canım bizimde 25 26 arası ama dediğin gibi doktorlar 23 derece olsun 24 ü geçmesin istiyor üşüyen sizsiniz onlar değil diyor bende ne yapacağımı bilemedim ama üstünü çok kalın giydirmiyorum yatarkende çok örtmüyorum o şekilde dengelemeye çalışıyorum nemide hiç ölçmedimKızlar oda sıcaklığını ne yapıyorsunuz? Ben 25 üstü tutuyorum nerdeyse. nem de yüzde 60 üstünde . sizde durumlar nedir?uzmanlar sabah 23 akşam 20 gibi diyor ama üsür diye korkuyorum. Bir de htc marka termometre var inş doğru ölçüyordur :)
Simdilik bizimle aynı odada yatıyor ve biz sıcaktan uyuyamıyoruz nerdeyse. en iyisi azaltmak biraz sıcaklığı sanırımcanım bizimde 25 26 arası ama dediğin gibi doktorlar 23 derece olsun 24 ü geçmesin istiyor üşüyen sizsiniz onlar değil diyor bende ne yapacağımı bilemedim ama üstünü çok kalın giydirmiyorum yatarkende çok örtmüyorum o şekilde dengelemeye çalışıyorum nemide hiç ölçmedim
Canım benimkide enaz 1 saat memede duruyordu. Geçen çocuk dr u dedi ki, sizi kullanıyor. 1 memede en fazla 20 bilemedin 30 dk durmaliymis. Sonra yalancı meme gibi kullanirmis. Oyüzden sende çok tutma ayır bence canımKizlar bizde de uyku aralari cok uzun. Uyaninca hala 2-3 saat uyumuyor. Tekrar acikiyor emme saati geliyor. Bazen 5 saat uyumuyor. Memede saatlerce emmeden duruyor. Memede icmeyip uyuyor. Doymuyor diye ve sutum azalmasin diye sagip veriyorum. Onu cokur cokur iciyor. Ama sadece memeyle beslemeye kiyamiyorum ac kalacak diye. Sarilik gecsin diye boyle yaptim hala devam ediyoruz. Simdilerde de sesi kalinlasti, bogaz enfeksiyonu olmasin diye devam ediyorum boyl. Hem uzun sure emzirme, pompa, temizligi vs kendime ayiracak 5 dk olmuyor kimi zaman. Cok yoruldum artik. Annem gidince ne olacagim diye kara kara dusunuyorum.
cnm nr gelirse allahtan caresi olmaz ki öyle bişey olsa bileSağol canım haftaya da sıkıntı olursa randevu alayım gideyim oraya canım
Aynısını dedi dr. İnş canım bizdede öyle olur.
Haklısın canım ama belki önlem alınır diye aslında
Evet cnm düzene girecek hem uyku fuzrnu hrm kaka satti hem yemek satti sen hic merak etme bi bakacaksin kocaman oldu yavrunGüzel Anneler bebişlerimiz sağlıkla sıhhatle mutlulukla huzurla büyüsün gazımız olmasın inşallah çok merak ettiğim bi konu var benim kızım 24 saatte 6 saat anca uyuyo çok huzursuz sürekli ağlıyo ddr . götürdük bi sıkıntı yok şükür ama çevremde herkes 40 ı çıkınca düzelir diyor var mı düzene giren azıcıkta olsa
Canım benimkide enaz 1 saat memede duruyordu. Geçen çocuk dr u dedi ki, sizi kullanıyor. 1 memede en fazla 20 bilemedin 30 dk durmaliymis. Sonra yalancı meme gibi kullanirmis. Oyüzden sende çok tutma ayır bence canım
Buarada bazen çok uyuyor bazen uyanık kalıyor bizimki de belli olmuyor.
Bu hafta taşınıyoruz buarada inş. Yorgunluktan sütüm etkilenmez. . .[/QUOTE
Canim kendini yormamaya calis. Kolay gelsin size. Insallah etkilenmezsiniz. Ben silikon ucla emziriyorum hala ve kizim 5-10 dk sadece emiyor. Kalan surede emip emmedigini tam anlayamiyorum.sonra sagdigimda epey sut kalmis oluyor gogsumde. O sebeple gogsumu unutmasin diye uzun kalmasina izin veriyorum. Uyuuor uyaniyor az az emiyor. Ama pesine biberonla sagdigimi verdigimde istahlica emiyor. Bilmiyorum sonumuz ne olacak. Insallah sadece emerek beslenmeye baslariz. Cunku bu isler ekstra yoruyor beni.
