2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310

Bizimki hala eldivenli:) Cesaret edemedim kesmeye cok küçük ve kıpır kıpır durmuyo.
Biz hastaneden gelir gelmez çıkardık eldiveleri cnm zaten tutmuyordu elinde. Bi de bi arkadasm demisti gece kalkmis bi bakmis çocuğun agzinda eldiven, o sebepten de tehlikeli bnce. Uyurken kesmeyi denese daha rahat oluyor.

Boyle birsey canım. Onda uyutuyorum bazen iyi geliyor

maşallah canım ya ne güzel anlatmışsn :)) bi de sizinde gaz sorununz vardı dmi

Cnm benim takma benim kizdada öyle dedi ayni sana soylendiği gibi ama maşallah cokta iyi duyuyo valla cin gibi haftaya kontrol de gotrmedim ben gelirse allahtan de Allah a emanet et allah butun bebeklerimizi korusun

Valla ben 3 cocuk annesiyim 3 bebeğim 20 ortanci 3 yasna basdi ilk kizimda 4 de BASTI ama ben onkari uyutup uyuyirum cunki benimde dinlenmeye ihtiyaç im var hemde tek bakyirum hic kimse de yardim etmiyo

Sağol canım haftaya da sıkıntı olursa randevu alayım gideyim oraya canım
Canm hic korkma bizim de sol kulakta oldu bi hafta sonra bi daha gitti testten geçti kulakta sıvı olabiliyormuş endişelenmeyin demişti dr ki öyle oldu içini ferah tut cnm
Aynısını dedi dr. İnş canım bizdede öyle olur.
Cnm benim takma benim kizdada öyle dedi ayni sana soylendiği gibi ama maşallah cokta iyi duyuyo valla cin gibi haftaya kontrol de gotrmedim ben gelirse allahtan de Allah a emanet et allah butun bebeklerimizi korusun
Haklısın canım ama belki önlem alınır diye aslında

Ben cok pimpirikliyim galiba. Sabaha kadar başında nobet tutuyorum. Esim de 40ı çıkana kadar böyle yaparız dedi.o daha pimpirikli

Valla ben 3 cocuk annesiyim 3 bebeğim 20 ortanci 3 yasna basdi ilk kizimda 4 de BASTI ama ben onkari uyutup uyuyirum cunki benimde dinlenmeye ihtiyaç im var hemde tek bakyirum hic kimse de yardim etmiyo
Maşallah canım enerjine.aslında annem gündüz gelip ilgilenince biraz rahata alıştık galiba.kimsem olmasa ben de isteyerek olmasa da sızardım heralde

gece onla uyuttum cnm yoksa sabahliyoduk 1.5 da uyudu kuzucum kendi kendine
Peki nereden dinletiyorsun beyaz gürültüyü kitapta telefondan istediğiniz verimi alamayabilirsiniz diyor. Dönencesinde var ama onun da sesi çok az çıkıyor. Bizimki ilk başta dinliyor bi 5 10 dk sonra sıkılıyor mecbur yine kucakta uyutuyorum nasl alıştırcam kendi kendine uyumaya bilemedim:/

Canım benimkide aynı durumda. Yataga koyunca uyanıyor zorluyor nasıl yapıcam bilmiyorum

Kizlar bizde de uyku aralari cok uzun. Uyaninca hala 2-3 saat uyumuyor. Tekrar acikiyor emme saati geliyor. Bazen 5 saat uyumuyor. Memede saatlerce emmeden duruyor. Memede icmeyip uyuyor. Doymuyor diye ve sutum azalmasin diye sagip veriyorum. Onu cokur cokur iciyor. Ama sadece memeyle beslemeye kiyamiyorum ac kalacak diye. Sarilik gecsin diye boyle yaptim hala devam ediyoruz. Simdilerde de sesi kalinlasti, bogaz enfeksiyonu olmasin diye devam ediyorum boyl. Hem uzun sure emzirme, pompa, temizligi vs kendime ayiracak 5 dk olmuyor kimi zaman. Cok yoruldum artik. Annem gidince ne olacagim diye kara kara dusunuyorum.

Kızlar oda sıcaklığını ne yapıyorsunuz? Ben 25 üstü tutuyorum nerdeyse. nem de yüzde 60 üstünde . sizde durumlar nedir?uzmanlar sabah 23 akşam 20 gibi diyor ama üsür diye korkuyorum. Bir de htc marka termometre var inş doğru ölçüyordur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…