2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Bizimki de öyle canım zaten çok yakın harici göremiyorlar. Gözleri kayıyor. Çok yakınına girince odaklanabiliyorlar

Benim pek odaklanamıyor bi
Yukarı bi aşağı bazen cok degilik seyler bilemedim :/

Benim pek odaklanamıyor bi
Yukarı bi aşağı bazen cok degilik seyler bilemedim :/
ama daha çok erken bi ay sonra anlarız anca parmağımızı takip ettirirz mesela. Şimdi yüzler harici ztn odaklanamazlar. Bi de her bireyin gelişimi farklı.

ama daha çok erken bi ay sonra anlarız anca parmağımızı takip ettirirz mesela. Şimdi yüzler harici ztn odaklanamazlar. Bi de her bireyin gelişimi farklı.

Ben herseyde panik oluyorum napıcam bilmiyorum

Yok canım istemedi Allah Allah ilginç doktorumuz da hiç böyle bişeyden bahsetmedi

Canım bi akrabamda var cocuk memeeyi hiçbir türlü almadı. Sagıncada almıyordu.
Artık alıyor alerjisi anlasıldı. Doktorun ne garip bahsrtmemesi

ben bakışına duyuşuna odaklanamadm bile gaz sorunundan dolayı. Kendini geri çekmesi çığlıkları beni mahvediyor beraber ağlıyorz her gün

Canım dün gece neredeyse hastanryr gidiyorduk . O kadar kötüydü ki hiç susmadı.
Nolacak boyle

Aynen canım biz oğlumuzla yarım kalan yanımızı tamamladık rabbim hepimizin eşleri ve çocukları ile ağzının tadını bozmasın senin bebiş nasıl

Canım dün gece neredeyse hastanryr gidiyorduk . O kadar kötüydü ki hiç susmadı.
Nolacak boyle
bilmiyorm inan şu metsil i de çöpe atacAğm faydası yok. Rezene kimyon tüketiyorm sürekli. Çikolatalı pasta bile yemedm çikolata gaz yapar diye. Kendim on kat giyiniyorM. Ama geçmiyor geçmiyor.

bilmiyorm inan şu metsil i de çöpe atacAğm faydası yok. Rezene kimyon tüketiyorm sürekli. Çikolatalı pasta bile yemedm çikolata gaz yapar diye. Kendim on kat giyiniyorM. Ama geçmiyor geçmiyor.
Canim kucuk bi havluyu utu ile isitip, atletinin uzerinden karnina koysaniz belki iyi gelir. Bide dizlerini bi yukari bi asagi cekerek hareket ettir bebegin, karnina avucunun ici ile daire cizerek masaj yap kiyafetinin uzerinden, bunlarda iyi gelior

Canım fön makinask sesi denedin mi ?

Canim kucuk bi havluyu utu ile isitip, atletinin uzerinden karnina koysaniz belki iyi gelir. Bide dizlerini bi yukari bi asagi cekerek hareket ettir bebegin, karnina avucunun ici ile daire cizerek masaj yap kiyafetinin uzerinden, bunlarda iyi gelior
bunları da yapıyorm gerçekten iyi geliyor. Ayaklarına sürekli masaj yapıyorm. Yine de tamamen oh geçti dedirten bi yöntem yok

Kızlar merhaba. Ancak yazabiliyorum. Allah'ın izniyle 11 ekim sabahı 10:57'de kızımı normal doğumla kucağıma aldım. Hastaneye 8:00 gibi vardık ve o anda 4 dk'da bir sancılarım vardı. Çok şükür bir sıkıntı olmadan yavrumu kucqğıma aldım. Evde de durumlar iyi çk şükür. Yalnızca oğlum çok huysuzlaştı, kıskanıyor yavrum. Ama kendisi daha 17 aylık olduğundan bişey de diyemiyoruz. O da daha bebek:)) kızım kakasını yaparken ve gaz çıkarırken zorlanıyor yalnız baya. Ona ne yapmak lazım bilemedim

Kızlar merhaba sezeryan olan arkadaşlar sütünüz nasıl hemen indi mi benim ilk kızımda göğüslerim taşıyodu süt fışkırıyordu resmen bu sefer sütüm öyle dolu dolu değil gündüz idare ediyo ama gece yetmiyo göğüslerim boş boş ne yapmam lazım su hoşaf meyve suyu süt rezene herşeyi yapıyorum olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…