canım kafein alımın nasıl benim bebekde uyandımı 4 5 saat uyanık kalıyor bu dönemde 16 20 saat arası uyuması gerekiyormuş biz daha 12 saati görmedik geçen 2 gün çok huysuzdu ve hiç uyumuyordu çayı çikolatayı kestim tesadüf mü bilmem ama iki gündür sakinleşti ve biraz daha fazla uyumaya başladıGüzel Anneler bebişlerimiz sağlıkla sıhhatle mutlulukla huzurla büyüsün gazımız olmasın inşallah çok merak ettiğim bi konu var benim kızım 24 saatte 6 saat anca uyuyo çok huzursuz sürekli ağlıyo ddr . götürdük bi sıkıntı yok şükür ama çevremde herkes 40 ı çıkınca düzelir diyor var mı düzene giren azıcıkta olsa
ben uzun uyuduğu saatlerde sağıyorum işe gittiğimde zorluk yaşamamak adına gündüzleri 1 öğün biberonla beslemeye çalışıyorum bazende doymuyor sütüm belli olmuyor bir gün iyi bir gün az philips avent kullanıyorum elektrikli ve gayet memnunumSlm kizlar bi sorum olacak siz hem sütünüzü sağip hemde emziruyormusunuz? ve neyle sagiyorsunuz bilginiz i paylaşirmisiniz
Acaba? ??
Canim kayinvalidem de aynisini dedi ama ben burda aci elma yagi bulamadigimdan deneyemedim.Kizlar gaz icin aci elma yagiyla ayaklarina ve karnina masaj yapin diyorlar. Deneyeniniz var mi?
Çay dışında bişi tüketmiyorum oda açık 2 tane anca yediğime o kadar dikkat ediyorum ki kafayı yiyecek gibi oluyorum bazencanım kafein alımın nasıl benim bebekde uyandımı 4 5 saat uyanık kalıyor bu dönemde 16 20 saat arası uyuması gerekiyormuş biz daha 12 saati görmedik geçen 2 gün çok huysuzdu ve hiç uyumuyordu çayı çikolatayı kestim tesadüf mü bilmem ama iki gündür sakinleşti ve biraz daha fazla uyumaya başladı
İnşallah ya hep böyle kalacak gibi karamsarlık kaplıyor bazenEvet cnm düzene girecek hem uyku fuzrnu hrm kaka satti hem yemek satti sen hic merak etme bi bakacaksin kocaman oldu yavrun
canım bilemedim çayı bırakalı 3. gün ve gaz sancısı dışında diğer günlere nazaran daha sakiniz ve gazı yoksa uykuya daha kolay dalıyor ben çayla beraber çikolatada tüketiyordum artık kafeinden mi yoksa 40'ımız çıktı ondan mı bilmiyorumÇay dışında bişi tüketmiyorum oda açık 2 tane anca yediğime o kadar dikkat ediyorum ki kafayı yiyecek gibi oluyorum bazen
her gün aynı saatte ağlama oluyor mu sizde decanım bilemedim çayı bırakalı 3. gün ve gaz sancısı dışında diğer günlere nazaran daha sakiniz ve gazı yoksa uykuya daha kolay dalıyor ben çayla beraber çikolatada tüketiyordum artık kafeinden mi yoksa 40'ımız çıktı ondan mı bilmiyorum
Canm netten bi bak tam hatırlamıyorum ama 170 miydi neydi arıyorsun onlar seni yönlendiriyor gidip bisi yapmana gerek yok. Eger dogum sonrasi raporun sistemde gözüküyorsa her ayın 8 ile 18 miydi (belirli tarihler arasında) postaneye yatıyormuş para senin adına.Kızlar biz 40'ımızı doldurduk çok şükür 41 günlük olduk bugün zaman çok çabuk geçiyor halbu ki biraz yavaş geçsede kuzumu doya doya sevsem birde süt parası ve çocuk parası aldınız mı almak için ne yapmamız gerekir ne kadar süresi var eşime el mahkumum 5 yıl süresi var deyip geçiştiriyor çok sinir oluyorum zaten bir iki gün daha sürerse çocuğu alıp işlemleri ben yapacağım
Evet canım her gün ayni saatlerde aksam .6.7 olunca huysuzlaniyo . emmiyo uyuyamiyo..her gün aynı saatte ağlama oluyor mu sizde de