- 11 Kasım 2014
- 1.079
- 1.332
- 31
uykusuz gecelerr şimdiden başladım sayılır :)) bugün anestezi uzmanıyla görüşmeye gideceğim. Yarın da 8.30 gibi hastanede olmamı istedi doktorum. Heyecanla beklyrm bazen ağlıyorm bazen gülüyormheramora naptın cnm
Canım allah yardımcın olsun herşey yolunda gidecek inş.uykusuz gecelerr şimdiden başladım sayılır :)) bugün anestezi uzmanıyla görüşmeye gideceğim. Yarın da 8.30 gibi hastanede olmamı istedi doktorum. Heyecanla beklyrm bazen ağlıyorm bazen gülüyorm
Canım çok güzel bir doğum olmuş maşallahMerhaba kızlar,
Doğum yapanlara çok geçmiş olsun,Allah analı babalı kardeşli büyütsün inşallah
Ben de bugün 13:36itibariyle oğluşumu kucağıma aldım.her ne kadar 2.doğumum olsa da hepsi farklı hepsi bambaşka bir hismiş gerçekten
Dün akşam 19:00 gibi babası ve Abisi eve gelince sanki beklemiş gibi suyum gelmeye başladı,önce azar azar sonra baya geldi..drla konuştum hastaneye gel dedi gittik ama ne açılma ne sancı pek bişey yok,sancı var ama az sabahı bekleyelim takip edelim dediler 2.doğum olduğundan Birand'a hızlanabilir diye,neyse sabaha kadar pek değişiklik olmadı arada 3saat uyudum.Sabah Dr geldi hala ağrı yok açılma yok 24saati geçirmemeliyiz dedi ve suni sancıyı istemeden de olsa aldım saat 10:00gibi suni sancı başladı ilk 1saat iyiydi sonra sancılar arttı 12den sonda dayanılmaz olmaya başladı ve kontrol açılma 2cm,Nasıl hayal kırıklığı yaşadım bilemezsiniz..Neyse devam dediler ama sancılar çok sıklaştı 2dkda bir yaklaşık 50sn gibi dinlenmeye de fırsat yok, o ara vazgeçeyim sezeryan olayım dedim ağrıdanbir de o suni sancı serum direğiyle dolaşmak sancı çekmek çok zordu..neyse o ara son çare duşa gireyim dedim,dayanabileceğim kadar sıcak suda kaldım belime kaşıklarıma tuttum özellikle,sayısız ağrı geçirdim duşta da..çıktım ebe nst için bekliyordu yatağa uzandım ve bende inanılmaz Ağrı'lar başladı ve dedim ki baskı var ebe şok hemen kontrol edeyim dedi,ve 1şok daha 8cm doğum başlamış dedi belki Dr bile yetişemeyebilir diye panik oldu,odada doğum yapacağım için Bebek bakim masaları odadaydı hemen onu hazırladı sonda beni derken Dr geldi ve bende inanılmaz ıkınma hissi, 1-2-3 ve tatata geldi ÇInar oğlan
5-10dk arası sürdü doğum anı,herkes şoktaydı ben dahil...çok şükür ikimiz de iyiyiz herşey yolunda emdik uyuduk,hatta uykuya meraklı gibi 2saatte bir emmesi için uyandırıyorum.yarın hastaneden çıkıp evimize geçiyoruz,bakalım Nasıl olacak...bizden böyle umarım herkese biraz ışık olur hikayemiz,herkese hayırlı ve sağlıklı doğumlar olsun inşallah
Kendi evladınız karıştırmayın lütfen, biraz sert çıkın anne ben böyle istiyorum diyePsikolojim yerle bir olmuş durumda hamilelik lohusa olmakdan daha iyimiş 2 gün oldu sinirimden ağladım bunaldım. İmdat diye bağırmak istiyorum. Kaynanam beni emmesini istemiyor. Sütüm var göğüs ucum çok küçük olduğundan zorlanıyor emerken. Oda mama veriyor sürekli ee benim kızda hazira alıştı hiç emmiyor ne yapicam benaz da değil 1 biberon mama yediriyor yavrum sindiremiyor yine ağlıyor aç diye yine ağzına tıkıyor
Bu ne canım senin üstünde de kaç tane sorumluluk, senin onlardan hizmet beklemen gerekirken dusuncesizlere bak yaCnm bizim göbeğimiz beşinci günü düştü bugün 15 günlüğüz hayla ara ara kanıyormaşallh bugün biraz iyiydk gerçi. Bende eylül annelerine sordm kimi normal dedi kimi tehlikeli. Ama birdaha olursa doktora götürmeyi düşünüyorm.
