- 24 Ocak 2016
- 673
- 956
- 37
Canım.ne yaptın kalp atışını duyabildinmi ne dedi doktorBEN 3 TE GİDECEĞM
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım.ne yaptın kalp atışını duyabildinmi ne dedi doktorBEN 3 TE GİDECEĞM
Teşekkür ederim canım içime su serpildi.arkadaşlar bir kişinin doktoru dedi diye korkmayın lütfen.ben tüp bebekle hamile kaldım.transferden sonra 3 gün dikkat edin sonrasında normal hayatınıza dönün dediler.üstelik bunu diyen prof.semra kahraman.dünyaca kabul görmüş bir doktor.korkmayın dikkat edin yeter.
Yok canım keseyi gördük 4,5 5 haftalık dedi aspirin verdi 8 mm keseCanım.ne yaptın kalp atışını duyabildinmi ne dedi doktor
Canım endişelenme doktor tekrar olursa gel demişti bir daha olmadı. Baya açık pembe gelmişti. Kontrolde de bişey çıkmadı hcg de de sorun çıkmadı. Ama sen yine danış doktoruna.@Funniee 2 haftalık felan olmalı çok erken daha koyu değil genelde bu tür kanamalar koyumu oluyor öyle okudum burda doktora ancak yarın giderim Allahım sen koru
@emelocco aynen çok açık pembeydi çok az bişey geldi. tamam teşekkür ederim sabredeceğim o zamanCanım endişelenme doktor tekrar olursa gel demişti bir daha olmadı. Baya açık pembe gelmişti. Kontrolde de bişey çıkmadı hcg de de sorun çıkmadı. Ama sen yine danış doktoruna.
Bu arada hem oğlumda kanamam olduğu için, hem düşüğüm için hem de şiddetli karn ağrımdan dolayı progestan verdi. Bir de bebek büyüsün beslensin diye yazıyorum diyerek decavit diye bir ilaç yazdı. Sanırım folik asit yerine kullanılıyor. Kullanan var mı sizden?
Kilo almak istemiyorum ya bir dahakine başka doktora gidecektim zaten. O zaman söylerim değiştirsin bari. Bana da bu kadar vitamin gereksiz geldi. Folik asit neyimize yetmiyorIlk gebeligimde decavit vermisti saglik ocagindaki ebe. Bazi doktorlar vermio dedi. Ben de bebek gelişimi icin ictim. Ama doktor -ki doçent- "cok severler vitamin vermeyi" diyerek onaylamadigini söylemişti. Bana kilo yapti istahim acildi. Benim tecrubem bu.
İki günde iki kat deniliyor ya insanın kafasına takılıyor. Demek muhtemel doğum tarihimiz birbirine yakın Can'ım :)benim değerlerime benziyor benim de cumartesi 181 di pazartesi 500 dü demek ki salı baktırsam seninki gbi bir değer çıkacaktı. :)
Ne guzel bir doktormus :) ben bugunlerde yumurtladim ve eger dollenne olduysa gebeligim netlesene kadar hafif tempolu jogging ve bisiklet ve pilates devam edeyim diyorumben kalp atışını gördükten sonra , kendisi de spor yapan doktorumun onayıyla sanırım yine yüzme veya pilatese gideceğim.
Hadi ya ben kalp atışı duyulur diye dusunmustum bende cumartesi ye aldım randevuyu bakalım o zamana duyulurmu tekrar ne zaman gideceksin doktoraYok canım keseyi gördük 4,5 5 haftalık dedi aspirin verdi 8 mm kese
Canim dr u ara.2 haftalik degildir.son adetinden itibaren hesaplicaksin.ya hap ya ogne baslar.ama sen cok hareket etmemeye calis@Funniee 2 haftalık felan olmalı çok erken daha koyu değil genelde bu tür kanamalar koyumu oluyor öyle okudum burda doktora ancak yarın giderim Allahım sen koru
Amin hayırlı olsun:)Selamlar kızlar az önce öğrendiğim üzere bende aranızda katıldım. Çok heyecanlıyım çokta kafam karışık. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi.
Ayın 12 sinde kontrol var ama kalp atışı için erken olabilir yineHadi ya ben kalp atışı duyulur diye dusunmustum bende cumartesi ye aldım randevuyu bakalım o zamana duyulurmu tekrar ne zaman gideceksin doktora