorum ve bugun yapmam gereken seyler var, gebelıgıde soylemedım dr gıtmeden o yuzden neredeyse hıc ımkanım yok gıtmek ıcın . Allah esırgesın

@emelocco aynen çok açık pembeydi çok az bişey geldi. tamam teşekkür ederim sabredeceğim o zaman
ahh sendedemı olduc anım ? sureklı kontrol halındeyım devamı olacakmı gelecekmı dıye
ama bılmıyorum ıyı dusunuyorum ıyı hısssetmeye calısuyorum

Gunaydin kizlarr
Desteginize ihtiyacim var BAT 13 subat.. Henuz bilmiyorum hamile miyim bu sabah dayanadim predictor hassas yaptim ama negatifti.. dengesizlik had safhada kocamla 2 gundur konusmuyoruz :KK43: cook uzgunum.. ates olcme yontemi kullanmaya basladım bi turlu yukselmedi.. İnşallah hamileyimdir.. Deliler gibi istiyorum! Yaş 32

Gunaydın canım
oncelıkle cıdden adetıne daha cok var o yuzden negatıf ıcın uzulmemelısın

Günaydın kızlar. Kanaması olan arkadaşlar lütfen kahve kırmızı demeden doktora başvurun. Bende de olmuştu. Bir ay yattım. Bu hamileliğimde olma ihtimaline karşı doktor progesteron verdi. Bugün kullanmaya başlıcam.

Ekim annesi slim geldi! :KK70:
Hoşgeldin dünür
Günaydın kızlar. Kanaması olan arkadaşlar lütfen kahve kırmızı demeden doktora başvurun. Bende de olmuştu. Bir ay yattım. Bu hamileliğimde olma ihtimaline karşı doktor progesteron verdi. Bugün kullanmaya başlıcam.
Merhaba canım aksama dr gıdıcem , ancak bana kırmızı olmayan lekelenmeler hıc onemlı degıl demıstı. bırde benım oncekı cocugumdada olmustu o yuzden acaba dıyorum yanı temennım kotu sonuclar dogurmayacagı yonunde sureklı kontrol halındeyım ınsallah bır daha olmaz
bana nasip olmadı ekim annesi olmak... bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza alın.. isteyipte bebeği olmayanlara lütfen dua edin..
daha cok var ama reglı'ne

Ekim annesi slim geldi! :KK70:
hoşgeldin canım allah sağlıkla kycağına almayı nasip etsin

aynen canım benimde ilk hamileliğim kanamalı geçti sonra ne yazıkki kaybettim bu sefer progesteron iğne oluyorum önlem olarak çok şükür leke yok

idrar testinde bişey çıkmadı bi de hissediyorum rahmim iki gündür aşağı indi.. :KK61:
canım ben kan testi sonucumu cuma aldım pazartesi idrar hala çoook silik iki çizgiydi panik yapma geç döllenme olabilir umudunu kaybetme

arkadaşlar merhaba ben birşeyi merak ediyorum dün keseyi gördük 8 mm dedi doktor.kan değerlerimde şu şekilde yükseldi
27.01.2016 1016,44 - 30.01.2016 4704 - 02.02.2016 10.000 normall değil mi

Hoşgeldin dünür

Merhaba canım aksama dr gıdıcem , ancak bana kırmızı olmayan lekelenmeler hıc onemlı degıl demıstı. bırde benım oncekı cocugumdada olmustu o yuzden acaba dıyorum yanı temennım kotu sonuclar dogurmayacagı yonunde sureklı kontrol halındeyım ınsallah bır daha olmaz
daha cok var ama reglı'ne
tabi canım. Kötü bir şey değildir kesinlikle. Birşey olacağından değil zaten, önlem almak maksat..
hoşgeldin canım allah sağlıkla kycağına almayı nasip etsin

aynen canım benimde ilk hamileliğim kanamalı geçti sonra ne yazıkki kaybettim bu sefer progesteron iğne oluyorum önlem olarak çok şükür leke yok

canım ben kan testi sonucumu cuma aldım pazartesi idrar hala çoook silik iki çizgiydi panik yapma geç döllenme olabilir umudunu kaybetme
Ben daha başlamadım canım. ama sürekli kontrol ediyorum. Eşim almaya gitti. Hemen başlamadan içim rahat etmeyecek

tabi canım. Kötü bir şey değildir kesinlikle. Birşey olacağından değil zaten, önlem almak maksat..

Ben daha başlamadım canım. ama sürekli kontrol ediyorum. Eşim almaya gitti. Hemen başlamadan içim rahat etmeyecek
Canım benimki sıkıntılı gebelik pıhtılaşma problemim var onun içinde iğne oluyorum sizinki çok sıkıntı olmaz stres yapmayın ama önleminizi alın aksatmayın
Bu arada kızlar benim kan testim cuma günü 52 çıktı doktora cuma gideceğim ne kadar yükselir acaba bir haftada kese görülür mü?

Günaydın kızlar.
4+3 bugun
gece uyurken banyodan sonra camasırımda gordum kahve veya grı gıbı ufacık bı leke vardı bunun dısında akıntım var sanırım sızdede vardır akıntı durumu bu aksam bu sebeble dr gıdıcem yuregımı ferah tutmaya calısıyorum kotu bısey oldugunu dusunmemeye calısıyorum oglumdada gelmıstı tam test gunu bu grı leke bır dahada olmamıstı . Ama ondan sonrakı gebelıgım cok asırı kanamalı gectıgı ıcın canım sıkılmadı dıyemem

Canım yerleşme kanaması olabilir stres yapma kötü şeyler getirme aklına. Ama doktora gitmeyide ihmal etme tabiki.

Canım benimki sıkıntılı gebelik pıhtılaşma problemim var onun içinde iğne oluyorum sizinki çkatlanmlntı olmaz stres yapmayın ama önleminizi alın aksatmayın
Bu arada kızlar benim kan testim cuma günü 52 çıktı doktora cuma gideceğim ne kadar yükselir acaba bir haftada kese görülür mü?
Hangi igneyi kullaniyosun canim? Ben adet gunumde baslamistim igneye 10 gun icinde kese gorunur olmali normalde. 2 gunde bir kan degerin 2ye katlanmali

Hangi igneyi kullaniyosun canim? Ben adet gunumde baslamistim igneye 10 gun icinde kese gorunur olmali normalde. 2 gunde bir kan degerin 2ye katlanmali
BENİM DEĞER ARTIŞIM NORMAL Mİ
27.01.2016 - 1016,44
30.01.2016 - 4704
02.02.2016 - 10.000
KESE 8 MM ÇIKTI DÜN

X