2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Allah kolay bi doğum versin inşallah canım

kızlar ben de kontrolden geldim, nst de sancılar var ama telaş edecek kadar değil, minnoşum 10 günde 2450 den 2900 gr a ulaşmış çok şükür ve çatı muayenemi oldum rahat geçti az bi acı oluor ama çok abartılı değil tavsiyem bol bol derin nefes alıp vermek, kasları gevşetiyor, baya da zorladım senin doğumun kolay olur, ağrı eşiğin iyi dedi doktorum hala normal doğum diye gidiyor bakalım hayırlısı olsun.. haftaya salı yine kontrol var, bebeişin kilo alımı çok abartılı olmaz umarım, çıkış zor olmasın :)

bu arada açıklıııkkk yooookkk.. henüz 37+0, hem daha erken bi kaç haftada daha gelişsin dedi, güzel haberlerle geldim, birbirimizden güzel haberler alırız inş :)

Kızlar lütfen sırayla sırayı bozmayalım.cuma günü 40 haftam doluyo beklemekten yoruldum artık.her gece acaba bu gece mi diyorum ama yok sabrım taştı artık.içimden ne çıkacak merak içindeyim

Canım seninle günümüz aynı ben bugün doktora gittim 5 birim su kalmış sınırın altına düşmek üzere dedi yarın yatışım sabah yatışım yapılacak suni sancı ile başlatılacak doğum. Nolur sen de ihmal etme kontrol de ol

Cnm hakkında hayırlısı olsun inşallah kolayca sağlıkla kavuşursun Lina prensese

Tatlım ben dün gittim kontrole haftaya pazartesi gel dogurmazsan dedi.suyuma filan baktı bi sıkıntı yok. Bundan önceki doğumumu da 40 artı 5 ye yapmıştım çok yadırgamıyorum artık demekki benim bünyem böyleymiş

canım çok geçmiş olsun, sağlıkla doğurur yawrunu sağlıkla kucağına alırsın inş.. düşünsene yarın kavuşacaksın

Kizlar bugun kontrole gittik. Hala nst de sancimiz yok, kizimin basi asagida ama kanala girmemis. Suyu normal. Haftaya sali cati muayenesi var. Sonrasina Allah kerim. Doktorum normal dogum olabilir dedi ama ben olumsuzluklardan o kadar sezeryan olacak gibi alistirmisim ki kendimi bir tuhaf hissettim. Minik kizim 3100 g olmus:))

slm kızlar doktordan geldim ama 5dk bile sürmedi muayene, nst de sancı çıkmadı doktrum ameliyatta olduğu için 2 saat bekledik sırf benim için 5 dk ameliyattan çıktı suyu iyi az biraz büyümüş (3 kg) suyu iyi doğum başlamamış haftaya pazartesi gel dedi. ben de pazartesi alsak mı 40. haftam oluyo dedim o da neden acele ediyosun haftaya konuşuruz dedi ve ameliyata gitti. işin aslı ben bıktım usandım bittim tükendim bu çocuk gelmiycek eminim. elinde olsa sonsuza kadar içimde kalacak sanki. yani ne heves ne neşe ne umut içimde güzel hiçbişey bıramakmadı. ben de vazgeçtim artık herşeyden. yaşama umudum bile kalmadı bide bunun sonrası var doğunca daha da beter olacak herşey.bir insan işte böyle biter.

Cnm hakkında hayırlısı olsun inşallah kolayca sağlıkla kavuşursun Lina prensese

Darısı kraliçemiz Ece ye olsun inşallah canım

Sorun olmasın da pazartesi 10.10.16 güzel tarih bence :) sağlıkla kavuşun inşallah

canım çok geçmiş olsun, sağlıkla doğurur yawrunu sağlıkla kucağına alırsın inş.. düşünsene yarın kavuşacaksın

Darısı başına olsun inşallah hayırlısıyla hepimiz kavuşalım :)

kızlar rezene çayı içmeye başlayan var mı süt için? yoksa hamilelik bittikten sonra mı başlamak gerekir ?

canım sıkma kendini, iyi düşün iyi olsun, içerde biraz daha gelişmek istiyor belliki.. şurda yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik, hayırlısı de geç boşver... sağlıkla kavuşalım da.. bi de doktor alelacele görüşmüş seninle sezeryan tarihi için doğru düzgün muayene etsin, öyle karar verirsiniz, bi bakmışssın haftaya kucağında :)

Doğum yapan arkadaşlardan cinsiyet şoku yaşayan yok sanırım. Benim kvalide ısrarla bebeğimin kız olduğunu iddia ediyor kayınlarımın hep oğlanmış da bu kız olmalıymış. Halbuki iki ayrı profesör ve doktorum erkek dedi. Bizde kendimizi alıştrdk eşimle. Geliyo gidiyo sen pek de inanma doktorlara diyor ben hep oğlum olsun isterdm eskiiideen beri kızlığımdan beri yani, bunu da bildiğinden bana gıcıklığından mı yapıyor anlamıyorm

Ay canım boşver ya benim melegimede ben hamile kaldigimdan beri herkes erkek diyor. Bir sürü doktora gittim onlarda kız diyor :) boşver sen takma bile canım niye kendinide yakışıklı ogluşunuda üzüyorsun ki

Canim bizim forumda denk gelmedik ve umarim da olmaz. Zaten defalarca bakildi. Biz de kendimizi kizimiza olabildigince hazirladik. Ben kontrollerde doktora kizimiz nasil diye soruyorum ultrasonda bakarken. Aksi olsa soylerdi heralde.

Aman canım benim nolur sakin ol .
Minnoşu sıkma hiç. Uygun zamanda gelecektir minnoş.
Sen sakin kalmaya çalış lütfen

ayy hiç güleceğim yoktu yaa.. doğunca pipisini gösterirsin artık.. takma cnm kafana boşver erkek olunca sevmeyecek miymiş de.. topu ona at yani mümkün olduğunca :)

ayy hiç güleceğim yoktu yaa.. doğunca pipisini gösterirsin artık.. takma cnm kafana boşver erkek olunca sevmeyecek miymiş de.. topu ona at yani mümkün olduğunca :)
zaten hassasım bilerek yaptığını düşünüyorm. Bebeğimi kucağıma alsam sarılsam koklasam kimse umrumda olmayacakk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…