2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Aslında süsleme gibi bi isteğim yok eşim ve annem olucak yanımda zaten pek kimseye haber vermicez eve kabul etcez gelenleri diye düşünüyoruz zaten annem ve eşim benden heyecanlı stresli olurlar birde süsleme mi yapcaz odada ben hastane yapıyor biliyordum hım bide normal olursa zaten aniden gidicez bu planlı sezaryen için yapılıyor böyle hazırlıklar galiba

Bir de göbeğim hala kocaman, inecek mi?
Ay hep ilk doğumumla karşılaştırıyorum ama benim bilgim de o kadar, onda haftasına eski kilomdaydım, şişkinlik de 5. Gün falan inmişti.

Bir de göbeğim hala kocaman, inecek mi?
Ay hep ilk doğumumla karşılaştırıyorum ama benim bilgim de o kadar, onda haftasına eski kilomdaydım, şişkinlik de 5. Gün falan inmişti.
ben kiloların 8 ini verdim 2 kaldı. O 2 kiloda göbekte sanırım. Hala şiş göbeğim 9 gün oldu

örgü yelekler terletiyor canım biz denedk çok bunaldı oğlan. Çıkardk bizde. Ben altına çift alt giydiriyorm gaz sorunumz var ayaklrını bağırsaklarını üsütüyor sanırım. Karnında da küçük havlu var ısıtıp ısıtıp koyuyorm.

Ay sağol canım Allah razı olsun. Evet bir hayli gergindim sanki emmeyince bebeğim beni istemiyor gibi hissettim.onu emziremeyince kendimi kötü anne gibi gördüm.kabullenemedim bu durumu hiç birde etraf sağolsun laf dolu zaten lohusayım birde milletin gönlü hoş olsun diye uğraşıyordum.doktora sordum oda bebeği zorla emzir dedi emzir ardindan doymazsa yine az bişey mama ver ki sarılık olmasın dedi.sagiyorum canım sagdigim sütü içiriyim diyorum onuda içmiyir.evet bu minnoşlar daha ugrastircak bizi anne olmak çok zor ama bi okadar da güzelmiş :)

Alys benim de 3. Günde kesildi canım ama 1 aya kadar ara ara geldi gitti. Bir anda boşalıyordu sonra bişey yok. 3-4 defa da öyle oldu şimdi tamamen kesildi.

Canım ben hastaneden ayrılırken hemşire ki tecrübeli ve çok bilgili idi taburcu olurken kanama kişiden kişiye Degişir 40 günde sürebilir bir kaç günde Sürebilir tedirgin olma dedi

Küçücük bebege nasıl konusuyolar öyle yaa.cok sabırlısın masallh..baya terbiyesizlermiş ama..kirli çirkin demeye nası dilleri varmıs..yazdıklarını okurken sinirim tepeme cıktı..bi kasık su da bogasım geldi

Kızımda da oldu.ben de çok agladım doğumda bişey oldu sandım..gecti cok sükür.ama tamamen geçmesi 3 ayı buluyor

Birde bana sor canım o kadar gerildimki bebeğim hissetti hiç durmadı hep ağladı birde biri babaanne biri hala olacak hala yine sevdi ama babaanne hiç kucağına almadı ancak yorum yaptı burnu kocaman sıkın küçülsün kafası yamuk şöyle uyutma böyle yapılırmı gibi gibi yorumlar yapıp gittiler ki ikiside kendi çocuklarına bakmadan kendi yamuk burunlarını görmeden Allahın verdiği can hele birde şimdi melek ben şoklar içinde kaldım bu yorumlar gelince gidince çocuğu görelim bile demediler ama sırf gezmek için şimdi her daim gelecekler bende evdeyim yaa genelde çocuk paylaşılmadığı için sorun olur bende de tam tersi oldu ama içlerinde ki bana karşı olan kıskançlığı sonunda kustular çünkü hem ailemin durumu hemde bizim durumumuz onlardan kat ve kat iyi eşim çok düşkün benim için şehir değiştirdi benim memleketten evi aldık hali ile sosyal hayatımda çok iyi ben hissediyordum zaten çocukda kustular kendilerince biz senden daha iyisini yaptık olayı ama göz var izan var bebeğimde gerçekten çok tatlı ki tatlı olmasa ne yazar Rabbimin verdiği nasip ettiği melek o bunu diyenlerde muhafazakarlar sözde bende açık olduğum için çok sevilmiyorum farkındayım çünkü onlar için namaz kılman oruç tutman güzel ahlaklı olman değil tesettürlü olman önemli

ben bugün kibarca kovdum görümceyi. Çok yorgunm yalnız olmak istiyorm dedim. Alınmış. Keşke küsse daha da gelmese

Ay inanamıyorum ya o bir melek her bebek güzeldir Rabbimın yarattığına nasıl böyle şeyler söylenir ya. Ki açık olduğun için sevilmiyorsan hiç sevilme ya ne Kapalılar var daracık daracık giyinip sadece başları kapalı Bumu yani çok sinirlendim ya böyle öngörüleri olan insanlara gıcık oluyorum bende kapalı bir bayanım lakin arkadaşlarım hep açık insanları nasıl kapalı açık diye yargilarlar ya bir insanın ahlaki güzelse ne ònemi var kapalı açık ya

ben bugün kibarca kovdum görümceyi. Çok yorgunm yalnız olmak istiyorm dedim. Alınmış. Keşke küsse daha da gelmese
canım çok iyi yapmışsın hergün hergün gelmek ne demek zaten ihtiyaç olsa sen çağırırsın inş. Küser benim annemde görümce inan daha bir gelininin işine karışmış değil ki büyük teyzemde öyle annem hep banane der onların evi onların hayatı en güzeli walla ihtiyaç oldumu annemi arıyorlar zaten
Kp kaç defa senden utanıyorum Allah seni ıslah etsin kendine eşarp alacsksan param var yoksa yok dedi bende sizden hediye istemiyorum dedim diğer kelimelerini yuttum saygıdan ama içim içimi hala yer kendi içlerinde ki konuşmaları bir işitsen sürekli argo küfür anlatacak çok şey varda ama tek açık ben okduğum için onlara göre tek günahkarda benim toplum içinde konuşmaları ile onu ima ediyorlar çok şey yutuyorumda hem eşim için hemde farklı şehirde olduğumuz için bunları kimseyede anlatamıyorum ama Rabbim herşeyi biliyor ben onları Allaha havale ediyorum

Canım süt alerjisi olmasın??

Buna diyecek bişey yok vallahi canım Allah sabırlar versin sana onlara zaten senin günahkar olduğunu konuşarak düşünerek senin bütün günahlarını alıyorlar. Ki bu kadar sabır olamana da hayran kaldım doğrusu helal olsun valla. Zaten şehirler farlıymıs sende eşimle iyiysen boşver canım onlar yaptıklarından utansınlar.

O nasıl oluyor canım ilk defa duydum

Canım sen süt oeynşr vs tüketiyorsun mesela cocuggun onlara alerjisi olabiliyor.
Ve hiçbirtürlğ sütünü emmiyor sen onları tüketmeyinceye kadar.
Doktorun test istemedi mi

Kızlar bebeklerinizin bakısları nasıl?
Benimkinin kayıyor sürekli baska yonlere tedirgin oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…