inanmıyorm yaa nasıl sütün varsa mama veriyor kv.den benm sütüm çok az bebeğe mecbur ek olarak mama veriyorm ama üzüntüdn kahroluyormanne sütünün bir damlası bile bir kutu mamaya bedel. Kv bebek ememese bile kızım sağalım verelim demesi gerkirken nasıl mama verir anlamış değilim. Bence kesinlikle diren meme vermekte cnm anlıyorm senin için çok zor bi süreç ama sen rendikçe kv vazgeçecektir elbet lütfen mahrum etme bebğini annesinin sütünden. Ama gerçkten lohusa pskolojisi çok kötü birşey dün iki defa hıçkıra hıçkıra ağladm bizimde gaz sırumz var sürekli sancı çekiyor wcye bile giremiyorm hep ağlıyor sütümz yok büyük kızım okula ana okuluna başlamştı kardeşi doğdu artk gitmiyor ve aşırı koskanıyor, eşim desen ayrı bir dünya, görmcm geceleri bizde kalıyo kızı öldürdü bizi çok yaramaz, her akşam kp e yemek yapıp yoluyorm mecbur ay daha neleer;(( oof çok bunalıyorm ya
Maşallah canım minigineDoğum yapanlara hayırlı olsun kızlar Rabbim evlatlarımızı salih kullardan eylesin sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin bende Bebeğimi kucağıma aldım tam 1 hafta oldu bugün normal doğum yaptım ilk bebeğim ve o kadar sancıya acıya rağmen harika bi deneyimdi.. doğum bekleyenlere kolay doğumlar diliyorummmmm
şok oldum ya kocaman biberon mama nedir ya midesi ne kadar onun sütun de varmış zorlamak gerekiyor biraz inatci olmak gerekiyor bebeklere odaya geç ve emzirmeye çalış bi daha dene emin ol ki o emzirmek harika birşey ve kimse mahrum olmasın hele de böyle bencil düşüncesiz insanlar yüzünden bebeklerinizi mahrum bırakmayın yarın gidecek kv sana ve eşine kalacak esin uyarsinPsikolojim yerle bir olmuş durumda hamilelik lohusa olmakdan daha iyimiş 2 gün oldu sinirimden ağladım bunaldım. İmdat diye bağırmak istiyorum. Kaynanam beni emmesini istemiyor. Sütüm var göğüs ucum çok küçük olduğundan zorlanıyor emerken. Oda mama veriyor sürekli ee benim kızda hazira alıştı hiç emmiyor ne yapicam benaz da değil 1 biberon mama yediriyor yavrum sindiremiyor yine ağlıyor aç diye yine ağzına tıkıyor
uykusuz gecelerr şimdiden başladım sayılır :)) bugün anestezi uzmanıyla görüşmeye gideceğim. Yarın da 8.30 gibi hastanede olmamı istedi doktorum. Heyecanla beklyrm bazen ağlıyorm bazen gülüyorm
doktorum izinli olacakmş 15 inde 14 üne aldk :)15 i değil miydi doğum?
doktorum izinli olacakmş 15 inde 14 üne aldk :)
inşallah her şey güzel olur.. Senin 17 si miydiSen de sabredemiyordun zaten. İyi olmuş :)
Güzel haberlerini bekliyoruz.
