2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Allah nice güzel günlerini göstersin bebeginin canım.masallah kızına,anneligin keyfini çıkar artık evinde

ayni beni ozetlemissin cnmm yaa.korkuorumm ya 2 gunde dogarmi acaba bnmkde basi inmemis daha

Herseyin hayırlısı olsun diyorum başından beri.normal dogumu yaşamak isterim ama olmuyosa zorlamanin da bi anlami olmuyor..

Eger kısmetse normal dogum aksama bile sancı girebilir neden olmasın:))

Herseyin hayırlısı olsun diyorum başından beri.normal dogumu yaşamak isterim ama olmuyosa zorlamanin da bi anlami olmuyor..

Eger kısmetse normal dogum aksama bile sancı girebilir neden olmasın:))
bnm 3 cm acikligim varms cnm ztn .). sadece basi inmems tam ondan korktum suni sancidan ama bnmki kordon dolams 1 bogum.(

Kızlar dün akşamda beri geçmeyen belağrım var kuyruk sokumumu oyuyolar sanki dün yormuştum kendimi ah kafam sabahtan beri yatıyorum yok geçmiyo sağa sola dönmrkten bıktım parol alsam mı acaba bi yan etkisi olmaz dmi ağlamak üzeryim artık

Canım benim çoook şükür allah hiç ayırmasın inşallah :)

Parol icebiliyorsun diye biliyorum cnm

Parol ya da minoset içebilirsin cnm..ama bence kasık Ağrı'nla beraber varsa bel Ağrın çok ağrı kesici içme çünkü hazırlık Ağrıları olabilir artık

Azmimize mücadelenize hayran kaldım
Yaşanmadan anlamak hissetmemek mümkün değil ama bu zor süreci böyle sağlıklı sonuçlanmak büyük başarı gerçekten..tebrik ederim yeni yuvasında mutlu huzurlu çok sağlıklı günleriniz olsun inşallah

Yazdıklarını okurken duygulanıp agladım canım..sen de kızında cok güçlü savascılarsınız..masallah size..Rabbim uzun ömür ve saglık versin inşallah minik prensese

Hanımlar bugun siddetli kusmalar yasadım hicbirsey yiyemiyorum var mi boyle olan? Acile mi gitsek diyoruz ama kabus gibi oralar hemen yatırıp serum baglıyolar acıklama anlatım hicbisey yok. Arada agrım da oluyo ama o kadar karmasık agrılarım var ki ayırt edemiyorum. Bacaklarım kaburgalarım catı kemiklerim heryerim agrıyo. Resmen acile gitmekten korkar oldum hic iyi davranmıyorlar. Usuttum desem degil yanıyorum zaten.

Aminn Allah razi olsun canim

Maasallah Subhanallah, Rabbim nazarlardan korusun

Canimm Allah bagislasin. Bosuna cennet annelerin ayaklari altinda degil. Hem senin hem de bebeginin sabri ve azmini kutluyorum. Saglikli ve mutlu gunler sizlerle olsun.

Ayyy doguma kadar sinir krizi gecirecegim sanirim,dogurmak istiyorummmm artik.her goren daha yukarda diyo,bacak bacak ustune atabiliyor musun diye soruyor evet diyorum..daha vaaaar diyorlar.esime ayri giccik oluyorum.allahim sen yardim et

Ayyy doguma kadar sinir krizi gecirecegim sanirim,dogurmak istiyorummmm artik.her goren daha yukarda diyo,bacak bacak ustune atabiliyor musun diye soruyor evet diyorum..daha vaaaar diyorlar.esime ayri giccik oluyorum.allahim sen yardim et
Canım sabır. Daha dolmamış bile günlerin. Bacak bacak üstüne atma olayına takılma aslı yok. Bebek bir anda inip kanala girebilir. Başka şeylerle ilgilen. Bol bol uyu...:)

Canım yazdıklarını gözyaşları içinde okudum. Savaşçı bebeğin maşallah çok güçlü olacak inş. Allahım bir daha böyle zorluklar yaşatmasın inş.
Kızlar vajinusmus nedeniyle çatı muayenem yapılmadı. Her şeye rağmen denedim belki olur dedim. Zorunlu sezaryan. Haftaya cumartesi
Canin sağolsun olur öyle sen elinden geleni yapmışsın. Sağlıkla gelsin inş.
@triton-x canim bugun kontrolunuz vardi ne yaptiniz? Hersey yolundadir umarim.
Canım benim çok sağol merak ettiğin için
Bebeğim dönmediği için alttan üstten çok baskı hissediyormusum. Ondanmis ağrılar, sancı çıktı ama çok az. Kafası mideme dayandığı için de reflu yaşıyorum neyazikki, Dr. Böyle söyledi. 3200 gr 50 cm olmuş. Dr. Döneceğini sanmıyorum, gelişimini tam bekleyelim ilk çocuk olduğu için, 20-21 ekim gibi sezeryan olacağım sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…