- 18 Eylül 2012
- 1.813
- 1.874
Bizimki de öyle canım zaten çok yakın harici göremiyorlar. Gözleri kayıyor. Çok yakınına girince odaklanabiliyorlar
Benim pek odaklanamıyor bi
Yukarı bi aşağı bazen cok degilik seyler bilemedim :/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizimki de öyle canım zaten çok yakın harici göremiyorlar. Gözleri kayıyor. Çok yakınına girince odaklanabiliyorlar
ama daha çok erken bi ay sonra anlarız anca parmağımızı takip ettirirz mesela. Şimdi yüzler harici ztn odaklanamazlar. Bi de her bireyin gelişimi farklı.Benim pek odaklanamıyor bi
Yukarı bi aşağı bazen cok degilik seyler bilemedim :/
ama daha çok erken bi ay sonra anlarız anca parmağımızı takip ettirirz mesela. Şimdi yüzler harici ztn odaklanamazlar. Bi de her bireyin gelişimi farklı.
ben bakışına duyuşuna odaklanamadm bile gaz sorunundan dolayı. Kendini geri çekmesi çığlıkları beni mahvediyor beraber ağlıyorz her günBen herseyde panik oluyorum napıcam bilmiyorum
Yok canım istemedi Allah Allah ilginç doktorumuz da hiç böyle bişeyden bahsetmediCanım sen süt oeynşr vs tüketiyorsun mesela cocuggun onlara alerjisi olabiliyor.
Ve hiçbirtürlğ sütünü emmiyor sen onları tüketmeyinceye kadar.
Doktorun test istemedi mi
Yok canım istemedi Allah Allah ilginç doktorumuz da hiç böyle bişeyden bahsetmedi
ben bakışına duyuşuna odaklanamadm bile gaz sorunundan dolayı. Kendini geri çekmesi çığlıkları beni mahvediyor beraber ağlıyorz her gün
Aynen canım biz oğlumuzla yarım kalan yanımızı tamamladık rabbim hepimizin eşleri ve çocukları ile ağzının tadını bozmasın senin bebiş nasılBuna diyecek bişey yok vallahi canım Allah sabırlar versin sana onlara zaten senin günahkar olduğunu konuşarak düşünerek senin bütün günahlarını alıyorlar. Ki bu kadar sabır olamana da hayran kaldım doğrusu helal olsun valla. Zaten şehirler farlıymıs sende eşimle iyiysen boşver canım onlar yaptıklarından utansınlar.
bilmiyorm inan şu metsil i de çöpe atacAğm faydası yok. Rezene kimyon tüketiyorm sürekli. Çikolatalı pasta bile yemedm çikolata gaz yapar diye. Kendim on kat giyiniyorM. Ama geçmiyor geçmiyor.Canım dün gece neredeyse hastanryr gidiyorduk . O kadar kötüydü ki hiç susmadı.
Nolacak boyle
Canim kucuk bi havluyu utu ile isitip, atletinin uzerinden karnina koysaniz belki iyi gelir. Bide dizlerini bi yukari bi asagi cekerek hareket ettir bebegin, karnina avucunun ici ile daire cizerek masaj yap kiyafetinin uzerinden, bunlarda iyi geliorbilmiyorm inan şu metsil i de çöpe atacAğm faydası yok. Rezene kimyon tüketiyorm sürekli. Çikolatalı pasta bile yemedm çikolata gaz yapar diye. Kendim on kat giyiniyorM. Ama geçmiyor geçmiyor.
ben espri yapıyorum mucize filminde bir replik var adam şaşı olan karısı ile ilgili sevdiğinle göz göze gelememek nedir bilirmisin diye o kayık gözlerine bakınca hep böyle söylüyorumKızlar bebeklerinizin bakısları nasıl?
Benimkinin kayıyor sürekli baska yonlere tedirgin oldum
bilmiyorm inan şu metsil i de çöpe atacAğm faydası yok. Rezene kimyon tüketiyorm sürekli. Çikolatalı pasta bile yemedm çikolata gaz yapar diye. Kendim on kat giyiniyorM. Ama geçmiyor geçmiyor.
denedim fön manası değil de beyaz gürültü diye bi ses yapmışlar youtubeta var onun biraz faydası oluyor beş on dk susuyorCanım fön makinask sesi denedin mi ?
bunları da yapıyorm gerçekten iyi geliyor. Ayaklarına sürekli masaj yapıyorm. Yine de tamamen oh geçti dedirten bi yöntem yokCanim kucuk bi havluyu utu ile isitip, atletinin uzerinden karnina koysaniz belki iyi gelir. Bide dizlerini bi yukari bi asagi cekerek hareket ettir bebegin, karnina avucunun ici ile daire cizerek masaj yap kiyafetinin uzerinden, bunlarda iyi gelior
Rabbim analı babalı büyütsün gözün aydınKızlar bizde 41+0 da kızımızı normsl Doğumla kucağımıza aldık elhamdulillah ... çok farklı bi duyguymuş , rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattırsın inşallahhhh