Kizlar bende 20 ekim de oglumu kucagima aldim cok sukur evdeyiZ UYUYO SIMDI
Yani kimse bizden çok düşünmez bebeklerimizi kesinlikle kınamak istemiyorum kalbi kırılmasın diye kendisinede bişey demiyorum ama minnacık bebek kucağa alıştırma diyorda kendi 2 çocuğuna hayırı öğretmiyor sürekli bir istek halindeler hayır denildiğinde kıyameti koparıyorlar sonrada ayyy milletin öyle akıllı çocukları car benimkilerde huysuz bana tad vermiyorlar dilimin ucuna geliyor sen alıştırmasaydın diye susuyorum birde diyorki sende yemek yesin diye telefonu vereceksin eline gibi gibi konuşmalar eğer kv görümxe ile aynı şehirde isen tepkini koy benimki yarın gidecek diye hı hı deyip geçiyorumaynı durum. Görümcemle kv sıkıştırıyor beni de. Sabahtan akşama saçma sapan tavsiyeler çok biliyosan doğur dicem olmayacak. Herkesin tavsiyesi kendine. Minicik çocuk kucağa alışması gerekese alışsın napayım ya kokumuzu istiyolar demek ki. Biz anneleriyiz sonçta
aynı şehirdeyim. İlk başta her gün geliyolardı sonra eşim konuştu iki güne bi gelmeye başladılar çocuğumu da çok kıskanıyorm ztnYani kimse bizden çok düşünmez bebeklerimizi kesinlikle kınamak istemiyorum kalbi kırılmasın diye kendisinede bişey demiyorum ama minnacık bebek kucağa alıştırma diyorda kendi 2 çocuğuna hayırı öğretmiyor sürekli bir istek halindeler hayır denildiğinde kıyameti koparıyorlar sonrada ayyy milletin öyle akıllı çocukları car benimkilerde huysuz bana tad vermiyorlar dilimin ucuna geliyor sen alıştırmasaydın diye susuyorum birde diyorki sende yemek yesin diye telefonu vereceksin eline gibi gibi konuşmalar eğer kv görümxe ile aynı şehirde isen tepkini koy benimki yarın gidecek diye hı hı deyip geçiyorum
Aman canım ya bu kV olayı çok yordu benide kıskanmadigim halde adım kıskandı oldu bide eltime beni şikayet etmiş ya.aynı şehirdeyim. İlk başta her gün geliyolardı sonra eşim konuştu iki güne bi gelmeye başladılar çocuğumu da çok kıskanıyorm ztn
Kızlar sutum pompa yardimiyla gelmeye başladı şükür ama goguslerim taş gibi sert.ne yapmam lazım?benek emiyo ama yine de ne kadar gücü var,ne kadar emiyo bilemiyorum.
napıcaz bilmiyorm ya delirmenin eşiğindeyimAman canım ya bu kV olayı çok yordu benide kıskanmadigim halde adım kıskandı oldu bide eltime beni şikayet etmiş ya.
karnıbahar gbi bazı sebzeler sütün tadını bozabiliyomş araştr istersen. Doktoruna da bi sor. Memeyi mi almıyor memeyi alıp emip ittiriyor muHayırlı aksamlar kızlar benim kızım tamamen bıraktı artık emmiyor sagiyorum sagdigim sütü de içmiyor. Neden bir türlü anlayamadım galiba Sütte bi sıkıntı var.
Delirmemek elde değil canım 2 hafta da yoruldum ne dogumumdan bişey anladım ne bebeğimden zaten bebeğim emiyor. Ilk bebek bakmıyorum korkuyorum bide milletin gönlünü yapmaya çalışıyoruz. Iyi valla ne ala memleket ya.napıcaz bilmiyorm ya delirmenin eşiğindeyim
çocuk doktoruyla bi görüş istersen. En azından sorunu anlarsanız çare bulursunz bi düzel olur. Sütünü kestirip mama verirsin bi problem varsa. Böyle de psikolojini bozm yani. İlla anne sütü tmm ama almıyosa da almıyordur kendin yıpranırsınDelirmemek elde değil canım 2 hafta da yoruldum ne dogumumdan bişey anladım ne bebeğimden zaten bebeğim emiyor. Ilk bebek bakmıyorum korkuyorum bide milletin gönlünü yapmaya çalışıyoruz. Iyi valla ne ala memleket ya.