Ay yok cnm bana bakmak için yardmcı olmak için gelmiyor eşi geceleri çalışıyor evde yalnız kalmasın diye kızı ne uyku biliyor ne susmak kızımada oğlumada tat vermiyorlar o yüzden ben kızıyorm. Bana bakmak için annem gelmişti ilk üç gün bana bebeğe baktı sonra babam götürdü annemi o gündn beri tek bakıyormcanım doktor kontrolun nasıl geçti bebis iyimi cevremde farkli ortmadaki iki kişi bebeklerinin gazından çok sikayetciydi agulina diye bitkisel bir ilaç kullanmislar ve ikisininda dediği aylar sonra ilk defa uyudum istersen bir arastir benim bebegimde artarsa ben almayı düşünüyorum
Cok guzel bir doğum hikayesi Allah anali babali büyütsün
canim mg olarak hatirlamiyorum ama 3 günlük bir ilacti
maşallah canım ne kadar da serin kanliymissin allah anali babali abili büyütsün
canim benim yaa sütün varken sakin mama verdirme mucadele et nedir bu senin eşin tarafindan çektiğin sütün azalirsa bebis hiç almaz ve emdikce sut gelir benim ilk gunler yok denecek kadar azdi ama yoğun bakima 3 cc gönderdiğimi bilirim yeterki bebeğim 1 damlada olsa sut alsin diye ne zaman ki emmeye basladi sutum artti kaynvalidene onemini anlat yada bir doktor randevusu al onunla git doktorda sor olmadı esinle konuş annesiyle konussun hoş erkeklerin çoğu annesinin dusuncelerini kanun sayar Allah yardımcın olsun benimde haftaya kaynvalide geliyor bakalım ben neler yaşayacağım anacigima tepkimi veriyorum ama onlar oyle değil hemen kuserler diger gelinden biliyorum
Oyy yaramaz cocugu varsa neden kalir ki yaninda başka kalacsk yok mu insan daha da yorulur böyle benim gorumcede rahatına düşkün grip olmuş benim bebeğim akciger enfeksiyonundan 10 gün hastanede kaldi ölümden döndü gelmek istiyor gelirsen sadece uzaktan az gösteririm dokundurmam durum böyle böyle anlatıyorum o zaman gelmiyorum geldimmi de sevecem öpüp minciklayacam diyor onun cocuguda hem yaramaz hemde geceleri uyku problemi var bakalım ne olacak bu arada @asya20 veKarakedck biz sali kontrole gittigimizde dr gobek bağı ile ilgili 1 ay boyunca azar azar kanayabilir bu gayet normal tedirgin olmayın dedi eğer kanama çok ise dra basvurabilirsiniz ama gün icerisinde leke şeklinde ise sorun yok
inşallah her şey güzel olur.. Senin 17 si miydi
Zaten canm en büyük sorunum eşim o biraz değer verse yardmcı olsa herkez ayağını denk alır ama işte ne yapacnCanım çok güzel bir doğum olmuş maşallah
Kendi evladınız karıştırmayın lütfen, biraz sert çıkın anne ben böyle istiyorum diye
Uzmanlar bağırıyor ilk 6 ay anne sütü diye, birde sabretmemiz gerekiyormuş. Elbet o süt yavaş yavasta olsa gelecek.
Bu ne canım senin üstünde de kaç tane sorumluluk, senin onlardan hizmet beklemen gerekirken dusuncesizlere bak ya
Canım esinle konuş, o halletsin istemediğin bir durum varsa, bişey olursada bu senin en doğal hakkın lohusasin sen ya
Maşallah canım minigine
biz hastaneye kv annem eşim gidicez. Dün akşam oturuyordk dedim hepiniz hazırlıklı olun azarlanmaya tepem atarsa konuşrm çekemeyecek olan gelmesin :)) gülüyorlar falan şaka geliyor onlara ama kv ve Annem iki zıt karakter. İkisi birden bana zıtlar ztn ikisi de bıdı bıdı oğlumla delirmeyiz inşallahAynen, beklemesi zor :)
Eşim yetişemeyecek doğuma, büyük oğlum için zor olacak.
Annem de @sihirlilambacini nin kv si modunda biri sağolsun, hastanede birbirimize girebiliriz :) allahtan ikinci doğum da, kafamı bozanı haşlamak konusunda hiç çekincem yok.
görümcene çok sinirlendimAy yok cnm bana bakmak için yardmcı olmak için gelmiyor eşi geceleri çalışıyor evde yalnız kalmasın diye kızı ne uyku biliyor ne susmak kızımada oğlumada tat vermiyorlar o yüzden ben kızıyorm. Bana bakmak için annem gelmişti ilk üç gün bana bebeğe baktı sonra babam götürdü annemi o gündn beri tek bakıyormo yüzdn çok zorlanıyorm
biz hastaneye kv annem eşim gidicez. Dün akşam oturuyordk dedim hepiniz hazırlıklı olun azarlanmaya tepem atarsa konuşrm çekemeyecek olan gelmesin :)) gülüyorlar falan şaka geliyor onlara ama kv ve Annem iki zıt karakter. İkisi birden bana zıtlar ztn ikisi de bıdı bıdı oğlumla delirmeyiz inşallah
Vallaha bende çok sinirlendimgörümcene çok sinirlendim
Bi halt bildiği de yoktur eminim en iyisi hemen herkesi yanından kovalamak zorlansam da ben yapayim yaniVallaha bende çok sinirlendimbirde herşeye karışıyor ay bebeği geçtim bn bile ne yesem yok onu yeme bunu ye yok bilmm ne ://
Ahh bu erkekler hep cefayı kadınlar çekiyor ne yazikkiZaten canm en büyük sorunum eşim o biraz değer verse yardmcı olsa herkez ayağını denk alır ama işte ne yapacn