Sütü emiyor Sonra çığlık çığlığa bağırıyor. Sütü sağip biberona koyuyorum hani onu mu istiyor diye yine almıyor.
Haklısın Bi sorayım. Ilk başta çok ağladım Hele de hastanede emzirme odasına girince çok zoruma gidiyordu. Ama şimdi mecburi mama veriyorum yoksa aççocuk doktoruyla bi görüş istersen. En azından sorunu anlarsanız çare bulursunz bi düzel olur. Sütünü kestirip mama verirsin bi problem varsa. Böyle de psikolojini bozm yani. İlla anne sütü tmm ama almıyosa da almıyordur kendin yıpranırsın
Canım bir emzirme danışmanına gitsene çünkü bebiş daha küçük emmeye başlar birde acı ekşi baharatlı yiyecekler tüketiyormusun bunlarda bebeği sütten uzaklaştıran şeylerHayırlı aksamlar kızlar benim kızım tamamen bıraktı artık emmiyor sagiyorum sagdigim sütü de içmiyor. Neden bir türlü anlayamadım galiba Sütte bi sıkıntı var.
Canım.. Benim de aynı.. Sadece memede uyuyor.. Ben de bekliyorum doyup uyuyp kendini memeden çekmesini. Cuk diye çekio kendini memeden o zaman yatağa koyuyorz..Selamlar herkese, bebegi benimki gibi memeci olan var mı? Gece hicbiyerde uyumuyo illa memedeyken uyuyup bana temas edecek. Ben cok seviyorum bu durumu ama sezeryandan dolayı hareket edemiyorum, tutamıyorum yavrumu. Bi de korkuyorum bogulur uyurken diye. Siz ne yapıyorsunuz ?
Cnm geçmiş olsun. Ben de seseryan oldum, herkesn bünyesi farklı ama sezeryan olan arkdşlarımdan da duyduğm kadarıyla ilk 5 gün zor, oturup kalkamıosn dikişlern ağrıyo falan. Ama 5 günden sonra ağrılar hafifliyo, en azından oturup kalkabiliyosn tuvaşete tek gidebiliosn. 10. Günde de iyice hareketlern hızlanıo, biraz sabır cnm..Ben de aynıyım dun sezeryanın 3. Guninde eve yoladilar cok zor geldi arabaya kadar gitmek, binmek, inmek.. Gazım hemen cıktı ama rahim icindeki sancılar ve dikişler cok acıyo. Agrı kesici parol iciyorum 6 saatte bir. Dun cok agladım eve gelince yataga yatamadım oturup kalkamadım diye.
Canım tepkini koy şimdiden sonra içine atıp atıp o bardağı son taşıran damlada daha büyük olaylar olabilir bırak kötü gelin ol sözde benin kv ile görümce iyidir ben herkese öyle derim ama bebekle ilgili öyle yorumlar yapıyorlarki bebiş daha 1 aylık değil ve 4 kgnun üstünde aaa ne kadar küçük neresi küçük daha ne olsun diye çıkıştım iki yalındaki çocuğunu gösteriyor bak benim kucağımdaki kocaman bende benim oğlum onun yaşına gelirse boyumu geçer dedim yani küçük bebek olsa ne olacak ki önemli olan sağlığı kvde aaa ne kadar çirkin benim s ile h çok güzel bebekti bende hiçde çirkin değil sonra peşinden koşarsınız ben size göstermem dedim 5 çocuktan 2 si çok güzelmiş onunla kıyaslıyor torun bu yaa kendi doğurduğun çocukla kıyaslamak ne demek birde benim nazarımda kesinlikle çirkin bebek yok sadece bazıları daha güzel ayy çok doldum walla yok bebeğin odası çok sıcak ama iki dakika sonra aaa bebeğin üstüne sadece bunumu örtüyorsun bebek üşür banyo yaptırıyorlar aaa ne kadar kirli hiç köpürmüyor şampuan küçücük bebekde ne kir olacak maden ocağında çalışmış sanki bende lafı çaktım o ürün organik ondan az köpürüyor ne bileyim hiç bu şekilde saçma yorumlar beklemiyordum belki de ondan çok şiştim hayır kendi yetişdirdikleri çocukları görmesem çocukları 4 4 lük olsa anlayacağım zaten hep böyleleri yorum yapar diğerleri yol gösterir içimi buraya dökebiliyorum kusura bakmayın başınızı ağrıttım neyse ki yarın gidiyorlarnapıcaz bilmiyorm ya delirmenin eşiğindeyim